Prześlij tutaj własną opinię

DataNumen Data Recovery

Twój produkt był najlepszy i zrobił most! Ale nie sądzę, żeby cokolwiek mogło odzyskać moje daneost. Odzyskał to, co już miałem, czyli więcej niż poprzednie produkty, ale nie brakowało żadnych danych z 3.5 tygodnia. Gdybym myślał, że brakujące dane tam są, na pewno zapłaciłbym 50 $ za odzyskanie i MOŻE 100 $, gdybym był pewien, że są tam wszystkie brakujące dane. Ale tak nie było, więc nie było warte 100 dolarów.

Pani Mascha Fujimoto na emeryturze
Arizona, USA 16 marca 2021 r.

DataNumen Outlook Password Recovery

Doskonały program i doskonała obsługa klienta (jedna z najlepszych, z jakimi miałem do czynienia).

Używałem programu Outlook 2010 na moim ostatnim komputerze z systemem Windows 7. Ten komputer przestał działać, chociaż na szczęście wykonywałem kopię zapasową wszystkich swoich plików (w tym plików pst programu Outlook) na dysku zewnętrznym. Ale zapomniałem hasła do zaszyfrowanego pliku pst zawierającego 14.5 GB wiadomości e-mail i załączników (około siedmiu lat wiadomości e-mail, z których część jest dla mnie niezwykle ważna).

Pobrałem wersję próbną programu DataNumen Outlook Password Recovery  (nie mylić z Outlook Repair lub Outlook Drive Recovery) i started proces odzyskiwania, ale anulowałem operację zaraz po jej rozpoczęciu, aby móc skopiować zaszyfrowany plik pst do innej lokalizacji, aby mieć pewność, że mam kopię zapasową (zapominając, że mam kopię zapasową już w katalogu plików programu Outlook). Po tym nie mogłem ponownie korzystać z wersji próbnej.

Kupiłem pełną wersję, ale nie mogłem wprowadzić mojego identyfikatora użytkownika i kodu do wersji próbnej zgodnie z instrukcjami, aby przekonwertować wersję próbną na pełną. Więc wysłałem e-maila DataNumen. W ciągu około 12 godzin wysłali mi e-mailem łącze do pobrania pełnej wersji i poinstruowali mnie, abym odinstalował wersję próbną, a następnie zainstalował pełną wersję.

Nie miałem problemu z odinstalowaniem wersji próbnej i zainstalowaniem pełnej wersji (wersja 1.2.1.0) i szybko uzyskałem hasło dostępu do zaszyfrowanego pliku pst.

Po prostu ponownie przeprowadziłem operację, żeby zobaczyć, jak długo to potrwa. Program odszyfrował mój plik pst w minutę i 47 sekund.

Nawiasem mówiąc, kilka innych plików pst w moim katalogu plików programu Outlook, takich jak pliki zarchiwizowane, nie zostało zaszyfrowanych. Nie pamiętam, jak zaszyfrowałem ten plik pst. Powinieneś użyć wersji próbnej (możesz jej użyć raz), aby mieć pewność, że plik pst, do którego chcesz uzyskać dostęp, jest zaszyfrowany.

Ostatnia rzecz, o której warto wspomnieć: nie mam pojęcia, czy wersja próbna odszyfrowałaby plik pst tak duży jak ten, czy też rozmiar pliku nie ma znaczenia dla wersji próbnej.

Ten program ratuje życie, a obsługa klienta była doskonała (10 w skali od 1 do 10). Właśnie odzyskałem około siedmiu lat poczty e-mail. Nie do wiary!

Pozdrawiamy,

Antoniego Murawskiego
Seattle, USA 12 marca 2021 r.

DataNumen File Splitter

Powodzenia w programach. Są małe i robią dokładnie to, co opisano.

Interfejs jest łatwy do zrozumienia i zrozumienia. Czekam na więcej nowych programów od Ciebie.

David Roper Emerytowany dyrektor IT szpitala
Blythewood SC, USA 3 marca 2021 r.

DataNumen Outlook Drive Recovery

Na naprawdę zepsutym dysku twardym (podwójnie sformatowanym) było idealne odzyskiwanie.

Narzędzie, które daje to, co obiecuje!

Antonis N. Emerytowany inżynier
Patras, Grecja 27 lutego 2021

DataNumen Access Repair

Dziękuję za pomoc.
Aplikacja działa dobrze. Baza też jest OK.

Marcin K
e-automatyk ul. Leśna 17C, 62-006 Gruszczyn 23

DataNumen Outlook Repair

Outlook został uszkodzony, zaraz po aktualizacji systemu Windows mój program pocztowy Outlook przestał działać. użyłem datanumen produkt do poprawnego uporządkowania folderów e-mail i zadziałał. Wszystko, co musiałem zrobić, to uruchomić program, aby naprawić dane, zmienić nazwę pliku danych i uruchomić Outlooka. Presto zadziałało. Wielkie dzięki

Craig Samozatrudniony
Listopad 20, 2020

DataNumen Outlook Repair

Jestem pod wrażeniem łatwości obsługi i szybkiego odzyskiwania pliku. Mimo wszystko, już go nie potrzebuję, więc odinstalowałem go po dwóch odzyskaniu plików.

Dziękuję bardzo.

Víctor Ramón RG Praca w domu
Leioa, Bizkaia, Hiszpania 30 września 2020

DataNumen Outlook Repair

Dziękuję za produkt dla małych ludzi z gigantycznym problemem.

Użyłem twojej naprawy Outlooka.

Lucy Gold Emerytowany naukowiec
Paryż, Francja 21 września 2020

DataNumen Outlook Repair

Idealnie, super.
Gdyby tylko inni ludzie byli tak skuteczni.
Gratulacje.

Nilson Ghelardi
Teksas, USA 1 września 2020 r.

DataNumen RAR Repair

RAR plik 115 GB: całkowicie uszkodzony ...
Twój program naprawił to w 5 godzin i 33 minuty ...
1K dzięki !!

Paul Van den Bossche
Borsbeek, Belgia 30 sierpnia 2020 r.

DataNumen Outlook Repair

Musiałem wysłać wiadomość, aby podziękować Twojej firmie za to wspaniałe Datanumen Outlook repair produkt!

Używałem innego programu do synchronizacji mojego programu Outlook (Companion Link), a mój telefon i program nie działały i wyczyściłem moje nowsze dane na komputerze ze starszymi danymi z telefonu. Nie miałem kopii zapasowej pliku programu Outlook i byłem tak sfrustrowany, że straciłem bardzo ważne aktualizacje notatek. Spędziłem prawie całe kilka dni, myśląc i zastanawiając się, jak to naprawić każdą możliwą metodą (poprzednie wersje, inne oprogramowanie do odzyskiwania, inne wskazówki online) i wydawało się to niemożliwe, ale na szczęście znalazłem Datanumen produkt i był w stanie naprawić / odzyskać lost notatki! Będąc małą firmą i przechodząc przez trudne chwile życia, byłem bardzo przygnębiony, smutny, zły, gdy pomyślałem, że moje dane prognozy zostały nadpisane przez ten błąd i sfrustrowany, że nie ma możliwości ich odzyskania, i byłem bardzo zadowolony, że to znalazłem Datanumen program i działał, aby przywrócić moje dane, jest niesamowity, a oprogramowanie było intuicyjne i łatwe w użyciu. To wspaniała firma i po prostu chciałem dać wszystkim znać, że zmieniają życie ludzi na lepsze !!!

Jeszcze raz bardzo dziękuję.

Alan Rudy Wolność Real
Los Angeles, Kalifornia, USA 17 lipca 2020 r.

