4 Word ရှိ တိကျသောသုံးသပ်သူထံမှ ပြန်လည်ပြင်ဆင်မှုများကို ကြည့်ရှုလက်ခံရန် အမြန်နည်းလမ်း XNUMX ခု

ယခုမျှဝေပါ-

ဤဆောင်းပါးတွင်၊ သင်၏ Word စာရွက်စာတမ်းရှိ အထူးသုံးသပ်သူထံမှ ပြန်လည်ပြင်ဆင်မှုများကို ကြည့်ရှုလက်ခံရန် အထောက်အကူဖြစ်စေမည့် နည်းလမ်း 4 ခုရှိသည်။

ဝေဖန်သုံးသပ်သူအများအပြားမှ ပြန်လည်သုံးသပ်ထားသော စာရွက်စာတမ်းတစ်ခုရှိရန်မှာ မကြာခဏဖြစ်သည်။ ပြန်လည်သုံးသပ်သူမှ ပြန်လည်သုံးသပ်သူအထိ ခွဲခြားသတ်မှတ်ရန် ဒုံးပျံသိပ္ပံပညာမဟုတ်ပါ။ ထို့အပြင်၊ တစ်ခါတစ်ရံတွင် အချို့သောလူတစ်ဦးထံမှ ပြန်လည်ပြင်ဆင်မှုများကို လက်ခံရန် တောင်းဆိုမှုများလည်း ရှိနိုင်သည်။ ဤဖြစ်နိုင်ချေရှိသော လိုအပ်ချက်အားလုံးကို ထည့်သွင်းစဉ်းစားခြင်းဖြင့်၊ ကျွန်ုပ်တို့သည် သင့်အား လုပ်ဆောင်နိုင်သော နည်းလမ်း ၄ ခုကို တင်ပြထားပါသည်။

သီးခြားသုံးသပ်သူ တစ်ဦးတည်းမှ ပြန်လည်ပြင်ဆင်မှုများကို ကြည့်ရှုရန် နည်းလမ်း 2 ခု

ပထမဦးစွာ၊ ကြည့်ရန်နည်းလမ်းများရှိသည်။

နည်းလမ်း 1- သုံးသပ်သူကို ရွေးပါ။

  1. စတင်ရန်အတွက် “Review” tab ကိုနှိပ်ပါ။
  2. ထို့နောက် "ခြေရာခံခြင်း" အုပ်စုရှိ "Show Markup" ကိုနှိပ်ပါ။
  3. drop-down menu တွင် "ပြန်လည်သုံးသပ်သူ" ကိုနှိပ်ပါ။
  4. တိုးချဲ့မီနူးတွင် နောက်တစ်ခု၊ သုံးသပ်သူအားလုံးကို ပုံသေဖြင့် ခြေရာခံထားသည်ကို သင်တွေ့မြင်နိုင်ပါသည်။ တည်းဖြတ်မှုအားလုံးကို ဝှက်ထားရန် ဦးစွာ “သုံးသပ်သူအားလုံး” ကို အမှန်ခြစ်ဖြုတ်သင့်သည်။"Review"->"Show Markup"->Click "Reviewers"->"All Reviewers" ကိုနှိပ်ပါ။
  5. ထို့နောက် ပထမအဆင့် ၃ဆင့်ကို ပြန်လုပ်ပါ။ ဤတစ်ကြိမ်တွင် အောက်ပါကဲ့သို့ သင်ကြည့်ရှုလေ့လာလိုသော ပြန်လည်ပြင်ဆင်မှုရှိသော သုံးသပ်သူအမည်ကို အမှတ်ခြစ်ပါ-"သုံးသပ်သူ" ကိုရွေးချယ်ပါ

နည်းလမ်း 2- "Go To" အင်္ဂါရပ်ကို အသုံးပြုပါ။

  1. ပထမဦးစွာ၊ စာရွက်စာတမ်း၏အစတွင် cursor ကိုထည့်ပါ။
  2. ထို့နောက် "Home" tab ကိုနှိပ်ပါ။
  3. ထို့နောက် “Find” အမိန့်အနီး ဇောက်ထိုးတြိဂံကို နှိပ်ပါ။
  4. dialog box ကိုဖွင့်ရန် "Go To" ကိုရွေးချယ်ပါ။ “Ctrl+G” သည် ဖြတ်လမ်းတွဲဖြစ်သည်။ဖိုင်ရဲ့အစမှာ Cursor ထားပါ -> "Home" ကိုနှိပ်ပါ -> "Find" ကိုနှိပ်ပါ -> "Go To" ကိုနှိပ်ပါ။
  5. ယခု "ဘာကိုသွားပါ" အဖွဲ့ရှိ "မှတ်ချက်" ကိုရွေးချယ်ပါ။
  6. ဝေဖန်သုံးသပ်သူကို ရွေးချယ်ပါ။
  7. နောက်ဆုံးအနေနဲ့ "Next" ကိုနှိပ်ပါ။ သင့် cursor သည် သင့်အား ပထမမှတ်ချက်မှ နောက်ဆုံးတစ်ခုအထိ ယူဆောင်သွားမည်ဖြစ်သည်။ စကားမစပ်၊ ဤနည်းလမ်းသည် ထင်မြင်ချက်၏ အမြင်ကိုသာ ပေးသည်။"ဘာကိုသွားပါ" အတွက် "မှတ်ချက်" ကို ရွေးပါ -> သုံးသပ်သူကို ရွေးချယ်ပါ -> "နောက်တစ်ခု" ကို နှိပ်ပါ။

