Dien hier uw eigen getuigenis in

DataNumen Data Recovery

Uw product was de beste en deed de most​ Maar ik denk niet dat iets de gegevens kan herstellenost​ Het herstelde wat ik al had, wat meer was dan eerdere producten, maar geen van de 3.5 weken aan gegevens die ontbraken. Als ik dacht dat de ontbrekende gegevens er waren, zou ik zeker $ 50 hebben betaald om het op te halen, en MISSCHIEN $ 100 als ik er zeker van was dat alle ontbrekende gegevens aanwezig waren. Maar dat was het niet, dus het was geen $ 100 waard.

Mevrouw Mascha Fujimoto ging met pensioen
Arizona, VS 16 maart 2021

DataNumen Outlook Password Recovery

Uitstekend programma en uitstekende klantenondersteuning (een van de beste klantenondersteuning die ik heb meegemaakt).

Ik gebruikte Outlook 2010 op mijn laatste computer met Windows 7. Die computer stierf, maar gelukkig maakte ik een back-up van al mijn bestanden (inclusief Outlook pst-bestanden) op een externe schijf. Maar ik ben het wachtwoord vergeten voor een gecodeerd pst-bestand met 14.5 GB aan e-mail en bijlagen (ongeveer zeven jaar aan e-mail, waarvan sommige buitengewoon belangrijk voor me zijn).

Ik heb de proefversie van DataNumen Outlook Password Recovery  (niet te verwarren met Outlook Repair of Outlook Drive Recovery) en started het herstelproces, maar annuleerde de bewerking net nadat het was begonnen, zodat ik het gecodeerde pst-bestand naar een andere locatie kon kopiëren om er zeker van te zijn dat ik een back-up had (vergetend dat ik al een back-up had in mijn Outlook Files-map). Daarna kon ik de proefversie niet meer gebruiken.

Ik kocht de volledige versie, maar er was geen manier voor mij om mijn gebruikers-ID en code in te voeren in de proefversie volgens de instructies om de proefversie om te zetten in de volledige versie. Dus ik mailde DataNumen​ Binnen ongeveer 12 uur stuurden ze me een downloadlink voor de volledige versie en instrueerden me om de proefversie te verwijderen en vervolgens de volledige versie te installeren.

Ik had geen probleem met het verwijderen van de proefversie en het installeren van de volledige versie (versie 1.2.1.0), en kreeg snel een wachtwoord om toegang te krijgen tot het gecodeerde pst-bestand.

Ik heb de operatie gewoon opnieuw uitgevoerd om te zien hoe lang het duurde. Het programma heeft mijn pst-bestand in één minuut en 47 seconden gedecodeerd.

Overigens waren verschillende andere pst-bestanden in mijn Outlook Files-map, zoals gearchiveerde bestanden, niet versleuteld. Ik kan me niet herinneren hoe ik dit pst-bestand heb versleuteld. U moet de proefversie gebruiken (u mag het een keer gebruiken) om er zeker van te zijn dat het pst-bestand waartoe u toegang moet hebben, is gecodeerd.

Laatste ding om te vermelden: ik heb geen idee of de proefversie een pst-bestand zo groot als dit zou hebben gedecodeerd, of dat de bestandsgrootte niet relevant is voor de proefversie.

Dit programma is een redder in nood en de klantenondersteuning was uitstekend (10 op een schaal van 1 tot 10). Ik heb net ongeveer zeven jaar aan e-mail teruggekregen. Ongelooflijk!

Hoogachtend,

Anthony Murawski
Seattle, VS, 12 maart 2021

DataNumen File Splitter

Veel succes met je programma's. Ze zijn klein en doen precies wat wordt beschreven.

De interface is gemakkelijk te volgen en te begrijpen. Ik wacht op meer nieuwe programma's van jou.

David Roper Gepensioneerd IT-directeur ziekenhuis
Blythewood SC, VS 3 maart 2021

DataNumen Outlook Drive Recovery

In een echt verknoeide harde schijf (dubbel geformatteerd) was een perfect herstel.

Een tool die maakt wat veelbelovend is!

