Personvern

(A) Denne policyen


Denne policyen er utstedt av enhetene som er oppført i del M nedenfor (sammen, “DataNumen”,“ Vi ”,“ oss ”eller“ vår ”). Denne policyen er adressert til enkeltpersoner utenfor vår organisasjon som vi kommuniserer med, inkludert besøkende til våre nettsteder (våre "nettsteder"), kunder og andre brukere av tjenestene våre (sammen, "du"). Definerte vilkår brukt i denne policyen er forklart i avsnitt (N) nedenfor.

I forbindelse med denne policyen, DataNumen er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Kontaktinformasjon er gitt i delen (M) nedenfor for søknadencable DataNumen enheten kan svare på spørsmål om bruk og behandling av dine personlige data.

Denne policyen kan endres eller oppdateres fra tid til annen for å gjenspeile endringer i vår praksis med hensyn til behandling av personopplysninger, eller endringer i applikasjonencable lov. Vi oppfordrer deg til å lese denne policyen nøye, og regelmessig sjekke denne siden for å gjennomgå eventuelle endringer vi måtte gjøre i samsvar med vilkårene i denne policyen.

DataNumen opererer under følgende merke: DataNumen.

 

(B) Behandling av personopplysningene dine


Innsamling av personopplysninger: Vi kan samle inn personopplysninger om deg:

  • Når du kontakter oss via e-post, telefon eller på annen måte.
  • I det vanlige forholdet til vårt forhold til deg (f.eks. Personopplysninger vi får i løpet av administrasjonen av betalingene dine).
  • Når vi leverer tjenester.
  • Når vi mottar personopplysningene dine fra tredjeparter som gir dem til oss, for eksempel kredittreferansebyråer eller rettshåndhevelsesbyråer.
  • Når du besøker noen av våre nettsteder eller bruker noen funksjoner eller ressurser som er tilgjengelige på eller gjennom våre nettsteder. Når du besøker et nettsted, kan enheten og nettleseren din avsløre automatisk viss informasjon (for eksempel enhetstype, operativsystem, nettlesertype, nettleserinnstillinger, IP-adresse, språkinnstillinger, datoer og klokkeslett for tilkobling til et nettsted og annen teknisk kommunikasjonsinformasjon) hvorav noen kan utgjøre personopplysninger.
  • Når du sender inn CV / CV til oss for en jobbsøknad.

Opprettelse av personopplysninger: Når vi leverer tjenestene våre, kan vi også opprette personopplysninger om deg, for eksempel registreringer av dine interaksjoner med oss ​​og detaljer om bestillingsloggen din.

Relevante personopplysninger: Kategoriene av personopplysninger om deg som vi kan behandle inkluderer:

  • Personlige opplysninger: navn (er); kjønn; fødselsdato / alder; nasjonalitet; og fotografere.
  • Kontaktinformasjon: leveringsadresse (f.eks. for retur av originale medier og / eller lagringsenheter); sostal adresse; telefonnummer; epostadresse; og sosiale medieprofildetaljer.
  • Betalingsinformasjon: fakturaadresse; bankkontonummer eller kredittkortnummer; kortholderens eller kontoinnehaverens navn; sikkerhetsdetaljer for kort eller konto; kortet 'gyldig fra' dato; og kort utløpsdato.
  • Synspunkter og meninger: eventuelle synspunkter og meninger du velger å sende til oss, eller offentlig sost om oss på sosiale medieplattformer.
  • Vær oppmerksom på at personopplysningene om deg som vi behandler, også kan omfatte sensitive personopplysninger som definert nedenfor.

Lovlig grunnlag for behandling av personopplysninger: Ved behandling av dine personopplysninger i forbindelse med formålene beskrevet i denne policyen, kan vi stole på ett eller flere av følgende juridiske grunnlag, avhengig av omstendighetene:

  • vi har fått ditt forutgående uttrykkelige samtykke til behandlingen (dette juridiske grunnlaget brukes bare i forhold til behandling som er helt frivilligtary - den brukes ikke til behandling som er nødvendig eller obligatorisk på noen måte);
  • Behandlingen er nødvendig i forbindelse med enhver kontrakt du kan inngå med oss;
  • Behandlingen kreves av applikasjonencable lov;
  • Behandlingen er nødvendig for å beskytte de vitale interessene til enhver person; eller
  • vi har en legitim interesse i å utføre behandlingen med det formål å styre, drive eller fremme vår virksomhet, og at legitim interesse ikke overstyres av dine interesser, grunnleggende rettigheter eller friheter.