DataNumen Outlook Password Recovery

Spędziłem dziś 5 godzin na poszukiwaniu strony internetowej, która oferowała darmowe lub niedrogie odzyskiwanie hasła programu Outlook. W końcu znalazłem DataNumen które idealnie pasują do mojej jednorazowej potrzeby! Łatwy w użyciu i działa jak urok. Dziękuję za rozładowanie mojej frustracji!

Marilyn Wolff
Houston, Teksas, USA 15 lipca 2020 r.

DataNumen Outlook Repair

magiczne oprogramowanie

Naprawiono inny mój plik, który Microsoft sklasyfikował jako „uszkodzony”. Milionowe podziękowania.

Cavan McDonald na emeryturze
St. Albans. Wielka Brytania 9 lipca 2020 r.

DataNumen Outlook Repair

Czysta magia - naprawiono plik, którego scanpst.exe nie mógł nawet rozpoznać jako skrzynki pocztowej programu Outlook. Wdzięczne dzięki za wspaniały produkt.

Cavan McDonald
Wielka Brytania 2 czerwca 2020 r.

DataNumen Exchange Recovery

Gratulacje!

Twoje oprogramowanie do odzyskiwania Exchange jest niesamowite i działa jak mistrz. Dziękuję Ci.

Erwin W.
Może 9th, 2020

DataNumen Exchange Recovery

DataNumen narzędzie działało idealnie, wykonało zadanie, do którego potrzebowałem. Produkt A + dziękuję.

Seth L.
Może 9th, 2020

DataNumen Outlook Repair

Chciałbym podziękować DataNumen inc. za pomoc i oprogramowanie, które naprawdę wykonało swoją pracę i umożliwiło niezbyt doświadczonej osobie odzyskanie plików PST programu Outlook 2007.

Świetny produkt!

Pete M. Emerytowany
Calgary, AB, Kanada 8 maja 2020 r.

DataNumen Zip Repair

Próbowałem otworzyć archiwum zawierające stare zdjęcia, ale nie mogłem z powodu jakiegoś błędu. Wtedy użyłem DataNumen Zip Repair i zrobiło magię. Cieszę się, że odzyskałem swoje zdjęcia. Dziękuję za Twój produkt!

Ramona P.
Rumunia 22 kwietnia 2020 r.

DataNumen Outlook Repair

Twoje narzędzie pomogło odzyskać wszystkie e-maile mojej żony. Bardzo dziękuję Tobie i całemu zespołowi za udostępnienie tego ratującego życie i łatwego w użyciu narzędzia !!

Ken Mantey na emeryturze GE Lighting
Chesterland, OH, USA 8 sierpnia 2019 r.

DataNumen Outlook Password Recovery

Właśnie próbowałem odzyskać hasło .pst.
Działał bardzo dobrze.
Dziękuję bardzo.

Dodamy twoją witrynę do zakładek na wypadek konieczności zakupu dostarczonych przez Ciebie rozwiązań.

Jeszcze raz dziękuję.

Amir
Marzec 21st, 2020

DataNumen SQL Recovery

Po prostu skuteczny, co oznacza cudowny. Bardzo dziękuję, zwłaszcza, że ​​w przeciwnym razie nie byłbym w stanie fizycznie uzyskać plików, które musiałem odzyskać, z powodu obecnej blokady zawierającej covid-19. Przekażę o tobie bardzo dobre słowo.

Simone Valtorta
Mediolan, Włochy 16 marca 2020 r.

DataNumen SQL Recovery

Dzień dobry. Testuję Twoje oprogramowanie do naprawy bazy danych sql. Po uruchomieniu narzędzi mogę ponownie zobaczyć wszystkie moje dane 🙂

William Stanford
Grudnia 13th, 2019

DataNumen Exchange Recovery

Chciałbym bardzo podziękować za umożliwienie odzyskania skrzynki e-mail, którą już rozważaszost, z oprogramowaniem DataNume Exchange Recovery.

Gratulacje dla DataNumen Zespół!

 

Nelson d'Avila
Luty 16th, 2020

DataNumen Disk Image

Dziękuję za pomoc! Jestem pod wielkim wrażeniem tego, jak to zadziałało.

Brandy Riggs
Teksas, USA 8 listopada 2019 r.

DataNumen SQL Recovery

WIELKA APLIKACJA! TAK MIŁO! WIELKIE DZIĘKI.

U Myo Naing oo
Września 2nd, 2019

DataNumen Excel Repair

Dziękuję za twoje narzędzie, naprawdę pomogło mi ono w pełni naprawić mój plik Excela.

udom w
Sierpnia 19, 2019

DataNumen Outlook Repair

Bardzo dziękuję za hojną pomoc i doceniam szybkie odpowiedzi. Zdecydowanie poleciłbym Wasz produkt.

Tony V
31 maja 2019

DataNumen Word Repair

Wielkie dzięki. Rzeczywiście, Twoje rozwiązanie do odzyskiwania zawartości plików MS Office jest najlepsze, jakie testowałem do tej pory.

Tomasz Warmuz Dyrektor Techniczny Landis+Gyr Poland Sp. ogród zoologiczny
Poznań, Polska 20 maja 2019

DataNumen Zip Repair

Dziękujemy za zipnaprawic. To było świetne oprogramowanie do naprawy mojego zip plik.

Luca DM Cogeor Consulting
Rzym, Włochy 10 kwietnia 2020 r.

DataNumen Exchange Recovery

Chciałem tylko podziękować za udostępnienie tego programu. Po prostu użyłem go do pomyślnej konwersji dużego pliku OST plik, który pozwala mi odzyskać 150 e-maili, które zaginęły.

Wykonał świetną robotę i jestem bardzo szczęśliwy.

Dziękuję Ci bardzo. Mam nadzieję, że takost wspaniały dzień i wyjątkowy weekend !!

Christophera Babera
Asheville, Karolina Północna 10 maja 2019

DataNumen Exchange Recovery

Bardzo doceniamy twoją pomoc. Podjęliśmy decyzję o zakupie Datanumen Exchange Recovery narzędzie wczoraj i jedną z rzeczy, na których oparliśmy naszą decyzję, był doskonały serwis techniczny, który zapewniłeś podczas testów.

Daniel Navarro
Kwiecień 29, 2019

DataNumen Outlook Express Repair

Gratuluję ci DOER-a, które jest jedynym oprogramowaniem, które wypróbowałem, które może przywrócić wszystkie moje uszkodzone DBX.

Pierre M.
Francja 23 kwietnia 2019

DataNumen Exchange Recovery

Cześć drużyno

To narzędzie było bardzo pomocne! Wypróbowałem inne podobne oprogramowanie, ale ten radzi sobie z odzyskaniem WSZYSTKICH moich e-maili OST plik.

Genrev
20 maja 2019

DataNumen Exchange Recovery

Chciałem tylko powiedzieć, że jesteście najlepsi ...

Jesteś bardzo wdzięczny! Teraz mogę uzyskać informacje o moim kalendarzu z nieprawidłowej konfiguracji OST (powinien był podzielić informacje kalendarza na pst zamiast uwzględniać w ost)

Jeszcze raz dziękuję i życzę udanego dnia!

Gene Rovinsky
Kwiecień 5, 2019

DataNumen Outlook Repair

cześć chłopaki

Ta wiadomość służy jako WIELKIE DZIĘKUJEMY za wspaniałe narzędzie do naprawy programu Outlook. Mój klient doświadczał wielu przerw w zasilaniu, które powodowały uszkodzenie programu Outlook pst. Scanpst wymyślił błąd dotyczący problemów z dyskiem. Wyszukałem w Google ten błąd i na szczęście natknąłem się na Twój produkt. Zainstalowałem i uruchomiłem narzędzie, które zajęło ponad 2 godziny. Efektem końcowym był doskonale działający Outlook, który był znacznie szybszy niż wcześniej! Mój klient jest oszołomiony, ponieważ jest to konto firmowe w dużym stopniu zależne od poczty elektronicznej.

