Jeg er skattefri. Hvordan forhindre merverdiavgift i bestillingen min?

Vi bruker MyCommerce.com og FastSpring.com for å håndtere våre online transaksjoner.

1. Hvis du bestiller via MyCommerce.com, må du først betale for merverdiavgiften i bestillingen. Så etter at bestillingen er godkjent, send ditt skattefrie sertifiseringsdokument eller en gyldig moms eller GST-ID til oss, så refunderer vi skatten for deg.
  2. Hvis du bestiller via FastSpring.com, kan du forhindre at skatter blir samlet inn på bestillingen din ved å oppgi gyldig moms eller GST-ID på kjøpstidspunktet. MVA- eller GST-ID-feltet kan eller ikke være tilgjengelig basert på landet ditt. Land fra Amerika har ikke moms / GST ID-feltet siden det ikke gjelder:

Da vil land fra Europa eller Asia ha VAT / GST ID-feltet, som nedenfor:

Du kan klikke på "Angi VAD-ID" eller Angi GST-ID "for å angi moms / GST-ID tilsvarende.Hvis du glemmer å legge inn moms / GST-ID i bestillingen din, eller bare har en skattefri sertifisering, kan du bestille med merverdiavgift. Og etter at bestillingen er godkjent, kontakt oss å tilbakebetale skatten.