Jeg er skattefri. Hvordan forhindrer jeg moms i min ordre?

Vi anvender MyCommerce.com og FastSpring.com til at håndtere vores onlinetransaktioner.

1. Hvis du bestiller via MyCommerce.com, skal du først betale for momsen i din ordre. Så efter ordren er godkendt, send dit skattefrie certificeringsdokument eller et gyldigt moms- eller GST-id til os, så tilbagebetaler vi skatten for dig.
  2. Hvis du bestiller via FastSpring.com, kan du forhindre, at der opkræves skat på din ordre ved at angive dit gyldige moms- eller GST-id på købstidspunktet. Moms- eller GST-id-feltet er muligvis ikke tilgængeligt baseret på dit land. Lande fra Amerika har ikke moms / GST ID-feltet, da det ikke gælder:

Derefter vil lande fra Europa eller Asien have moms / GST ID-feltet som nedenfor:

Du kan klikke på "Indtast VAD ID" eller Indtast GST ID "for at indtaste dit moms / GST ID i overensstemmelse hermed.Hvis du glemmer at indtaste dit moms- / GST-id i din ordre, eller hvis du kun har en skattefri certificering, kan du bestille med momsen. Og efter ordren er godkendt, kontakte os at tilbagebetale skatten.