Dziękuję za świetny produkt, na pewno będę go polecać wszystkim moim informatykom. Dla Twojej informacji środowisko przedstawia się następująco:

Komputer stacjonarny (starszy model IBM) z dwurdzeniowym procesorem, 4Gb RAM, Windows 7 Professional i Outlook 2007. PST to ok. 4.5 Gb.

Proszę, kontynuujcie wspaniałą pracę.

Z poważaniem

Steve IT Professional
Durban, RPA 18 lutego 2019

DataNumen SQL Recovery

Bezproblemowe odzyskiwanie. Bardzo dobre

Nelson Fernandes
Ambernath, Indie 15 stycznia 2020

DataNumen DBF Repair

Reparador de tablas FoxPro, fantastico

Fernando Hernández Cuestas

DataNumen Exchange Recovery

Ocalisz mój dzień. Wszystko, czego potrzebowałem - tylko do konwersji 2 OST akta. Robi to tylko twój program. Wielkie dzięki!

Ilya Sevryukov
Moskwa, Rosja 29 kwietnia 2019

DataNumen SQL Recovery

Świetne oprogramowanie. Robi dokładnie to, co mówi, w bardzo przyjazny dla użytkownika sposób ...

Ricardo Freitas Architekt Samorząd Regionalny
Funchal, Portugalia 27 lipca 2019

DataNumen Exchange Recovery

To świetne oprogramowanie. Odzyskał uszkodzony OST plik po raz pierwszy, a następnie został otwarty po raz pierwszy w programie Outlook 2019. Próbowałem 3 innych programów do naprawy bez powodzenia i miałem zamiar zaakceptować starą pocztę.ost. Wielkie dzięki DataNumen! ????

Peter Keating były dyrektor ds. informatyki, obecnie na emeryturze
Melbourne, Australia 15 lipca 2019

DataNumen Zip Repair

Świetny program do przywracania ZIP archiwa. Polecam ... i proste jak drzwi.

Bohdan Sheretiuk Emerytowany Marketer SS-serwis
Łuck, Ukraina 27 października 2019

DataNumen Outlook Repair

Wynagrodzenia.

Łatwość i skuteczność

Abdellatif FAJR Dyrektor Generalny ds. Aplikacji Biznesowych
Casablanca Maroko 10 grudnia 2019

DataNumen SQL Recovery

Super narzędzie i działa bardzo dobrze. Narzędzie do odzyskiwania bazy danych

Mandip Kanjiya CEO i założyciel Hey Flyer http://www.heyflyer.com/
Luty 11, 2020

DataNumen Outlook Repair

Bardzo dziękuję.

Aktualizacja MS Office spowodowała awarię mojego komputera i musiałem usunąć i ponownie zainstalować. W trakcie procesu Outlook nie zaakceptował starego.ost plik i lost wszystkie moje e-maile przechowywane w podfolderach (tylko na komputerze lokalnym). Jest to błąd w imieniu programu Outlook, polegający na nieodtworzeniu podfolderów na serwerze. Po 6 godzinach paniki znalazłem twoją witrynę i pobrałem oprogramowanie, niecałe 30 minut później wszystko znów było dobrze. Wszystkie e-maile były bezpieczne i dostępne.

DZIĘKUJĘ CI.

Eric Engelbrecht
Auckland, Nowa Zelandia 18 lutego 2019

DataNumen Outlook Repair

G'day DataNumen

Pobrałem oprogramowanie do naprawy programu Outlook z powodu ciągłych komunikatów o błędach dotyczących nieprawidłowego zamknięcia mojego pliku outlook.pst podczas ostatniego użycia. Twoje oprogramowanie działało idealnie. Mój plik pst urósł z 1.9 GB do 2.45 g, gdy plik lost dane ”, które zostały odzyskane i starannie umieszczone w dwóch folderach„ odzyskanych ”(a nie tylko wrzuconych do skrzynki odbiorczej), abym mógł je przeglądać. Pełne odzyskanie i skanowanie odzyskanych elementów poczty zajęło mniej niż 10 minut.

Jeszcze raz dziękuję za dostarczenie tak dobrego oprogramowania, które robi to, co mówi, bez ograniczeń do użytku prywatnego. Bardzo polecam to narzędzie wszystkim użytkownikom komputerów.

Peter Jones Użytkownik komputera domowego
Adelajda, Australia Czerwiec 27, 2019

DataNumen Outlook Repair

Naprawdę świetne oprogramowanie, które jest bardzo dokładne i zagłębia się głęboko, aby znaleźć usunięte pliki i lost e-maile. Udało mi się odzyskać ogromną ilość informacji, której żadne inne oprogramowanie, z którego korzystałem, nie było w stanie. Naprawdę doceniam możliwość korzystania z tej aplikacji prywatnie pod numerem cost.

Podziękowania Datanumen!

Mrówka Lee
Auckland, Nowa Zelandia 23 sierpnia 2019 r.

DataNumen Word Repair

Miałem plik tekstowy, który zawierał błędy do naprawy. Twoja witryna naprawiła plik tekstowy w 6 minut.

To jest wyjątkowe i bardzo dobre.

Valentin Bogatu Inżynier fizyki https://helpwithphysics.com
Rumunia 4 września 2019

DataNumen Exchange Recovery

Twój produkt zrobił wszystko, co powinien. Odzyskanie pliku danych poczty e-mail uratowało mnie.

Będę polecał Twój produkt każdemu, kto go potrzebuje i na pewno jeśli będę go potrzebował, zainstaluję go ponownie.

Doskonały produkt.

Alasmarh
Grudnia 26, 2019

DataNumen BKF Repair

Potrzebne do przywrócenia pliku kopii zapasowej systemu Windows XP. Twoje oprogramowanie zdziałało cuda ...

Zdecydowanie polecam!

Eric Seeds Administrator IT Cable Laboratoria Technologiczne www.cabal.com
Nowy Brunszwik, NJ, USA 8 stycznia 2020 r.

DataNumen Exchange Recovery

Po wymianie mojego osobistego komputera musiałem odzyskać do użytku osobistego stary plik UST, konwertując go na PST. Wśród wielu programów znalazłem DEXR.EXE, który dokładnie pasował do mojego celu. Chociaż interfejs użytkownika wygląda bardzo prosto, DEXR był w stanie odzyskać wszystkie moje e-maile, kontakty i grupy kontaktów bez żadnych błędów. Dobrze o tym pamiętam DATANUMEN na przyszłość jako marka referencyjna do odzyskiwania danych.

Roberto Baldassar
Włochy 7 marca 2020

DataNumen TAR Repair

Dziękuję Ci! Zadziałało.

Polecę Cię każdemu, kto musi odzyskać plik Tar plik.

MShawn Scott
Huntsville, Alabama, USA

DataNumen Excel Repair

Twój produkt działał poprawnie.

Eugenio G. Bahamondes M.Ss. Starszy Inżynier - elektryk
NorTecnica Engineers Ltd. Iquique, Chile

DataNumen Outlook Express Repair

Pozdrowienia

Wielkie dzięki za udostępnienie Twojej wersji demonstracyjnej takim osobom
jako emeryci (których jestem jednym).

Brian Willis Freelance tłumaczenie i tworzenie stron internetowych
Carletonville, Republika Południowej Afryki

DataNumen Outlook Repair

To oprogramowanie jest bardzo dobre. Jestem bardzo wdzięczny za udostępnienie tak ważnego narzędzia (DataNumen Outlook Repair v 1.2 pełna wersja) do użytku publicznego. Daj mi znać, jeśli możesz dostarczyć narzędziom coś poza tym.

Mohammed Meeran DATEL Systemy i oprogramowanie FZ LLC
Dubai. ZEA

DataNumen Outlook Repair

Skończyło się pięknie.

