Va recupera versiunea completă mai multe date decât versiunea demo?

Nu. Versiunea demo și versiunea completă utilizează acelaşi motor de recuperare. Deci, ceea ce vedeți în previzualizarea versiunii demo (sau fișierul fix generat de versiunea demo) este ceea ce veți obține din versiunea completă.