Behandling av sensitive personopplysninger: Vi søker ikke å samle inn eller på annen måte behandle dine sensitive personopplysninger, bortsett fra der:

Behandlingen er påkrevd eller tillatt av applikasjonencablov (for eksempel å oppfylle våre mangfoldsrapporteringsforpliktelser);
Behandlingen er nødvendig for å oppdage eller forebygge kriminalitet (inkludert forebygging av svindel, hvitvasking og finansiering av terrorisme);
Behandlingen er nødvendig for etablering, utøvelse eller forsvar av juridiske rettigheter; eller
vi har, i samsvar med søknadcablov, innhentet ditt forutgående eksplisitte samtykke før behandlingen av dine sensitive personopplysninger (som ovenfor, brukes dette juridiske grunnlaget bare i forhold til behandling som er fullstendig frivilligtary - det brukes ikke til behandling som er nødvendig eller obligatorisk på noen måte).

Hvis du gir sensitive personopplysninger til oss (f.eks. Hvis du gir oss maskinvare som du ønsker at vi skal gjenopprette data fra), må du sørge for at det er lovlig for deg å utlevere slike data til oss, inkludert å sikre at en av de juridiske grunnlagene angitt ovenfor er tilgjengelig for oss med hensyn til behandlingen av de sensitive personopplysningene.

Formål som vi kan behandle personopplysningene dine for: Formålene vi kan behandle personopplysninger for, med forbehold om anvendelsecable lov, inkluderer:

  • Våre nettsteder: betjene og administrere våre nettsteder; å gi innhold til deg; vise reklame og annen informasjon til deg når du besøker våre nettsteder; og kommunisere og samhandle med deg via våre nettsteder.
  • Levering av tjenester: å tilby våre nettsteder og andre tjenester; å levere tjenester som svar på bestillinger; og kommunikasjon i forhold til disse tjenestene.
  • kommunikasjon: kommunisere med deg på alle måter (inkludert via e-post, telefon, tekstmelding, sosiale medier, sost eller personlig) med forbehold om at slik kommunikasjon blir gitt til deg i samsvar med søknadencable lov.
  • Kommunikasjon og IT-drift: styring av kommunikasjonssystemene våre; drift av IT-sikkerhet; og IT-sikkerhetsrevisjoner.
  • Helse og sikkerhet: helse- og sikkerhetsvurderinger og journalføring; og overholdelse av relaterte juridiske forpliktelser.
  • Økonomistyring: salg; finansiere; bedriftsrevisjon; og leverandørledelse.
  • undersøkelser: engasjere deg med det formål å få dine synspunkter på tjenestene våre.
  • Forbedring av tjenestene våre: identifisere problemer med eksisterende tjenester; planlegging av forbedringer av eksisterende tjenester; og skape nye tjenester.
  • Menneskelige ressurser: administrasjon av søknader om stillinger hos oss.

Voluntary levering av personlige data og konsekvenser av manglende levering: Leveringen av dine personlige data til oss er frivilligtary og vil vanligvis være et krav som er nødvendig for å inngå en kontrakt med oss ​​og for å gjøre det mulig for oss å oppfylle våre kontraktsforpliktelser overfor deg. Du er ikke forpliktet til å gi oss dine personlige data; Imidlertid, hvis du bestemmer deg for ikke å gi oss dine personlige data, vil vi ikke være i stand til å inngå et kontraktsforhold med deg og oppfylle våre kontraktsforpliktelser overfor deg.