Ryan Foote Nexus Konsultanci IT
Park City, Utah, USA

DataNumen Outlook Express Repair

Wreszcie - produkt, który robi to, co mówi, z prostym, bezsensownym podejściem i fantastycznym wynikiem. Dobra robota! Szkoda, że ​​nie znalazłem twojego produktu, zanim zmarnowałem pieniądze na wielu pretendentów.

Anonimowy klient

DataNumen Zip Repair

DZIPR zdziałał cuda i odzyskał setki MB cyfrowych zdjęć, które, jak sądziłem, bymost na zawsze.

Wszystko co najlepsze

Anonimowy klient

DataNumen Zip Repair

Naprawiono parcelę - Ratowanie życia!

Właśnie odzyskałem około 1 GB zdjęć z Zip akta. Myślałem, że jestem naprawdę wypchany, ale D.ZIPR właśnie przeorał partię w trybie wsadowym. Nie straciłem ani jednego zdjęcia. Bardzo prosty i szybki w użyciu. Nie mogę go wystarczająco polecić.

Bruce Jeffreson

DataNumen Outlook Express Repair

Mój wysiłek regeneracyjny z DOER wynosi teraz 100%.

Dzięki.

Jim Barnes

DataNumen Zip Repair

Zrobiłem kopię zapasową niektórych plików w pliku Zip plik z mojego notebooka Mac G4. Nie miałem innego wyboru, jak tylko wykonać ich kopię zapasową na komputerze i próbując odłączyćzip, Okazało się, że nic nie może otworzyć uszkodzonego archiwum o rozmiarze 10.2 GB. Ze sceptycyzmu ściągnąłem DZIPR i stwierdziłem, że może naprawić mój plik, więc zdecydowałem się usunąć ograniczenie wersji próbnej. Uruchomiłem ponownie i podczas naprawy nie tylko odzyskał część danych, ale odzyskał WSZYSTKO! Bardzo się cieszę, że pomoc techniczna tak szybko odpowiedziała na moje e-maile i była niezwykle pomocna (zmieniając moją ogólną opinię o pomocy technicznej oprogramowania). Dziękuję za stworzenie tak użytecznego narzędzia. Czy są plany dotyczące wersji OS X w najbliższym czasie?

Benjamin James Chapman
University of Delaware

DataNumen Zip Repair

Po naprawie wsadowej wszystkie pliki zostały pomyślnie naprawione i są rozpakowywane na moim komputerze Mac przez Windows PKZip i zmapowany dysk sieciowy SaMBa. Muszę podkreślić, że jestem niezmiernie zadowolony, że Wasz produkt działa tak dobrze, a wsparcie było fantastyczne

Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję

Benjamin James Chapman
University of Delaware

DataNumen Outlook Express Repair

DZIĘKI! Naprawione i zapisane na pendrive'ie zanim wyrzucę IE i OE !!!


DataNumen Zip Repair

Doskonały produkt !! Byłem sceptyczny, ale właśnie odzyskałem kopię zapasową zip z mojego archiwum e-mail i zostałem przekonwertowany 🙂

Wielkie dzięki i pozdrawiam

David

DataNumen Outlook Express Repair

fajnie mi się podoba i myślę, że to kupię

je dial

DataNumen Zip Repair

Działa świetnie. oszczędził mi mnóstwo czasu, zamiast pobierać plik z innego źródła, ponieważ plik jest uszkodzony, ten program go naprawia. Bardzo genialny program !!!!!!!! *****

Anonimowy klient

DataNumen Zip Repair

Szukałem miejsca na post pochwała, ale nie mogłem nic znaleźć. Lubię pomagać innym, którzy mają kłopoty ze skorumpowanym zip plik. Na pecetach pracuję od 1982 roku, przed IBM czy Microsoftem i jest to pierwszy program, który działał szybko, łatwo i efektywnie.

Dawid Olenick

DataNumen Outlook Express Repair

Hej,
Działało świetnie.
To też łatwe.
Moja żona zrobiła wszystko.
Na szczęście miałem wszystkie pliki dbx na kopii zapasowej z 19 listopada, a cała reszta nadal znajdowała się na serwerze pocztowym, więc po naprawieniu ściągnąłem 95 e-maili, ale wszystko tam było.
Z łatwością warte 50 dolarów.
Podziękowania

Carl
Texas

DataNumen Zip Repair

Nigdy nie miałem zip program naprawczy, który zadziałał.
Ten zrobił!

Anonimowy klient

DataNumen Zip Repair

Miałem wiele gier i innych typów plików, które były uszkodzone, a zanim dostałem ten program, zepsuł mój komputer, jest to jeden z najlepszych programów, z których korzystałem, polecę go znajomym.

TrzyosobowyHGogeta6

DataNumen Zip Repair

To działało idealnie! Dziękuję bardzo! Uratowałeś mój zespół przed
wracam do ponownego wykonania 16 miesięcy pracy. reZIPR był wart
30 $, które wydałem!

Jeff

DataNumen Zip Repair

Próbowałem kilku produktów, aby odzyskać plik Zip plik, który zawierał archiwum poczty e-mail z całego roku, ale nie powiodło się, aż do teraz. Pobrałem wersję demonstracyjną DZIPR i raport o naprawie zachęcił mnie, więc zainwestowałem niewielką kwotę i pobrałem pełną wersję.

Ku mojemu przerażeniu, pełny produkt nie odzyskał mojego pliku, więc skontaktowałem się [email chroniony] Przedstawiciele pomocy technicznej zażądali dzienników błędów od DZIPR i po dokładnym przejrzeniu zaproponował mi procedurę do wypróbowania. Zadziałało!

Ten produkt i doskonałe wsparcie techniczne firmy pozwoliły zachować ważne dokumenty, o których myślałem, że sąost na dobre. Dziękuję Ci!

Scott Snyder

DataNumen Zip Repair

Właśnie zapisano 3 GB zdjęć! Zapisano zdjęcia z ukończenia college'u i dziewczyny! Dziękuję Ci.

Propozycja funkcji: możliwość wyświetlenia listy plików, które nie zostały zapisane?

Rana Ian

DataNumen Zip Repair

Naprawiony dokument OpenOffice działa jak marzenie! Duże kciuki w górę dla D.ZIPR!

Armin Jakob

DataNumen Zip Repair

Ten produkt jest świetny! Zaoszczędziłeś nam mnóstwo czasu. Skontaktuj się z nami w sprawie innych aplikacji, które możesz mieć.

Paul M. Dreskin

DataNumen Zip Repair

"Zadziałało."
Naprawiłem mój błąd Zip plik, zgodnie z obietnicą.

Andy Duong

DataNumen Zip Repair

Nie wierzyłem, że to zadziała, ale działa. Szkoda, że ​​nie może naprawić ACE i RAR pliki.

Jordania Gigov

DataNumen Zip Repair

"To zadziałało dla mnie!"
Wypróbowałem to z jednym uszkodzonym plikiem z dyskietki i zadziałało. Tylko 5 z 40 akt zostało w pewnym stopniu uszkodzonych.

Vicky

DataNumen Zip Repair

Odzyskano wszystkie moje uszkodzone pliki *.zip akta. Jedynym problemem było to, że miał problem z *.zip pliki, które same były zipped. W przeciwnym razie 10 na 10!

Peter Brook

DataNumen Access Repair

dzięki. Produkt działał dobrze.

Antoniego Latosia
Kalifornia, USA

DataNumen Zip Repair

Wielkie dzięki za szybką wiadomość e-mail.
Próbowałem tego i wszystko działało jak sen!

Wielkie dzięki, udało mi się odzyskać ponad 900 MB!

Herbert Hackelsberger

DataNumen Outlook Express Repair

Właśnie kupiłem i użyłem DOER do odzyskania jednego z plików .dbx mojego użytkownika, który miał ponad 2 GB. Udało się świetnie - dzięki za bardzo przydatny produkt.