Antonis N. Gepensioneerde ingenieur
Patras, Griekenland, 27 februari 2021

DataNumen Access Repair

Dank je voor je hulp.
De applicatie werkt prima. De basis is ook in orde.

Marcin K
e-automaat ul. Leśna 17C, 62-006 Gruszczyn 23 december 2020

DataNumen Outlook Repair

Outlook raakte vervuild, direct na een Windows-update werkte mijn e-mailprogramma Outlook niet meer. ik gebruikte datanumen product om de e-mailmappen correct te herschikken en het werkte. Het enige wat ik hoefde te doen, was het programma uitvoeren om de gegevens te herstellen, de naam van het gegevensbestand te wijzigen en Outlook uit te voeren. Presto het werkte. Erg bedankt

Craig Zelfstandige
20 november 2020

DataNumen Outlook Repair

Ik ben onder de indruk van het gebruiksgemak en het snelle herstel van het bestand. Al met al heb ik het niet meer nodig, dus ik heb het verwijderd na twee bestandsherstel.

Heel erg bedankt.

Víctor Ramón RG Home Work
Leioa, Bizkaia, Spanje 30 september 2020

DataNumen Outlook Repair

Bedankt voor het product voor kleine mensen met een gigantisch probleem.

Ik heb je Outlook-reparatie gebruikt.

Lucy Gold Gepensioneerde wetenschapper
Parijs, Frankrijk, 21 september 2020

DataNumen Outlook Repair

Perfect, geweldig.
Als andere mensen maar zo efficiënt waren.
Hartelijk gefeliciteerd.

Nilson Ghelardi
Texas, VS 1 september 2020

DataNumen RAR Repair

RAR bestand van 115 GB: volledig beschadigd ...
Je programma loste het op in 5 uur en 33 minuten ...
1K bedankt !!

Paul Van den Bossche
Borsbeek, België, 30 augustus 2020

DataNumen Outlook Repair

Ik moest een bericht sturen om je bedrijf te bedanken voor dit geweldige Datanumen Outlook repair Product!

Ik gebruikte een ander programma om mijn Outlook (Companion Link) en mijn telefoon te synchroniseren, en het programma werkte niet goed en ik wist mijn nieuwere gegevens op mijn computer met de oudere gegevens van mijn telefoon. Ik had geen back-up van het Outlook-bestand en ik was zo gefrustreerd dat ik zeer belangrijke updates voor notities kwijtraakte. Ik heb vrijwel alle dagen nagedacht en een manier gevonden om dit op te lossen met elke mogelijke methode (eerdere versies, andere herstelsoftware, andere online tips) en het leek onmogelijk, maar vond gelukkig de Datanumen product en was in staat om de lost opmerkingen! Omdat ik een klein bedrijf was en een aantal moeilijke tijden doormaakte, was ik extreem somber, verdrietig, boos toen ik dacht dat mijn Outlook-gegevens door die fout waren overschreven en gefrustreerd omdat ik het niet terug kon krijgen en ik was buitengewoon blij dit te ontdekken Datanumen programma en laat het werken om mijn gegevens te herstellen, het is verbazingwekkend en de software was intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Dit is zo'n geweldig bedrijf en ik wilde iedereen gewoon laten weten dat ze een verschil maken in het leven van mensen ten goede !!!

Nogmaals hartelijk dank.

Alan Rudy Freedom Real
Los Angeles, CA, VS 17 juli 2020

DataNumen Outlook Password Recovery

Ik heb vandaag 5 uur besteed aan het zoeken naar een website die gratis of goedkoop Outlook-wachtwoordherstel bood. Ik heb eindelijk gevonden DataNumen die perfect passen bij mijn behoefte voor eenmalig gebruik! Gemakkelijk te gebruiken en werkte als een zonnetje. Bedankt voor het verlichten van mijn urenlange frustratie!

Marilyn Wolff
Houston, Texas, VS 15 juli 2020

DataNumen Outlook Repair

magische software

Een ander bestand van mij verholpen dat door Microsoft werd geclassificeerd als "corrupt". Miljoen dankjewel.