 

(C) Utlevering av personopplysninger til tredjeparter


Vi kan utlevere dine personlige data til andre enheter innenfor DataNumen, for å oppfylle våre kontraktsmessige forpliktelser overfor deg eller for legitime forretningsformål (inkludert å tilby tjenester til deg og betjene våre nettsteder), i samsvar med applikasjonencable lov. I tillegg kan vi utlevere dine personlige data til:

  • juridiske og regulatoriske myndigheter, på forespørsel eller med det formål å rapportere om faktisk eller mistenkt brudd på søknadencable lov eller forskrift;
  • regnskapsførere, revisorer, advokater og andre faglige rådgivere utenfor DataNumen, underlagt bindende kontraktsmessige eller juridiske taushetsplikter;
  • tredjeparts prosessorer (for eksempel leverandører av betalingstjenester; frakt- / budfirmaer; teknologileverandører, leverandører av undersøkelser av kundetilfredshet, operatører av "live chat" -tjenester og prosessorer som tilbyr overholdelsestjenester, for eksempel å sjekke offentlige utstedte forbudte lister, som det amerikanske kontoret for Foreign Asset Control), lokalisert hvor som helst i verden, underlagt kravene angitt nedenfor i denne delen (C);
  • enhver relevant part, rettshåndhevelsesbyrå eller domstol, i den grad det er nødvendig for å etablere, utøve eller forsvare juridiske rettigheter, eller enhver relevant part for å forebygge, etterforske, oppdage eller forfølge straffbare handlinger eller utføre strafferettslige straffer;
  • enhver relevant tredjepart (er), i tilfelle vi selger eller overfører hele eller relevante deler av vår virksomhet eller eiendeler (inkludert i tilfelle en omorganisering, oppløsning eller avvikling), men bare i samsvar med søknadencable lov; og
  • våre nettsteder kan bruke tredjepartsinnhold. Hvis du velger å samhandle med noe slikt innhold, kan dine personlige data deles med tredjepartsleverandøren av den aktuelle sosiale medieplattformen. Vi anbefaler at du leser tredjeparts personvernregler før du kommuniserer med innholdet.

Hvis vi engasjerer en tredjepartsbehandler for å behandle dine personopplysninger, vil vi inngå en databehandlingsavtale som kreves av applikasjonencablovgivning med en slik tredjepartsbehandler slik at behandleren vil være underlagt bindende kontraktsforpliktelser til: (i) bare å behandle personopplysningene i samsvar med våre tidligere skriftlige instruksjoner; og (ii) bruke tiltak for å beskytte konfidensialiteten og sikkerheten til personopplysningene; sammen med eventuelle tilleggskrav under søknadcable lov.

Vi kan anonymisere personopplysninger om bruk av nettstedene (f.eks. Ved å registrere slike data i et samlet format) og dele slike anonymiserte data med våre forretningspartnere (inkludert tredjeparts forretningspartnere).

 

D) Internasjonal overføring av personopplysninger


På grunn av den internasjonale arten av vår virksomhet, kan det hende vi trenger å overføre personopplysningene dine til DataNumen Group, og til tredjeparter som nevnt i avsnitt (C) ovenfor, i forbindelse med formålene beskrevet i denne policyen. Av denne grunn kan vi overføre personopplysningene dine til andre land som kan ha lavere standarder for databeskyttelse enn EU på grunn av forskjellige lover og samsvarskrav til databeskyttelse til de som gjelder i landet du er lokalisert i.

Der vi overfører personopplysningene dine til andre land, gjør vi det, der det kreves (og bortsett fra overføringer fra EØS eller Sveits til USA) på grunnlag av standard kontraktsklausuler. Du kan be om en kopi av våre standardkontraktsklausuler ved å bruke kontaktinformasjonen gitt i del (M) nedenfor.

 

(E) datasikkerhet


Vi har implementert passende tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak designet for å beskytte dine personopplysninger mot utilsiktet eller ulovlig ødeleggelse, tap, endring, uautorisert utlevering, uautorisert tilgang og andre ulovlige eller uautoriserte former for behandling, i samsvar med søknadcable lov.

Du er ansvarlig for å sikre at personlige data du sender til oss blir sendt sikkert.