Steve Forrette MarkeTouch Media
Texas

DataNumen Zip Repair

„Naprawdę pracowałem”
Mam pełny produkt, pomaga mi naprawić plik 300MB

Feliks A Legere

DataNumen Zip Repair

ŁAŁ! Zaoszczędziłeś mi 2 godziny czasu i podróż w tę iz powrotem przez miasto. Dzięki!
To orzeźwiające widzieć prosty, przydatny program, który faktycznie działa! Spróbowałem tego z kaprysu, nie myśląc, że to zadziała. reZIPR rozwalił mnie!
Dzięki jeszcze raz!

Joshua Masson

DataNumen Outlook Express Repair

Hi Guys,

Od około tygodnia staram się odzyskać wiadomości e-mail z mojego uszkodzonego dysku twardego.

Użyłem wersji demonstracyjnej DOER - nie zapewnia pełnej sprawiedliwości wersji !! Pełna wersja odzyskała 100% mojej poczty - co za fantastyczne oprogramowanie - też świetna cena.

Jeszcze raz dziękuję,

Adrian Myhill
Blackburn, Wielka Brytania

DataNumen Zip Repair

„TAK, USUWA BŁĘDY CRC: D”
Most W tamtym czasie po prostu schrzaniłeś, jeśli pobierzesz plik zip plik i zawiera błąd CRC, zwłaszcza jeśli zip plik zawiera tylko plik ISO. Ten produkt naprawił błąd CRC w moim zip plik i pozwolił mi wyodrębnić plik ISO bez błędów!

Eric Karp

DataNumen Zip Repair

"Naprawdę dobry"
To naprawdę dobry program, dla ludzi, którzy pobierają duże pliki sfx w Internecie, które są uszkodzone, polecam to oprogramowanie! naprawia zip pliki i pliki sfx są świetne! ale myślę, że to oprogramowanie wymaga możliwości naprawy rar pliki też 🙁

Gary Shaw

DataNumen Outlook Express Repair

Miły dotyk!

Kathy Macchi
Texas

DataNumen Outlook Express Repair

Dzięki, działało. Świetny produkt - naprawdę ratuje życie!

Tom Ranseen
NoSpinMarketing

DataNumen Zip Repair

Absolutnie! Możesz skorzystać z sekcji określonej na swojej stronie internetowej lub dowolnej literatury promocyjnej. Zrób mi przysługę i wyedytuj odniesienie CRC, ponieważ CRC i cykliczna nadmiarowość to tak naprawdę ten sam błąd. Jeśli chcesz jeszcze więcej pochwał, dzisiaj otrzymałem e-mailem aktualizację narzędzia shareware zawierającego plik CAB plik w a Zipplik. Cóż, Winzip, PKZip Wszystkie & WinAce zgłosiły, że plik jest uszkodzony i nie można go otworzyć. Przepuściłem to przez D.ZIPR i nie tylko zipplik zostanie naprawiony, ale załączony plik CAB plik był dokładnym bajtem dla dopasowania bajtu do cabplik potrzebny do aktualizacji. Wygląda na to, że ten mały D.ZIPR Gem to coś, co Microsoft powinien licencjonować. Dzięki jeszcze raz,

Aron Sebastian
Karolina Północna, USA

DataNumen Zip Repair

Otrzymasz mój głos na najlepsze narzędzie na PC. Odkąd kupiłem D.ZIPR, użyłem go wiele razy w przypadku plików, które wyświetlały złe CRC lub miały inne problemy, które spowodowały Winzip lub WinAce, aby zamknąć i zatrzymać przetwarzanie. reZIPR naprawił wszystko, co do niego rzuciłem. Cóż za niezwykły i elegancki kawałek inżynierii oprogramowania.

Aron Sebastian
Karolina Północna, USA

DataNumen Excel Repair

To bardzo fajny program. To coś „bez myślenia”, które mi się podoba.

Jestem facetem od baz danych i naprawdę wolę używać Foxpro niż arkusza kalkulacyjnego Excel.
Ale życie nie toczy się w ten sposób, gdy pracujesz z innymi ludźmi.
Gdyby twój program nie działał, mój przyjaciel i ja ucieklibyśmy się do ręcznej naprawy za pomocą przeglądarki plików hex lub ASCII i ręcznie edytowali plik binarny, aby naprawić uszkodzenie. Co za męka.

Cóż, tak się nie stało. Więc mówię fajna robota, a ty dostaniesz mój głos i przyszły PR.

Dzięki jeszcze raz. Wart swojej ceny.

Konsultant bazy danych Rick Fayter
Ohio, Stany Zjednoczone

DataNumen Zip Repair

Chciałbym tylko podziękować. kupiłem DataNumen Zip Repair mniej niż
dwie godziny temu i działało idealnie !!! Moje doświadczenie można podsumować w
cztery słowa:

OSZCZĘDZASZ MOJĄ PRACĘ!

Jeszcze raz dziękuję,

Ryan Long
Serwis komputerowy Ardor

DataNumen Access Repair

W rzeczywistości znalazłem rozwiązanie w ciągu pierwszych 10 minut!
W każdym razie, chociaż na początku myślałem, że to dużo pieniędzy do wydania na mały program, DataNumen Access Repair odzyskał naszą bazę danych, więc teraz jestem bardzo zadowolony 😉

James Murphy
Wszystko online

DataNumen Access Repair

Wow your guys oprogramowanie jest niesamowite Pobrałem oprogramowanie próbne i było w stanie pokazać mi dokładnie wszystkie tabele, które miałem. To oprogramowanie rządzi i bardzo mi pomogło.

Pies kryzowy

DataNumen DBF Repair

ma naprawę z dużym wyprzedzeniem

Matt Desmond

DataNumen Zip Repair

Ponownie pobieram pełny program i wszystkie dane dotyczące naprawy wysyłam do mojego komputera. W ten sposób program DZIAŁA bardzo dobrze i naprawia 91% mojego dysku !!!
Uratowałem almostwszystkie moje ważne dane !!!
Dzięki za program DZIPR! Działa bardzo dobrze!

Davey Valentine
Orlando, Floryda

DataNumen Outlook Express Repair

kupiłem DataNumen Outlook Express Repair i pomyślnie odzyskałem pliki w moim folderze, które w jakiś sposób zniknęły z mojej listy OE. Twój produkt działał dobrze; Dziękuję Ci.

Nathaniel W. Pierce
Trappe w stanie Maryland

DataNumen Outlook Express Undelete

Tylko uwaga, aby poinformować, że powyższy program działał wyjątkowo dobrze i pomyślnie odzyskałem almost 3000 e-maili, które przypadkowo trwale usunąłem. Nie zawaham się polecić go kolegom i znajomym.

Greg Harrison
SA Bias Industries Limited

DataNumen Outlook Express Repair

Twoje oprogramowanie bardzo mi pomogło, dzięki, dzięki, dzięki wielkie !!!!!!!!!!

Agnieszka Chan

DataNumen DBF Repair

Cześć Chen,

Chciałem ci tylko powiedzieć, że DataNumen DBF Repair udało się odzyskać wszystkie dane z naszego ACT! Baza danych 2000.

Stephen Dyrektor Produkcji Ryżu Ri
Sacramento Magazines Corp.

DataNumen Outlook Express Undelete

Wypróbowałem trzy inne produkty, zanim znalazłem Advance Outlook Express Poprawa. Dwa programy znalazły wszystkie wiadomości, jednak wiadomości nie zawierały żadnych danych. Trzeci nawet nie znalazł wszystkich istniejących wiadomości e-mail. Pierwsza próba z Advance Outlook Express Odzyskiwanie pokazało wszystkie pliki w procesie. Kupiłem produkt i każdą wiadomość, do której uzyskałem dostęp, można było natychmiast odzyskać. To fantastyczny produkt i zdecydowanie wart swojej ceny.

