Outlook တွင်ဖတ်သည်အဖြစ် အမှိုက်အီးမေးလ်များကို အလိုအလျောက်မှတ်သားရန် အဆင့် ၂

ယခုမျှဝေပါ-

Outlook သည် မဖတ်ရသေးသည့်အရာများ၏ အရေအတွက် သို့မဟုတ် "Junk Email" ဖိုင်တွဲရှိ ပစ္စည်းစုစုပေါင်းအရေအတွက်ကို ပြသမည်ဖြစ်သည်။ အကယ်၍ သင်သည် နံပါတ်သတိပေးချက်ကို မမြင်လိုဘဲ အမှိုက်များကို လျစ်လျူရှုရန်ပင် မျှော်လင့်ပါက၊ Outlook သည် အမှိုက်အီးမေးလ်များကို ဖတ်သည်အဖြစ် အလိုအလျောက် အမှတ်အသားမပြုပါနှင့်။ ဤဆောင်းပါးသည် သင့်အား အမြန်နည်းလမ်းကို ပေးလိမ့်မည်။

Outlook သည် ကျွန်ုပ်တို့အား မဖတ်ရသေးသည့်အရာအရေအတွက် သို့မဟုတ် မေးလ်ဖိုင်တွဲအားလုံးအတွက် စုစုပေါင်းပစ္စည်းအရေအတွက်ကို ပြသရန် ရွေးချယ်ခွင့်ပြုသည်။ မဖတ်ရသေးသည့်အရာများ၏ အရေအတွက်အတွက် သတိပေးချက်များကို ရယူလိုပါသည်။ ထို့ကြောင့် အောက်ဖော်ပြပါ ဖန်သားပြင်ဓာတ်ပုံကဲ့သို့ မဖတ်ရသေးသည့်အရာများကို ပြသရန် မေးလ်ဖိုင်တွဲများအားလုံးကို သတ်မှတ်ပြီးပါပြီ။မဖတ်ရသေးသော အကြောင်းအရာ အရေအတွက်ကို ပြပါ။

တကယ်တော့၊ ဒီအမှိုက်တွေက ငါ့အတွက် လုံးဝ အသုံးမဝင်တော့တဲ့ ငါ့စာတိုက်ပုံးထဲမှာ အမှိုက်တွေ ဘယ်လောက်ရှိလဲဆိုတဲ့ သတိပေးချက်တွေကို ငါ လက်မခံချင်ဘူး။ ထို့ကြောင့် ကျွန်ုပ်၏စာတိုက်ပုံးထဲသို့ အမှိုက်အသစ်များ ရောက်တိုင်း၊ ဖိုင်တွဲကို အမြဲတမ်း right click နှိပ်ပြီး နံပါတ်ကို ပိတ်ရန် "Mark all as Read" ကို ရွေးချယ်ရပါမည်။Read အဖြစ် အားလုံးကို အမှတ်အသားပြုပါ။

စိတ်အနှောက်အယှက်ဖြစ်စေသော အခြေအနေကို တားဆီးရန်အတွက် အမှိုက်အီးမေးလ်များကို အလိုအလျောက်ဖတ်ကြောင်း အမှတ်အသားပြုရန် အမြန်နည်းလမ်းတစ်ခု ပေါ်လာပါသည်။ ဤနည်းလမ်းကို အသုံးပြုရန် အဆင့်များဖြစ်သည်။

အဆင့် 1- VBA ကုဒ်ကို ThisOutlookSession ပရောဂျက်သို့ ကူးယူပါ။

  1. အစပိုင်းမှာ Outlook application ကိုဖွင့်ပြီး “Developer” tab ကိုသွားပါ။

မှတ်စု: "Developer" တက်ဘ်ကို သင်ရှာမတွေ့ပါက၊ သင်သည် ၎င်းကို ဦးစွာဖွင့်ထားသင့်သည်။ “File” > “Options” > “Customize Ribbon” သို့သွား၍ “Developer” တက်ဘ်ကို ရွေးပါ။Developer Tab ကိုဖွင့်ပါ။

  1. "Developer" tab အောက်တွင်၊ "Visual Basic" ခလုတ်ကို နှိပ်ရပါမည်။
  2. ထို့နောက် ဝင်းဒိုးအသစ်တွင် “ThisOutlookSession” ပရောဂျက်ကို နှစ်ချက်နှိပ်ပါ။
  3. နောက်ဆက်တွဲ dialog box တွင်၊ သင်သည် အောက်ပါကုဒ်များကို ကူးယူပြီး ကူးထည့်သင့်သည်-
'Auto Mark Junk Emails as Read
Public WithEvents JunkMail As Outlook.Items

Sub Application_Startup()
    Set JunkMail = Session.GetDefaultFolder(olFolderJunk).Items
End Sub

Private Sub JunkMail_ItemAdd(ByVal Item As Object)
    Item.UnRead = False
    Item.Save
End Sub