Cavan McDonald met pensioen
St. Albans. VK 9 juli 2020

DataNumen Outlook Repair

Pure magie - een bestand gerepareerd dat scanpst.exe niet eens kon herkennen als een Outlook-mailbox. Dankbaar voor een geweldig product.

Cavan McDonald
Verenigd Koninkrijk 2 juni 2020

DataNumen Exchange Recovery

Congrats!

Uw Exchange-herstelsoftware is geweldig en werkt als een kampioen. Dank je.

Erwin W.
Mei 9, 2020

DataNumen Exchange Recovery

DataNumen tool werkte perfect, deed de taak waarvoor ik het nodig had. A + Product bedankt.

Seth L.
Mei 9, 2020

DataNumen Outlook Repair

Ik wil mijn dank uitspreken aan DataNumen inc. voor uw hulp en uw software die echt zijn werk deed en een niet erg ervaren persoon in staat stelde zijn Outlook 2007 PST-bestanden te herstellen.

Geweldig product!

Pete M. is met pensioen
Calgary, AB, Canada 8 mei 2020

DataNumen Zip Repair

Ik probeerde een archief te openen met oude foto's, maar dat lukte niet vanwege een fout. Toen gebruikte ik DataNumen Zip Repair en het deed de magie. Ik ben blij dat ik mijn foto's heb teruggevonden. Bedankt voor je product!

Ramona P.
Roemenië 22 april 2020

DataNumen Outlook Repair

Uw tool speelde een belangrijke rol bij het herstellen van alle e-mail van mijn vrouw. Heel erg bedankt aan jou en je hele team voor het verstrekken van deze levensreddende en eenvoudig te gebruiken tool !!

Ken Mantey ging met GE Lighting met pensioen
Chesterland, OH, VS 8 augustus 2019

DataNumen Outlook Password Recovery

Heb net je .pst-wachtwoordherstel geprobeerd.
Werkte heel goed.
Dank je wel.

Zal een bladwijzer voor uw website maken voor het geval we de door u geleverde oplossingen moeten kopen.

Nogmaals bedankt.

Emir
Maart 21st, 2020

DataNumen SQL Recovery

Gewoon effectief, wat geweldig betekent. Heel erg bedankt, vooral omdat ik anders niet fysiek de bestanden had kunnen krijgen die ik moest herstellen, vanwege de huidige lockdown om covid-19 te bevatten. Ik zal een goede mond-tot-mondreclame over je verspreiden.

Simone Valtorta
Milaan, Italië, 16 maart 2020

DataNumen SQL Recovery

Goedemorgen. Ik test uw software om de SQL-database te repareren. Nadat ik je tools heb uitgevoerd, kan ik nu al mijn gegevens weer zien 🙂

William Stanford
December 13th, 2019

DataNumen Exchange Recovery

Ik wil u hartelijk bedanken voor het mogelijk maken van een e-mailbox die u al in overweging neemtost, met DataNume Exchange Recovery-software.

Felicitaties aan DataNumen Team!

 

Nelson d'Avila
Februari 16th, 2020

DataNumen Disk Image

Dankjewel voor je hulp! Ik ben erg onder de indruk van hoe dit werkte.

Brandy Riggs
Texas, VS 8 november 2019

DataNumen SQL Recovery

GEWELDIGE APP! ZO LEUK! HEEL ERG BEDANKT.

U Myo Naing Oo
September 2nd, 2019

DataNumen Excel Repair

Bedankt voor je tool, het helpt me echt om mijn Excel-bestand volledig te herstellen.

udom in
Augustus 19, 2019

DataNumen Outlook Repair

Heel erg bedankt voor je genereuze hulp en ik waardeer je snelle reacties. Ik zou je product zeker aanbevelen.

Tony V
31 mei 2019

DataNumen Word Repair

Heel erg bedankt. Inderdaad, uw MS Office-oplossing voor het herstellen van bestandsinhoud is de beste die ik tot nu toe heb getest.