 

(F) Datanøyaktighet


Vi tar alle rimelige skritt for å sikre at:

  • dine personlige data som vi behandler er nøyaktige og, når det er nødvendig, holdes oppdatert; og
  • noen av dine personlige data som vi behandler som er unøyaktige (med tanke på formålene de behandles for) blir slettet eller rettet uten forsinkelse.

Fra tid til annen kan vi be deg om å bekrefte nøyaktigheten av dine personlige data.

 

(G) Minimering av data


Vi tar alle rimelige skritt for å sikre at dine personopplysninger som vi behandler er begrenset til personopplysningene som rimeligvis kreves i forbindelse med formålene beskrevet i denne policyen (inkludert levering av tjenester til deg).

 

(H) Datalagring


Vi tar alle rimelige skritt for å sikre at personopplysningene dine bare behandles i minimumsperioden som er nødvendig for formålene som er beskrevet i denne policyen. Vi vil oppbevare kopier av dine personlige data i et skjema som bare tillater identifikasjon så lenge:

  • vi opprettholder et løpende forhold til deg (f.eks. hvor du er bruker av tjenestene våre, eller du er lovlig inkludert i adresselisten vår og ikke har meldt deg av); eller
  • personopplysningene dine er nødvendige i forbindelse med de lovlige formålene som er beskrevet i denne policyen, som vi har et gyldig juridisk grunnlag for (f.eks. der dine personlige data er inkludert i en ordre som er gitt av arbeidsgiveren din, og vi har en legitim interesse i å behandle disse dataene for å drive vår virksomhet og oppfylle våre forpliktelser i henhold til den kontrakten).

I tillegg vil vi lagre personopplysninger i løpet av:

  • hvilken som helst applikasjoncabforeldelsesfristen gjeldercablov (dvs. enhver periode der en person kan fremsette et juridisk krav mot oss i forbindelse med dine personlige data, eller som dine personlige data kan være relevante for); og
  • ytterligere to (2) måneder etter utløpet av en slik søknadcabforeldelsesfrist (slik at hvis vi fremsetter et krav på slutten av foreldelsesperioden, får vi fremdeles en rimelig tid til å identifisere personlige data som er relevante for det kravet),

I tilfelle det kommer frem relevante juridiske krav, kan vi fortsette å behandle personopplysningene dine i slike ytterligere perioder som er nødvendige i forbindelse med det kravet.

I løpet av periodene nevnt ovenfor i forhold til juridiske krav, vil vi begrense vår behandling av dine personopplysninger til lagring av og opprettholde sikkerheten til personopplysningene, bortsett fra i den grad personopplysningene må gjennomgås i forbindelse med eventuelle juridisk krav, eller enhver forpliktelse som gjeldercable lov.

Når periodene ovenfor, hver i den grad det gjeldercable, har konkludert, vil vi permanent slette eller ødelegge de relevante personopplysningene.

 

(I) Dine juridiske rettigheter


Med forbehold om søknadcabI henhold til loven kan det hende du har en rekke rettigheter angående behandlingen av dine personopplysninger, inkludert:

  • retten til å be om tilgang til eller kopier av dine personlige data som vi behandler eller kontrollerer, sammen med informasjon om arten, behandlingen og utleveringen av disse personopplysningene;
  • retten til å be om retting av eventuelle unøyaktigheter i dine personlige data som vi behandler eller kontrollerer;
  • retten til å be om, på legitime grunner:
    • sletting av dine personlige data som vi behandler eller kontrollerer;
    • eller begrensning av behandlingen av dine personlige data som vi behandler eller kontrollerer;
  • retten til å motsette seg på legitime grunner mot behandlingen av dine personopplysninger av oss eller på våre vegne;
  • retten til å få dine personopplysninger som vi behandler eller kontrollere overført til en annen kontroller, i den utstrekning det gjeldercable;
  • retten til å trekke tilbake samtykke til behandling, der lovligheten av behandlingen er basert på samtykke; og
  • retten til å klage til Datatilsynet om behandling av dine personopplysninger av oss eller på våre vegne.

Dette påvirker ikke dine lovbestemte rettigheter.