သီးခြားလူတစ်ဦးထံမှ ပြန်လည်ပြင်ဆင်မှုများကို လက်ခံရန် နည်းလမ်း 2 ခု

ဤနေရာတွင် ပထမနည်းလမ်းသည် "နည်းလမ်း 1- ပြန်လည်သုံးသပ်သူကို ရွေးချယ်ပါ" ၏အခြေခံပေါ်တွင်သာ လက်ခံနိုင်မည်ဖြစ်သည်။ အမြန်ကြည့်ရအောင်။

နည်းလမ်း 1- လက်ခံရန် နှိပ်ပါ။

  1. သို့တိုင်၊ အလုပ်သည် "ပြန်လည်သုံးသပ်ခြင်း" တက်ဘ်အောက်တွင် ပြီးရန်ဖြစ်သည်။ "အပြောင်းအလဲများ" အုပ်စုရှိ "လက်ခံ" ကိုနှိပ်ပါ။
  2. ထို့နောက် တိုးချဲ့စာရင်းတွင် “ပြသထားသော ပြောင်းလဲမှုများကို လက်ခံပါ” ကို ရွေးချယ်ပါ။"Review"->Accept ကိုနှိပ်ပါ->"Accept All Changes Shown" ကိုနှိပ်ပါ။

နည်းလမ်း 2- Macro ကိုသုံးပါ။

  1. ပထမဦးစွာ၊ VBA တည်းဖြတ်မှုကို စတင်ရန် "Developer" tab ပြီးနောက် "Visual Basic" ကိုနှိပ်ပါ။ “Developer” တက်ဘ်ကို မရရှိနိုင်ပါက၊ ယင်းအစား “Alt+ F11” ကိုနှိပ်ပါ။"Developer"-> "Visual Basic" ကိုနှိပ်ပါ။
  2. ထို့နောက် "Normal" နှင့် "Insert" ကိုနှိပ်ပါ။
  3. ထို့နောက် "Module" ကိုရွေးချယ်ပါ။"Normal"->Insert"->"Module" ကိုနှိပ်ပါ။
  4. တည်းဖြတ်ဧရိယာကိုဖွင့်ရန် module အသစ်ပေါ်တွင်နှစ်ချက်နှိပ်ပါ။
  5. ထို့နောက် အောက်ပါကုဒ်များကို ထိုနေရာတွင် ကူးထည့်ပါ။
Sub AcceptRevisionsFromCertainReviewer()
  Dim objRevision As Revision
 
  For Each objRevision In ActiveDocument.Revisions
    If objRevision.Author = "John Smith" Then
      objRevision.Accept
    End If
  Next objRevision
End Sub

မှတ်ချက်- ကုဒ်စာကြောင်းတွင် “အကယ်၍ objRevision.Author = “John Smith” ထို့နောက်”၊ “John Smith” သည် ပြန်လည်သုံးသပ်သူ၏ အမည်ဖြစ်သည်။ သေချာပါတယ်၊ သင်သည် ၎င်းကို အမှန်တကယ် သုံးသပ်သူအမည်ဖြင့် အစားထိုးရန် လိုအပ်ပါသည်။

  1. နောက်ဆုံးအနေနဲ့ "Run" ကိုနှိပ်ပါ။ကုဒ်များကူးထည့်ပါ-> "Run" ကိုနှိပ်ပါ

Dead File ကို အသက်ပြန်သွင်းပါ။

ဘာမှသေချာတယ်လို့ ပြောလို့မရပါဘူး။ အလားတူပဲ၊ ဘယ်ဖိုင်မှ အမြဲတမ်းလုံခြုံတယ်လို့ မရှိပါဘူး။ အဆိုးဆုံးအခြေအနေဖြစ်တဲ့ အဖိုးမဖြတ်နိုင်တဲ့ဒေတာတွေ ဆုံးရှုံးသွားတာအတွက် ကျွန်တော်တို့ ပြင်ဆင်ရပါမယ်။ ကံကောင်းထောက်မစွာပဲ၊ ဒီပြန်လည်ရယူလို့မရတဲ့ဖိုင်အများစုကို ပြန်လည်ရယူနိုင်ပါတယ်။ ဈေးကွက်ထဲမှာ ထုတ်ကုန်အမျိုးမျိုးရှိပါတယ်။ ယုံကြည်စိတ်ချရတဲ့ စကားလုံးဒေတာပျက်စီးမှုပြန်လည်ရယူရေးကိရိယာ သင့်အား အမြင့်ဆုံး ပြန်လည်နာလန်ထူမှုနှုန်းကို ပံ့ပိုးပေးနေစဉ် သင့်အား အချိန်နှင့် ကြိုးစားအားထုတ်မှုကို သက်သာစေနိုင်သည်။

စာရေးသူနိဒါန်း:

Vera Chen သည် ဒေတာပြန်လည်ရယူရေးဆိုင်ရာ ကျွမ်းကျင်သူဖြစ်သည်။ DataNumen, Inc. အပါအဝင် ဒေတာပြန်လည်ရယူရေးနည်းပညာများတွင် ကမ္ဘာ့ခေါင်းဆောင်ဖြစ်သည်။ ပျက်စီးနေသော xlsx ဖိုင်ပြုပြင်ရေးကိရိယာ နှင့် pdf ဆော့ဖ်ဝဲ ထုတ်ကုန်များကို ပြုပြင်ခြင်း။ ပိုမိုသိရှိလိုပါကသွားရောက်ကြည့်ရှု www ။datanumen.com

ယခုမျှဝေပါ-

မှတ်ချက်များကိုပိတ်ထားကြသည်။