Tomasz Warmuz Technisch directeur Landis + Gyr Poland Sp. z oo
Poznań, Polen, 20 mei 2019

DataNumen Zip Repair

Dank u voor uw zipreparatie. Het was een geweldige software om mijn zip bestand.

Luca DM Cogeor Consulting
Rome, Italië, 10 april 2020

DataNumen Exchange Recovery

Ik wilde je alleen maar bedanken voor het verstrekken van dit programma. Ik heb het net gebruikt om een ​​groot OST bestand waarmee ik 150 e-mails kan herstellen die zijn verdwenen.

Het heeft geweldig werk geleverd en ik ben super blij.

Veel dank. Ik hoop dat je dat bentost uitstekende dag en een uitstekend weekend !!

Christopher Baber
Asheville, NC 10 mei 2019

DataNumen Exchange Recovery

We stellen uw hulp trouwens zeer op prijs. We hebben de beslissing genomen om te kopen Datanumen Exchange Recovery tool gisteren, en een van de dingen waarop we onze beslissing baseerden, was de uitstekende technische service die u bood tijdens het testen.

Daniel Navarro
29 april 2019

DataNumen Outlook Express Repair

Ik feliciteer je met je DOER, de enige software die ik heb geprobeerd die al mijn corrupte dbx kan herstellen.

Pierre M.
Frankrijk 23 april 2019

DataNumen Exchange Recovery

Hoi team

Deze tool was zo nuttig! Ik heb andere soortgelijke software geprobeerd, maar deze is voldoende om AL mijn e-mails van te herstellen OST bestand.

Genrev
20 mei 2019

DataNumen Exchange Recovery

Ik wilde alleen maar zeggen dat jullie de beste zijn ...

U wordt zeer gewaardeerd! Nu kan ik mijn agendagegevens ophalen uit een onjuiste configuratie OST (had agenda-info moeten hebben opgesplitst in een pst in plaats van opgenomen in ost)

Nogmaals bedankt en een fijne dag verder!

Gene Rovinsky
5 april 2019

DataNumen Outlook Repair

Hallo jongens

Dit bericht dient als een GROTE DANK U voor uw briljante Outlook-reparatietool. Mijn klant heeft meerdere stroomstoringen gehad waardoor Outlook pst corrupt is geworden. Scanpst kwam met een fout die verwijst naar schijfproblemen. Ik heb deze fout gegoogeld en ben gelukkig je product tegengekomen. Ik heb de tool geïnstalleerd en uitgevoerd, wat meer dan 2 uur in beslag nam. Het eindresultaat was een perfect werkende Outlook die veel sneller was dan voorheen! Mijn klant is in de wolken, want het is een zakelijk account dat sterk afhankelijk is van e-mail.

Bedankt voor een geweldig product, ik zal het zeker aanbevelen aan al mijn IT-collega's. Ter informatie: de omgeving is als volgt:

Desktop pc (ouder model IBM) met dual-core cpu, 4 Gb ram, Windows 7 professional en Outlook 2007. PST is ca. 4.5 GB.

Ga alsjeblieft door met het geweldige werk.

vriendelijke groeten

Steve IT-professional
Durban, Zuid-Afrika 18 februari 2019

DataNumen SQL Recovery

Naadloos herstel. Zeer goed

Nelson Fernandes
Ambernath, India, 15 januari 2020

DataNumen DBF Repair

Reparador de tablas FoxPro, fantastische

Fernando Hernández Cuestas

DataNumen Exchange Recovery

Je bent mijn redding. Alles wat ik nodig had - alleen om 2 te converteren OST bestanden. Alleen uw programma doet dit. Heel erg bedankt!

Ilya Sevryukov
Moskou, Rusland, 29 april 2019

DataNumen SQL Recovery

Geweldig stuk software. Doet precies wat het zegt, en op een zeer gebruiksvriendelijke manier ...