For å utøve en eller flere av disse rettighetene, eller for å stille et spørsmål om disse rettighetene eller andre bestemmelser i denne policyen, eller om vår behandling av dine personopplysninger, vennligst bruk kontaktinformasjonen gitt i del (M) nedenfor.

Hvis vi gir deg tjenester basert på ordrer, er slik levering av tjenester regulert av avtalevilkår gitt til deg. I tilfelle avvik mellom slike vilkår og denne policyen, er denne policyen supplerendetary.

 

(J) Informasjonskapsler


En informasjonskapsel er en liten fil som plasseres på enheten din når du besøker et nettsted (inkludert våre nettsteder). Den registrerer informasjon om enheten din, nettleseren din og i noen tilfeller preferanser og nettvaner. Vi kan behandle dine personopplysninger gjennom informasjonskapselteknologi, i samsvar med vår Regler cookie.

 

(K) Vilkår for bruk


All bruk av våre nettsteder er underlagt vår Vilkår for bruk.

 

(L) Direkte markedsføring


Med forbehold om søknadcablov, der du har gitt eksplisitt samtykke i samsvar med søknadencabi henhold til lovgivningen eller hvor vi sender deg reklame- og markedsføringskommunikasjon knyttet til våre lignende produkter og tjenester, kan vi behandle dine personopplysninger for å kontakte deg via e-post, telefon, direct mail eller andre kommunikasjonsformater for å gi deg informasjon eller tjenester som kan være av interesse for deg. Hvis vi leverer tjenester til deg, kan vi sende informasjon til deg angående våre tjenester, kommende kampanjer og annen informasjon som kan være av interesse for deg, ved hjelp av kontaktinformasjonen du har gitt oss og alltid i samsvar med søknadencable lov.

Du kan når som helst avslutte abonnementet på vår e-postliste eller nyhetsbrev ved å klikke på abonnementslinken som er inkludert i hver e-post eller nyhetsbrev vi sender. Etter at du har meldt deg av, vil vi ikke sende deg ytterligere e-post, men vi kan fortsette å kontakte deg i den grad det er nødvendig for formålet med tjenester du har bedt om.

 

(M) Kontaktinformasjon


Hvis du har kommentarer, spørsmål eller bekymringer angående informasjonen i denne policyen, eller andre problemer knyttet til behandlingen av personopplysninger fra DataNumen, Må du kontakt oss.

 

(N) Definisjoner


  • 'Kontroller' betyr enheten som bestemmer hvordan og hvorfor personopplysninger behandles. I mange jurisdiksjoner har kontrolleren hovedansvaret for å overholde søknadencable databeskyttelseslover.
  • 'Datatilsynet' betyr en uavhengig offentlig myndighet som har lovlig oppgave å føre tilsyn med etterlevelse av søknadcable databeskyttelseslover.
  • 'EØS' betyr Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet.
  • 'Personlig informasjon' betyr informasjon som handler om enhver person, eller som enhver person kan identifiseres fra. Eksempler på personopplysninger som vi kan behandle, er gitt i avsnitt (B) ovenfor.
  • 'Prosess', 'Behandling' eller 'Behandlet' betyr alt som gjøres med personlige data, enten det er automatisert, for eksempel innsamling, registrering, organisering, strukturering, lagring, tilpasning eller endring, henting, konsultasjon, bruk, utlevering ved overføring, formidling eller på annen måte å gjøre tilgjengelig, justering eller kombinasjon, begrensning, sletting eller ødeleggelse.
  • 'Prosessor' betyr enhver person eller enhet som behandler personopplysninger på vegne av den behandlingsansvarlige (bortsett fra ansatte i den behandlingsansvarlige).
  • 'Tjenester' betyr alle tjenester levert av DataNumen.
  • 'Sensitive personopplysninger' betyr personopplysninger om rase eller etnisitet, politiske meninger, religiøs eller filosofisk tro, medlemskap i fagforening, fysisk eller mental helse, seksuelt liv, enhver faktisk eller påstått straffbar handling eller straff, nasjonalt identifikasjonsnummer eller annen informasjon som kan anses å være være følsom under søknadcable lov.