Dziękuję Ci.

Bill Hair Mój komputerowiec
Rockwall, Teksas, USA

DataNumen Zip Repair

To działało świetnie. Dzięki za pomoc.

John i Connie

DataNumen Zip Repair

Cześć. Właśnie kupiłem twój program i naprawiłem ważny ZIP plik. Dziękuję Ci.

David S.
Toronto, Kanada

DataNumen TAR Repair

Wczoraj kupiłem twoje oprogramowanie, aby odzyskać 7 GB tar plik, który był moim całym katalogiem "Documents and Settings" z mojego laptopa, który jest w trakcie naprawy. Niektóre dokumenty były * niezwykle * ważne, takie jak moje dane Quicken, faktury za moją firmę i podsumowanie przygotowania podatkowego dla mojego księgowego.

Wersja freebie pokazała, że ​​najwyraźniej może naprawić wszystko, co mamost, więc kupiłem i zarejestrowałem oprogramowanie. Kiedy go uruchomiłem, zapisał Docs_fixed.tari uruchomiłem *tar xvf * na nim. Umarł z błędami i minął m. Inost zawartości.

Jednak ponownie uruchomiłem tar polecenie z argumentami nazw plików, aby po prostu wyodrębnić te, które mnie interesowały (całe moje "Finanse"
katalog) i, na Boga, wszystkie są w idealnym stanie.

Chcę tylko podziękować. Dziękuję Ci. Dziękuję Ci. Dziękuję Ci. Dziękuję Ci. Dziękuję Ci. Jeśli jest coś, co mogę dla ciebie zrobić w przyszłości (kosz owoców na Boże Narodzenie, umyć samochód, odebrać pranie, przysługi seksualne), jestem wdzięczny Tobie, Twojej firmie i oprogramowaniu.

Dajecie czadu.

Kevin Smith Projektant elektroniki, rolnik, elektryk, muzyk
Texas

DataNumen Zip Repair

Dzięki za pomoc. Jestem bardzo zadowolony z D.ZIPR.

Jim Stacey
Fotografia stron przeciwległych

DataNumen Zip Repair

Miałem 800 MB zipplik z 97,00 utworzony w Solarisie, który dostał błąd w swoim "głównym katalogu". Kiedy to się stało, nie mogłem uzyskać dostępu do więcej niż pierwszych ~ 30,000 XNUMX i standardu zipNapraw narzędzia, które są częścią pkzipc i WinZip nic nie pomogło.

Było to szczególnie frustrujące, ponieważ znałem m. Inost lub wszystkie pliki nadal tam były - był to po prostu błąd w „spisie treści” archiwum.

użyłem Datanumenjest DZIPR, aby odzyskać 98% plików z archiwum! Cieszę się, że znalazłem taką firmę Datanumen z know-how, jak wyodrębnić dobre rzeczy z archiwum, zwłaszcza gdy główny katalog jest uszkodzony.

Chris Niggeler
Cleanscape Software International Albuquerque, Nowy Meksyk, USA

DataNumen Outlook Express Undelete

Nawiasem mówiąc, produkty są doskonałe. Dziękuję chłopakom, którzy opracowali tak przydatne narzędzia.

Naprawdę rozwiązali moją duszę.

Z poważaniem

Morganite Brasil Ltda
São Paulo, Brazylia

DataNumen Outlook Express Repair

Nawiasem mówiąc, produkty są doskonałe. Dziękuję chłopakom, którzy opracowali tak przydatne narzędzia.

Naprawdę rozwiązali moją duszę.

Z poważaniem

Morganite Brazylia Ltda.
São Paulo, Brazylia

DataNumen Excel Repair

DataNumen Excel Repair uratowałem dzień i odzyskałem potrzebne dane z mojego uszkodzonego pliku. Jest niezwykle łatwy w użyciu, działał bardzo dobrze na moje potrzeby i bardzo go polecam!

E. Madsen Główny Inżynier
PIN Technology, Inc. Nowy Jork, NY, USA

DataNumen Access Repair

Dziękuję, że do mnie wróciłeś. Od tego czasu kupiłem oprogramowanie i otrzymałem link do natychmiastowego pobrania oprogramowania. Zainstalowałem i zadziałało świetnie!
Wielkie dzięki

Kevin O'Leary FETAC
Dublin, Irlandia

DataNumen BKF Repair

Drogi Chen,

Zrobiłem tak, jak sugerowałeś i zadziałało! Dziękuję za pomoc w odzyskaniu 10 lat pracy !!

Pozdrawiam,

Tim
Perth, Zachodnia Australia

DataNumen PSD Repair

Drogi DataNumen Personel

Dziękuję za zrobienie ”DataNumen PSD Repair". Miałem jeden stary
plik, którego trzymam się od 2000 roku. Powstał w
PhotoDeluxe, w wersji PDD program Photoshop nie mógł odczytać.

Nie masz pojęcia, jak bardzo się cieszę, że mogłem sprawdzić, pobrać i pomyślnie
uruchom ponownie oprogramowanie na tym pojedynczym pliku.

Dzięki,

Bruce S.
Hillsborough, New Jersey, USA

DataNumen BKF Repair

Szanowny Panie,

Nevernind - rozumiem teraz, link przyszedł też przez e-mail i ten zadziałał.

Podziękowania

Robert Fletcher
Marietta, Georgia, USA

DataNumen Zip Repair

To działało doskonale. Dziękuję Ci!

Tom McLean
Fredericton, Nowy Brunszwik, Kanada

DataNumen Outlook Repair

Dzięki za wkład. Pomyślałem, co mam robić w międzyczasie. Odzyskany almost cały mój lost e-mail. Dzięki za dobry produkt ...

Z poważaniem,

Justin Moss Inżynier ds. Aplikacji
Metton America, Inc. Houston, Teksas, USA

DataNumen Zip Repair

Znalazłem Twoje narzędzie podczas korzystania ze strony http://rmse.awardspace.com i chciałbym powiedzieć, że Twoje narzędzie jest niesamowite i ma wiele funkcji. Wspaniała robota. Jeśli masz listę mailingową lub biuletyn, zapisz mnie. Pozdrawiam, JA

Fabio Pinheiro
Madera, Portugalia

DataNumen Access Repair

Uratowałem mój boczek! Dzięki!

Brian
Atlanta, Georgia, USA

DataNumen Outlook Repair

Cześć,

Otrzymałem DVDRom z zipped plik pst. Udało mi się go wyodrębnić i wszystko znów działa dobrze, pragnę podziękować za wspaniałe wsparcie i wszelką pomoc, jaką mi udzieliłeś. Gdyby nie Ty i AOR prawdopodobnie nie odzyskałbym danych z pliku.

Robin De Roeck
Woonst BVBA Geraardsbergen, Belgia

DataNumen Zip Repair

Nieważne, zadziałało! Jestem SOOO HAPPY! Bardzo dziękuję za pomoc! Jestem teraz w 100% zadowolony i przestanę Ci przeszkadzać. lol. DZIĘKI JESZCZE RAZ!

Jeszcze raz dziękuję za udzieloną pomoc i polecę ten produkt każdemu, kto ma podobny problem!

Glenn Peterson
Andover, Minnesota, USA

DataNumen Outlook Express Repair

Dziękuję za komentarze.
Masz doskonały produkt, który odzyskał dla mnie wiele plików.

Arthur J Wehlow Manager Express Accounting Solutions
Port Macquarie NSW 2444, USA

DataNumen Zip Repair

Pan Chen,

Dziękuję bardzo.
Pomyślnie wyodrębniłem dane.
Myślałem, że będę musiał zrezygnować ze wszystkich danych ...
Naprawdę doceniam twoją pomoc, jeszcze raz dziękuję.