Ricardo Freitas Architect Regionale Overheid
Funchal, Portugal, 27 juli 2019

DataNumen Exchange Recovery

Dit is een geweldig stuk software. Het herstelde een gebroken OST bestand de eerste keer en het werd vervolgens de eerste keer geopend in Outlook 2019. Ik had 3 andere reparatiesoftware zonder succes geprobeerd en stond op het punt de oude e-mail te accepteren.ost. Heel erg bedankt DataNumen! 😊

Peter Keating ex CIO, nu met pensioen
Melbourne, Australië, 15 juli 2019

DataNumen Zip Repair

Een geweldig programma om te herstellen ZIP archieven. Ik raad aan ... en zo simpel als een deur.

Bohdan Sheretiuk Gepensioneerde marketeer SS-service
Lutsk, Oekraïne, 27 oktober 2019

DataNumen Outlook Repair

Herinneringen.

Facile et Efficace

Abdellatif FAJR General Manager Business Applications
Casablanca, Marokko, 10 december 2019

DataNumen SQL Recovery

Super tool en werkt erg goed. Tool voor databaseherstel

Mandip Kanjiya CEO en oprichter van Hey Flyer http://www.heyflyer.com/
11 februari 2020

DataNumen Outlook Repair

Heel erg bedankt.

MS Office upgrade crashte mijn computer en ik moest verwijderen en opnieuw installeren. Tijdens het proces accepteerde Outlook het oude niet.ost bestand en ik lost al mijn e-mails opgeslagen in submappen (alleen lokale computer). Dit is een fout namens Outlook, niet om de submappen op de server opnieuw te maken. Na 6 uur paniek vond ik je site en heb ik de software gedownload, minder dan 30 minuten later was alles weer goed. Alle e-mails veilig en toegankelijk.

DANK JE.

Eric Engelbrecht
Auckland, Nieuw-Zeeland, 18 februari 2019

DataNumen Outlook Repair

g'day DataNumen

Ik heb uw Outlook-reparatiesoftware gedownload vanwege constante foutmeldingen dat mijn Outlook.pst-bestand niet goed is gesloten bij het laatste gebruik. Je software werkte perfect. Mijn pst-bestand groeide van 1.9 GB naar 2.45 gram met 'lost gegevens 'die waren hersteld en zorgvuldig in twee' herstelde 'mappen waren geplaatst (niet alleen gedumpt in de in-box) zodat ik er door kon bladeren. Het duurde minder dan 10 minuten voor een volledig herstel en scan van de herstelde e-mailitems.

Nogmaals, ik bedank u voor het leveren van zulke goede software die doet wat hij zegt te doen zonder beperkingen voor privégebruik. Ik raad deze tool ten zeerste aan voor de gereedschapskist van alle computergebruikers.

Peter Jones Home computergebruiker
Adelaide, Australië, 27 juni 2019

DataNumen Outlook Repair

Echt een geweldig stuk software dat super grondig is en diep graaft om verwijderde en l te vindenost e-mails. Het lukte me om een ​​enorme hoeveelheid informatie terug te krijgen die geen enkele andere software die ik gebruikte, kon. Ik waardeerde het echt dat ik deze applicatie zonder c. Privé kon gebruikenost.

Bedankt Datanumen!

Ant Lee
Auckland, Nieuw-Zeeland, 23 augustus 2019

DataNumen Word Repair

Ik had een Word-bestand met fouten om te repareren, uw website repareerde het Word-bestand in 6 minuten.

Dit is uniek en erg goed.

Valentin Bogatu Fysicus ingenieur https://helpwithphysics.com
Roemenië 4 september 2019

DataNumen Exchange Recovery

Uw product heeft alles gedaan wat het moest doen. Het herstellen van mijn e-mailgegevensbestand heeft me gered.

Ik zal uw product aanbevelen aan iedereen die het nodig heeft, en als ik het nodig heb, zal ik het zeker opnieuw installeren.

Uitstekend product.

Alasmarh
26 december 2019

DataNumen BKF Repair

Nodig om een ​​back-upbestand van Windows XP te herstellen. Uw software heeft wonderen verricht ...

Ik zal het zeker aanbevelen!

