Hvordan bestille fullversjonen av et produkt?

For hvert produkt er det en gratis demoversjon, som kan lastes ned fra produktsiden ved å klikke på "Gratis nedlasting" knapp.

Demoversjonen vil normalt IKKE sende den faste filen, eller pålegge noen begrensninger på den faste filen. For å hente filen eller eliminere begrensningene, må du klikke på "Kjøp nå" for å bestille fullversjonen.

Vi aksepterer alle større kredittkort, Maestro (Storbritannia), giropay (Tyskland), iDEAL (Nederland), bankoverføring, WebMoney, innkjøpsordrer, PayPal, sjekker, autogiro og Faks / telefonbestillinger.

Hvis firmaet eller institusjonen din er interessert i å lisensiere produktet vårt for flere brukere, kan du få volumrabatt og spare mye penger ved å kjøpe flere lisenser sammen.