မှတ်စု: အခြားဖိုင်တွဲများရှိ အရာများကို ဖတ်ပြီးကြောင်း အလိုအလျောက် အမှတ်အသားပြုလိုပါက “(olFolderJunk)” ကို အစားထိုးနိုင်ပါသည်။ ဥပမာအားဖြင့်၊ Inbox ဖိုဒါအတွက်၊ ၎င်းအစား “(olFolderInbox)” ကို အသုံးပြုပါ။VBA ကုဒ်များကို ကူးယူပြီး ကူးထည့်ပါ။

  1. နောက်ဆုံးတွင် “File” > “Save VbaProjectOTM” ကိုနှိပ်ပါ။

အဆင့် 2- ဤကုဒ်ကို လက်မှတ်ထိုးပါ။

  1. အရင်ဆုံး "Start Menu" ကိုသွားပြီး search box မှာ "vba" လို့ရိုက်ထည့်ပါ။
  2. “VBA ပရောဂျက်များအတွက် ဒစ်ဂျစ်တယ် လက်မှတ်” ကို နှိပ်ပါ။VBA ပရောဂျက်များအတွက် ဒစ်ဂျစ်တယ်လက်မှတ်များ
  3. ထို့နောက် ဒိုင်ယာလော့ဂ်အသစ်တွင် “Shirley” ကဲ့သို့ လက်မှတ်၏အမည်ကို ရိုက်ထည့်ပြီး “OK” ကိုနှိပ်ပါ။ဒစ်ဂျစ်တယ်လက်မှတ်ဖန်တီးပါ။
  4. ယခု “Visual Basic” ဝင်းဒိုးသို့ ပြန်သွားပြီး Outlook ရှိ “ThisOutlookSession” ပရောဂျက်သို့ ဝင်ရောက်ပါ။
  5. ထို့နောက် “Tools” > “Digital Signature” ကိုနှိပ်ပါ။ဒစ်ဂျစ်တယ်လက်မှတ်
  6. နောက်လာမည့် dialog box တွင် “Choose” ခလုတ်ကို နှိပ်ပြီးနောက် target certificate ကို pitch လုပ်ပါ။ပရောဂျက်တွင် ဒစ်ဂျစ်တယ် လက်မှတ်ကို သတ်မှတ်ပေးပါ။
  7. နောက်ပိုင်းတွင် လက်မှတ်ကိုဖွင့်ရန် “OK” နှစ်ခုကို နှိပ်ပါ။
  8. ထို့နောက် toolbar ရှိ "Save" ခလုတ်ကိုနှိပ်ပါ။
  9. ယခု သင်သည် “Visual Basic” ဝင်းဒိုးမှ ထွက်ပြီး “ဆော့ဖ်ဝဲရေးသားသူ” တက်ဘ်ရှိ “Macro ဆက်တင်များ” ကို နှိပ်နိုင်သည်။
  10. "ယုံကြည်မှုစင်တာ" တွင်၊ "ဒစ်ဂျစ်တယ်နည်းဖြင့် လက်မှတ်ထိုးထားသော မက်ခရိုအတွက် အကြောင်းကြားချက်များ၊ အခြားမာခရိုအားလုံးကို ပိတ်ထားသည်" ကို ရွေးပါ။Macro ဆက်တင်များ

External Macros ကို သတိထားပါ။

အဆင်ပြေစေရန်အတွက် အသုံးပြုသူအများစုသည် “Macro Settings” ရှိ “Enable all macros” option ကို အသုံးပြုလိုကြသည်။ သို့သော် အမှန်တကယ်တွင် ၎င်းသည် အတော်လေးအန္တရာယ်များပါသည်။ သာမန်အသုံးပြုသူများအတွက် macro တစ်ခုသည် လုံခြုံသည်ဖြစ်စေ မလုံခြုံသည်ဖြစ်စေ ခွဲခြားသိရှိရန် ခက်ခဲပါသည်။ ထို့ကြောင့် သင်သည် malicious macros များနှင့် ချိတ်ဆက်ပြီးသည်နှင့် သင်၏ Outlook data များသည် ကူးစက်ခံရပြီး ပျက်စီးသွားကာ ပျောက်ဆုံးသွားမည်ဖြစ်သည်။ ဤကိစ္စတွင် သင်သည် advanced ကို အားကိုးရပါမည်။ Outlook PST ဒေတာပြန်လည်ရယူရေးကိရိယာ, ကဲ့သို့ DataNumen Outlook Repair.

စာရေးသူနိဒါန်း:

Shirley Zhang သည် ဒေတာပြန်လည်ရယူရေးဆိုင်ရာ ကျွမ်းကျင်သူဖြစ်သည်။ DataNumen, Inc. အပါအဝင် ဒေတာပြန်လည်ရယူရေးနည်းပညာများတွင် ကမ္ဘာ့ခေါင်းဆောင်ဖြစ်သည်။ ပြုပြင် SQL Server db အမှား နှင့် outlook ပြုပြင်ရေး software ထုတ်ကုန်များ။ ပိုမိုသိရှိလိုပါကသွားရောက်ကြည့်ရှု www ။datanumen.com

ယခုမျှဝေပါ-

မှတ်ချက်များကိုပိတ်ထားကြသည်။