Eric Seeds IT-beheerder Cable Technology Laboratories www.cabal.com
New Brunswick, NJ, VS 8 januari 2020

DataNumen Exchange Recovery

Na de vervanging van mijn persoonlijke pc moest ik het oude UST-bestand voor persoonlijk gebruik herstellen en het naar PST converteren. Onder veel software heb ik DEXR.EXE gevonden die precies bij mijn doel paste. Hoewel de gebruikersinterface er heel eenvoudig uitziet, kon DEXR al mijn e-mails, contacten en contactgroepen zonder fouten herstellen. Ik hou het goed in gedachten DATANUMEN voor de toekomst als referentiemerk voor gegevensherstel.

Roberto Baldassar
Italië 7 maart 2020

DataNumen TAR Repair

Dank je! Het werkte.

Ik zal je aanbevelen aan iedereen die een Tar bestand.

MShawn Scott
Huntsville, Alabama, Verenigde Staten

DataNumen Excel Repair

Uw product werkte correct.

Eugenio G. Bahamondes M.Ss. Senior elektrotechnisch ingenieur
NorTecnica Engineers Ltd. Iquique, Chili

DataNumen Outlook Express Repair

Groeten

Hartelijk dank voor het beschikbaar stellen van uw demo-versie voor zulke mensen
als gepensioneerden (van wie ik er een ben).

Brian Willis Freelance vertaling en website-ontwikkeling
Carletonville, Zuid-Afrika

DataNumen Outlook Repair

Deze software is buitengewoon goed. Ik ben je erg dankbaar voor het verstrekken van zo'n belangrijk hulpmiddel (DataNumen Outlook Repair v 1.2 volledige versie) voor openbaar gebruik. Laat me weten of je de tools nog iets anders kunt bieden.

Mohammed Meeran DATEL Systems & Software FZ LLC
Dubai. VAE

DataNumen Outlook Repair

Het eindigde prachtig.

Ryan Foote Nexus IT Consultants
Park City, Utah, VS.

DataNumen Outlook Express Repair

Eindelijk - een product dat doet wat het zegt met een directe no-nonsense aanpak en een fantastisch resultaat. Goed gedaan! Ik wou dat ik je product had gevonden voordat ik mijn geld verspilde aan de vele pretenders die er zijn.

Een anonieme klant

DataNumen Zip Repair

DZIPR verrichtte wonderen en herstelde honderden MB aan digitale foto's waarvan ik dacht dat ik ze zou doenost voor altijd.

Het beste

Een anonieme klant

DataNumen Zip Repair

Probleem opgelost - Life Saver!

Zojuist ongeveer 1 GB aan foto's hersteld van Zip bestanden. Dacht dat ik echt vol zat, maar DZIPR heeft net door de partij geploegd in batchmodus. Ik ben geen enkele foto kwijtgeraakt. Zeer eenvoudig en snel te gebruiken. Ik kan het niet sterk genoeg aanbevelen.

Bruce Jeffreson

DataNumen Outlook Express Repair

Mijn herstelinspanning met DOER is nu 100%.

Bedankt.

Jim Barnes

DataNumen Zip Repair

Ik heb een back-up gemaakt van enkele bestanden naar een Zip bestand van mijn Mac G4-notebook. Ik had geen andere keus dan een back-up te maken op een pc en toen ik probeerde ze te ontkoppelenzipVond ik dat niets een beschadigd archief van 10.2 GB kon openen. Uit sceptisim heb ik D gedownloadZIPR, en ontdekte dat het mijn bestand kon repareren, dus ik ging door en gaf opdracht om de beperking van de proefversie te verwijderen. Ik rende opnieuw en terwijl het herstelde, herstelde het niet alleen enkele gegevens, het herstelde alles! Ik ben zo blij dat technische ondersteuning mijn e-mails zo snel beantwoordde, en ze waren buitengewoon behulpzaam (veranderde mijn algemene mening over technische ondersteuning van software). Bedankt voor het maken van zo'n nuttig hulpprogramma. Zijn er binnenkort plannen voor een OS X-versie?

