Trebuie să dezinstalez versiunea demo înainte de a instala versiunea completă?

În ceea ce privește cea mai recentă versiune a produsului nostru, programul de instalare a versiunii complete va dezinstala automat versiunea demo înainte de a instala fișiere pe computer. Cu toate acestea, dacă întâmpinați probleme în timpul instalării, ar fi bine să dezinstalați versiunea demo înainte de a instala versiunea completă.