Kan jeg bruge din software til at reparere en korrupt Mac-fil?

Ja. Du kan gøre som følger for at reparere en korrupt eller beskadiget Mac-fil.

1. Installere DataNumen produkt på en pc / Windows-computer.
2. Kopier den korrupte fil fra Mac til pc.
3. Reparer den korrupte fil på pc'en med DataNumen produkt.
4. Kopier den faste fil tilbage til Mac.

For eksempel for at reparere dit Word-dokument i Mac skal du gøre som følger:

1. Installere DataNumen Word Repair på en pc / Windows-computer.
2. Kopier det korrupte Word-dokument fra Mac til pc.
3. Reparer det korrupte Word-dokument på pc med DataNumen Word Repair.
4. Kopier det faste Word-dokument tilbage til Mac.