Bir çox iPhone istifadəçiləri iPhone-larının fotoşəkilləri silmək və bərpa etməkdən əsəbiləşirlər. Beləliklə, bu məqalədə bu problemi həll etmək üçün 6 təsirli vasitəni açıqlamaq üçün baxacağıq.
İPhone-da, "Şəkillər" sekmesini kliklədiyiniz zaman, bütün fotoşəkillərin olmadığını və iPhone-un "Bərpa" prosesində ilişib qaldığını görsəniz, mütləq panikaya düşəcəksiniz. Şəkillərinizin sizi əbədi olaraq öpə biləcəyindən narahat olacaqsınız. Lakin, əslində, məlumat itkisini dəqiq göstərmir. Aşağıdakılar kimi bəzi effektiv problemlərin aradan qaldırılması üsulları ilə hələ də ondan xilas ola bilərsiniz.

1. Şəbəkə parametrlərini yenidən qurun
Günahkarın şəbəkə olması ehtimalı var. Konkret desək, iPhone fotoşəkilləri buludla sinxronlaşdırır. Bununla belə, şəbəkə yaxşı deyil. Beləliklə, onun fotoşəkilləri silməyə və bərpa etməyə davam etdiyini görürsən. Bu vəziyyətdə, şəbəkə parametrlərini sıfırlamalısınız. Sadəcə “Parametrlər” > “Ümumi” > “Sıfırla” > “Şəbəkə Parametrlərini Sıfırla” bölməsinə keçin. Sonra parolunuzu daxil edin və "Şəbəkə Parametrlərini Sıfırla" nı təsdiqləyin.
2. Mobil Məlumatı söndürün
Üstəlik, bu problem mobil məlumatların qeyri-sabit və ya nasaz işləməsi nəticəsində yarana bilər. Buna görə də, mobil məlumatları söndürməklə onu düzəltməyə cəhd edə bilərsiniz. Sadəcə “Parametrlər” proqramını işə salın. Sonra, yeni ekranda "Mobil" seçiminə toxuna bilərsiniz. Sonrakı “Mobil” ekranında siz “Mobil məlumat”ın yanındakı yaşıl keçidə toxunmalısınız.
3. Təyyarə rejimini yandırın
Faylları idxal etməyə cəhd edərkən bu problemlə qarşılaşsanız, “Təyyarə rejimi”ni yandırmaqla həll edə bilərsiniz. Eynilə, iPhone-da "Parametrlər" proqramına daxil olun. Sonra, ilk "Təyyarə rejimi" seçimini tapın və yanındakı keçidə vurun.
4. iCloud Parametrlərini dəyişdirin
Üstəlik, cinayətkarın düzgün olmayan iCloud parametrləri olması ehtimalı var. Mac-da “Sistem üstünlükləri” > “iCloud” bölməsinə daxil olun və “Şəkillər” seçimini silin. Sonra, "Sistem üstünlükləri" bölməsində "iCloud" > "Şəkillər" > "Seçimlər" bölməsinə keçin və sonra "Mənim Foto Yayımım" və "Foto Paylaşımı" seçimlərini silin. Bundan sonra, iPhone-da iCloud üçün hesabı silməlisiniz. Bundan sonra iOS cihazını iTunes ilə yenidən sinxronlaşdırın. Nəhayət, iPhone-da iCloud hesabını yenidən qurun.
5. iOS sistemini yeniləyin
Bundan əlavə, bu problem iOS sistem səhvlərindən yarana bilər. Hamımızın bildiyimiz kimi, köhnə iOS-da həmişə bəzi səhvlər olacaq. Beləliklə, iPhone sisteminizin versiyasını yoxlamalısınız. Ən son versiya deyilsə, onu yeniləməlisiniz. Siz “Parametrlər” > “Ümumi” > “Proqram təminatının yenilənməsi” bölməsinə keçə bilərsiniz.
6. Bütün parametrləri yenidən qurun
Yuxarıda göstərilən bütün həllərin sizə kömək edə bilməyəcəyini fərz etsək, "Bütün Parametrləri Sıfırla" seçimini sınaya bilərsiniz. Bu, bir çox sistem problemlərini aradan qaldıra bilər. Ancaq bu, bütün iPhone məlumatlarınızı siləcəyi üçün son çarə olmalıdır. Beləliklə, “Bütün Parametrləri Sıfırla”dan əvvəl iPhone-unuzun ehtiyat nüsxəsini çıxarmağınız daha yaxşıdır. O, sizi çətin məlumat bərpasından xilas edə bilər, məsələn Outlook bərpası PC-də. Yedəkləmədən sonra “Parametrlər” > “Ümumi” > “Sıfırla” > “Bütün Məzmunu və Parametrləri Sil” bölməsinə keçin.
Müəllif Giriş:
Shirley Zhang məlumatların bərpası üzrə mütəxəssisdir DataNumendaxil olmaqla məlumatların bərpası texnologiyaları üzrə dünya lideri olan , Inc sql təmiri və Outlook təmiri proqram məhsulları. Ətraflı məlumat üçün ziyarət edin www.datanumen.com