Pozdrowienia,

Kayo Nagashima
Funabashi-shi, Chiba, Japonia

DataNumen Outlook Repair

Bardzo dziękuję za pomoc - naprawdę to doceniam.

Pracownik w Procter & Gamble
USA

DataNumen Outlook Repair

Cześć, dziękuję za odpowiedź. Udało mi się rozwiązać to samodzielnie od czasu pierwszego e-maila, więc przepraszam, że przeszkadzam. BTW, uwielbiam ten produkt.

Murrat
Australia

DataNumen Outlook Repair

Cześć,

Czy można określić lokalizację i nazwę każdego pliku na karcie Batch Repair? Jest to już możliwe na karcie Napraw, gdy przetwarzamy tylko jeden plik, ale byłoby to naprawdę przydatne, gdyby można było edytować szczegóły pliku wyjściowego w naprawie wsadowej.

Swoją drogą świetny produkt! AOR odzyskał m. Inost elementów z bardzo ważnego pliku PST o pojemności 6 GB. Moje poprzednie próby z SCANPST pozwoliły odzyskać tylko 500 MB!

Z poważaniem,

Mark Humphrey Menedżer sieci
CB Richard Ellis Ltd Toronto, Kanada

DataNumen Outlook Express Repair

Szanowni Państwo,

Kupiłem dzisiaj twój Advanced Outlook Express Repair - Gratulacje, zadziałało cudownie!

Inaczej niż kilka drobiazgów, takich jak migający dziennik podczas zadania odzyskiwania lub podzielenie zawartości pliku dbx skrzynki odbiorczej na 2 pliki z takim samym okresem czasu wiadomości e-mail. Tak, poprosiłem oprogramowanie o utworzenie kolejnego pliku z odzyskanymi wiadomościami e-mail po odzyskaniu 2000 wiadomości e-mail, ale spodziewałem się, że otrzymam 2 kolejne pliki dotyczące dat wiadomości e-mail, a nie dziwne zjawisko dwóch folderów z tym samym okresem e-maili czasu!

Ale, jak wspomniałem wcześniej, są to drobiazgi, a przede wszystkim jestem dumny z zadania, jakie wykonało Twoje oprogramowanie i zdecydowanie polecę je znajomym.

Życzę wielu sukcesów w rozwijaniu i tworzeniu takich programów!

Wielkie dzięki, z poważaniem,

Przewodnik duchowy Yigal
Izrael

DataNumen Zip Repair

Drogi Chen,

Dziękuję za szybką i dokładną odpowiedź. Twoje rozwiązanie zadziałało! Oprogramowanie Large File Splitter działało, a potem Advanced Zip Repair odzyskaliśmy każdy plik!

Jestem teraz bardzo zadowolonym klientem i cieszę się, że mogę dalej korzystać z produktu. Jeszcze raz dziękuję i życzę doskonałego dnia.

Z poważaniem,

Charles Thompson
Lakeland, Floryda, USA

DataNumen Outlook Express Undelete

Miałem problem z plikiem outlool 1.5 GB, byłem bardzo spięty, ale AODR rozwiązał mój problem i pomógł mi odzyskać wszystkie moje dane, bardzo dziękuję Datanumen.com Zespół, który pomógł mi w doborze odpowiedniego narzędzia do mojego problemu.

Maqbool Ahmed Rashid Ali KHAN
Szac. Jeddah, Arabia Saudyjska

DataNumen Outlook Express Repair

Dziękuję za odpowiedź - dziękujemy za pomoc.

Właściwie to kupiłem wczoraj AOER i całe lost e-maile zostały odzyskane !!

Wydaje się, że AOER działa świetnie i powinien rozwiązać wszystkie moje problemy z OE!

Dziękuję Ci.

Pozdrowienia,

Frances L.
Albuquerque, Nowy Meksyk, USA

DataNumen Outlook Express Repair

Miałem jaost ważne wiadomości e-mail podczas procesu kompaktowania i nie wiedziałem, jak je znaleźć lub ponownie otworzyć. Twój produkt rozwiązał problem (ostatecznie).
Jednak powinieneś wyjaśnić ludites takim jak ja, że ​​każdy plik BAK można zmienić na DBX. Imost ważny plik, który chciałem, nazywał się BAK (co, jak rozumiem, mogło się zdarzyć w procesie kompilacji) i zajęło mi dzień badań, aby dowiedzieć się, czy mogę zmienić nazwę pliku, a następnie zastosować Twój produkt, aby wykonać resztę. Kiedy już to wymyśliłem, działało jak uczta!

michael mitchener mmcreativebusiness
Melbourne, Australia

DataNumen Zip Repair

Mieliśmy 60 gigabajtów zip plik, który się nie otworzył. Advanced Zip Repair nie mógł go naprawić, ponieważ był za duży. Jednak, DataNumen dostarczył mi kolejne świetne oprogramowanie, które podzieliło plik na łatwiejsze w zarządzaniu pliki o wielkości 1 gigabajta, a następnie Advanced Zip Repair pomyślnie naprawił każdy z nich. Próbowaliśmy różnych innych produktów naprawczych bez powodzenia, więc na pewno wrócę do nich DataNumen jeśli w przyszłości będziemy mieć inne problemy z danymi. Nieocenione produkty i świetne wsparcie!

Chris Barton
Vancouver, Kanada

DataNumen Access Repair

DataNumen Access Repair odzyskuje więcej danych niż jakikolwiek inny używany przeze mnie produkt. Pomogło mi to uratować wiele uszkodzonych baz danych. Bardzo się cieszę, że znalazłem ten produkt.

Margaret MessickostUme Inventory Resources
Davis, Kalifornia, USA 16 czerwca 2015 r.

DataNumen Exchange Recovery

Po ponad 10 godzinach aktywnego czasu zmarnowanego na edukację MS na temat tego, na czym polega problem, kiedy zaktualizowałem mój Outlook 2010 do 2013 i automatyczne generowanie wielu.ost pliki w końcu się poddałem. kiedy powiedzieli mi, że nie mogą otworzyć oryginału.ost plik. Wtedy wpadłem na świetny pomysł, aby zrobić szybkie wyszukiwanie.ost do konwersji .pst i boomu - 3.8 GB danych, które były dla mnie bardzo cenne, wróciło do moich rąk - wszystko to po tym, jak wsparcie MS najwyższego poziomu dla Outlooka powiedział, że nie mogą nic zrobić. Nie jestem maniakiem komputerowym, ale kiedy wiesz więcej niż przedstawiciel działu pomocy technicznej, powinieneś szybko zorientować się, że masz kłopoty. To działa...

Założyciel RJ Collins V360
San Diego, Kalifornia, USA 15 maja 2015 r.

DataNumen RAR Repair

Nie miałem żadnych problemów z tym wybitnym progremmem. Słowo do osób, które mogły mieć jakieś problemy. Jeśli plik „DataNemen Rar Napraw ”Program nie naprawia pliku w niektórych przypadkach spróbuj naprawić go w innym katalogu _ katalog na zewnętrznej pamięci flash lub dysku twardym dał mi najlepsze wyniki. Jednak tylko od czasu do czasu muszę to zrobić, most przez ten czas działa idealnie.

Chris
Liverpool. Wielka Brytania 6 września 2014 r.

DataNumen Outlook Repair

Dawno temu kupowałem Datanumen Outlook Repair i jestem z tego zadowolony, używam go od czasu do czasu. Teraz muszę odzyskać usunięte wiadomości e-mail z pliku NSF Lotus Notes. Pomyślałem, że możesz mieć dobry produkt, ale niestety nie masz nic do Lotus Notes. Cóż, skoro robisz rzeczy dobrze, dlaczego nie Datanumen Naprawa NSF? Pozdrawiam, Roberto

Roberto Petitpas

DataNumen RAR Repair

Byłbym bardziej niż szczęśliwy, mogąc zostawić informację zwrotną dotyczącą mojego pozytywnego zaangażowania w Twój produkt _ kilka rad dotyczących bardzo sporadycznego niepowodzenia programu „DataNewmen Rar Repair ', aby naprawić plik rar plik. Uważam, że kiedy tak się dzieje, sukces w naprawie danego pliku zawsze osiąga się, przenosząc go do innego katalogu i powtarzając tam funkcję _ zwykle na zewnętrznej pamięci flash lub dysku twardym.

Jeśli chcesz poprzeć moją ocenę produktu jakimikolwiek z moich danych osobowych, możesz po prostu ograniczyć to do regionu _ „Wielka Brytania”. Dzięki

C Dolan
Wielka Brytania 6 września 2014 r.

DataNumen Word Repair

O mój Boże, DZIĘKUJĘ! Nie mogę uwierzyć, że udało ci się to naprawić! Dosłownie próbowałem wszystkiego innego - to jest niesamowite i jestem bardzo wdzięczny.

Jeszcze raz dziękuję za pomoc! Z przyjemnością napiszę opinię, jeśli potrzebujesz - nikt inny nie był w stanie tego naprawić !!

Mandy Clark
Stany Zjednoczone 16 września 2015 r.

DataNumen Outlook Repair

Dzięki Alan, Naprawa zadziałała almost doskonały ... Tak dobrze się nie spodziewałem. Dzięki wielkie. Helmut

Helmut Demmelhuber Demmelhuber Consulting
Tybinga, Niemcy 13 r.

DataNumen Outlook Repair

Bardzo dziękuję za wsparcie - wystarczyło utworzyć nowy profil.

Jeszcze raz dzięki,

Właściciel CARisma
Houston, Teksas, USA 23 maja 2018 r.

DataNumen Outlook Repair

Chciałem tylko podziękować za oprogramowanie.
Mój plik danych Outlooka to mostly naprawione.
Musiałem sprawdzić i usunąć mnóstwo wpisów, ale myślę, że odzyskałem most moich danych.
Nigdy się nie dowiem, co mamost na stałe!

Ahmed Qadeer
Naperville, IL, USA 4 grudnia 2018 r.

DataNumen Access Repair

Twoje narzędzie jest najlepsze, jakie udało mi się naprawić plik dostępu do uniwersytetu do użytku osobistego i jestem wdzięczny

Richard Network Manager Fixsa
Santo Domingo, Dominikana 30 grudnia 2018 r.

DataNumen CAB Repair

Twój program wydawał się działać idealnie, ponieważ mogłem uzyskać dostęp do plików
w Eksploratorze Windows lub programie do archiwizacji.

Jeszcze raz dziękuję za pomoc przy programie i to zrobię
bez wahania go polecam.

Neville Harrip
Australia 17

DataNumen Word Repair

Bardzo dziękuję za pomoc i zainteresowanie. Nigdy nie miałeś żadnych trudności.

Jestem bardzo usatysfakcjonowany. Polecam wszystkim. Życzę dalszych sukcesów.

dobra robota.

Isil Yaman Bajdar
Ankara, Turcja 29

DataNumen Excel Repair

Udało się pięknie! Wszystkie moje terminy i moje (prawdopodobnie zbyt skomplikowane) dane odsyłające powróciły! DZIĘKUJĘ CI!! Latem miałem wolny czas na pracę, ale my jesteśmytarniedługo wracam do szkoły i jestem bardziej zajęty pracą fizyczną niż pracą przy komputerze, i NIE MIAŁEM czasu (ani serca), aby usiąść i ponownie wprowadzić SIEDEM STA I DZIEWIĘĆDZIESIĘĆ DWÓCH terminów biologii, definicji i Bibliografia! Na tę perspektywę byłam dosłownie chora na żołądek.

Życzę wspaniałej reszty tygodnia oraz spokojnego i przyjemnego weekendu!

Kristi Rankin Nauczyciel
Brownwood, Teksas, USA 13 sierpnia 2014 r.

DataNumen Outlook Repair

Drogie, ale zrobiło wszystko, co obiecał, w tym załączniki
Więc ile to jest warte? Wysoce rekomendowane!

Architekt Brock Croome
North Vancouver, BC, Kanada 1 listopada 2015 r.

DataNumen Outlook Repair

Advanced Outlook Repair całkowicie naprawiono plik pst programu Outlook 19 o pojemności 2007 GB z wieloma folderami z ponad 15 lat. Po ciężkim zamknięciu został uszkodzony i nie otwierał się nawet w trybie awaryjnym. Słyszałem o Twoim narzędziu z "chcw" na ExpertsExchange.com oraz z tabeli porównawczej procentowych napraw narzędzi na Datanumen.teren. Zrobiłem kopię pliku .pst i bez powodzenia próbowałem z Microsoft scanpst.exe. Narzędzia innych firm pomogły wiele lat temu Outlook Express konwersja, więc szukałem online. Advanced Outlook Repair jako jedyny otrzymywał pozytywne recenzje dla skomplikowanych przypadków, a oni pokazywali przykłady takich, więc znalazłem kupon i kupiłem go. W pierwszym przebiegu stwierdzono, że oryginalny plik był utrzymywany jako otwarty przez inne źródło (mimo ponownego uruchomienia). Następnie spróbowałem z kopią iw ciągu kilku minut (około 20%) mój Outlook wyskoczył - z kompletnymi aktualnymi folderami i e-mailami. Przestraszyłem się, bo myślałem, że czegoś dotknąłem i zamknąłem to. Kilka minut później to

Joanna Ashland
Houston, Teksas, USA 1 listopada 2015 r.

DataNumen Excel Repair

Narzędzie do naprawy programu Excel było w stanie wyodrębnić wszystkie dane tekstowe z 2 uszkodzonych plików Excela, które były otwarte i zapisywane, gdy miałem awarię komputera. Jednak narzędzie nie mogło pobrać wszystkiego z całym formatowaniem (pogrubienie, kolory itp.) Lost wraz z około połową formuł (głównie tych skomplikowanych, które łączyły ze sobą arkusze). Tam, gdzie były możliwe problemy, narzędzie dzieliło istniejący arkusz na dodatkowe arkusze, abyś wiedział, gdzie sprawdzić straty - świetny pomysł. Ogólnie wspaniały wynik, ponieważ dane były najtrudniejsze do przywrócenia z oryginalnego źródła. Jeden z plików był tak zniekształcony, że nie można go było skopiować, otworzyć (ani nawet usunąć!) Za pomocą żadnego programu MS! Ogólnie narzędzie zaoszczędziło mi około tygodni pracy. Przywrócenie normalnego stanu plików zajęło mniej niż jeden dzień poprzez powtórzenie formatowania ze znacznie starszej wersji pliku i wyrywkowe sprawdzenie danych. Uwaga dla użytkowników, jeśli wydaje się, że narzędzie zatrzymało się, zachowaj cierpliwość, rozwiązanie trudniejszego pliku zajęło prawie godzinę.tarted robi cokolwiek

John Chapman
Melbourne, Australia 1 stycznia 2017 r.

DataNumen Disk Image

Obraz dysku osiągnął lepsze wyniki niż trzy inne profesjonalne programy, które nie zdołały utworzyć obrazu systemu ISO - ten działał doskonale. Chociaż nie można go uruchomić z USB i musi być uruchomiony z działającego systemu operacyjnego, był szybki, sklonował 1 TB w nieco ponad 2 godziny i został przywrócony bezbłędnie. Ze względu na jego wydajność, szczupłość, a także miłe wsparcie, które zapewniali, poleciłbym ich oprogramowanie każdemu, kto był w potrzebie.

Wayne Rice na emeryturze
Bostdnia, MA, USA 25