Benjamin James Chapman
University of Delaware

DataNumen Zip Repair

Na de batchreparatie zijn alle bestanden met succes gerepareerd en worden ze uitgepakt naar mijn Mac via Windows PKZip en een toegewezen SaMBa Network Drive. Ik moet benadrukken dat ik heel blij ben dat uw product zo goed werkt en dat de ondersteuning fantastisch was

Groeten, en nogmaals bedankt

Benjamin James Chapman
University of Delaware

DataNumen Outlook Express Repair

BEDANKT! Gerepareerd en opgeslagen op flashstation voordat ik IE en OE weggooi !!!


DataNumen Zip Repair

Een uitstekend product !! Ik was sceptisch, maar het heeft zojuist de back-up hersteld zip van mijn e-mailarchief en ik ben geconverteerd 🙂

Hartelijk dank en met vriendelijke groet

David

DataNumen Outlook Express Repair

leuk ik vind het leuk en ik denk dat ik het ga kopen

je wijzerplaat

DataNumen Zip Repair

Werkt goed. heeft me veel tijd bespaard in plaats van het bestand van een andere bron te downloaden, omdat het bestand corrupt is, dit programma repareert het. Een zeer briljant programma !!!!!!!! *****

Een anonieme klant

DataNumen Zip Repair

Ik zocht een plek om te post lof maar kon niets vinden. Ik help graag anderen die in de problemen komen met een corrupt zip het dossier. Ik werk al sinds 1982 aan pc's, vóór IBM of Microsoft, en dit is het eerste programma dat snel, gemakkelijk en effectief werkte.

David Olenick

DataNumen Outlook Express Repair

He,
Het werkte GEWELDIG.
Makkelijk ook.
Mijn vrouw heeft het allemaal gedaan.
Gelukkig had ik alle dbx-bestanden op een back-up van 19 november en de rest stond nog steeds op de e-mailserver, dus eenmaal gerepareerd haalde ik 95 e-mails binnen, maar het was er ALLEMAAL.
De 50 dollar gemakkelijk waard.
Bedankt

Carl
Texas, USA

DataNumen Zip Repair

Ik heb nog nooit een zip reparatieprogramma dat werkte.
Deze deed het!

Een anonieme klant

DataNumen Zip Repair

Ik heb veel games gehad, en andere soorten bestanden die corrupt waren, en voordat ik dit programma kreeg, was ik mijn computer aan het verpesten, dit is een van de beste programma's die ik heb gebruikt, ik ga het aanbevelen aan vrienden.

TripleHGogeta6

DataNumen Zip Repair

Dit werkte perfect! Hartelijk bedankt! Je hebt mijn team gered van
ik ga weer 16 maanden werk doen. DZIPR was de moeite waard
$ 30 die ik heb uitgegeven!

Jeff

DataNumen Zip Repair

Ik heb verschillende producten geprobeerd in mijn zoektocht om een Zip bestand dat een volledig jaar aan e-mailarchieven bevatte, maar tot nu toe niet succesvol was. Ik heb de demo-versie van D gedownloadZIPR en werd aangemoedigd door het herstelrapport, dus ik heb het kleine bedrag geïnvesteerd en de volledige versie gedownload.

Tot mijn grote ontsteltenis kon het volledige product mijn bestand niet herstellen, dus nam ik contact op met support @ repair-zip-files.com. De vertegenwoordigers van de technische ondersteuning hebben de foutenlogboeken opgevraagd bij DZIPR stelde na zorgvuldige beoordeling een procedure voor die ik kon proberen. Het werkte!

Dit product en de uitstekende technische ondersteuning van het bedrijf hebben belangrijke records bewaard waarvan ik dacht dat ze l warenost voor goed. Dank je!

Scott Snyder

DataNumen Zip Repair

Er is zojuist 3 GB aan foto's opgeslagen! Foto's van afstuderen en vriendinnen opgeslagen! Dank je.

Feature suggestie: mogelijkheid om te vermelden welke bestanden niet zijn opgeslagen?

Rana Ian

DataNumen Zip Repair

Het gerepareerde OpenOffice-document werkt als een zonnetje! Een dikke duim omhoog voor DZIPR!

Armin Jakob

DataNumen Zip Repair

Dit product is geweldig! U heeft ons veel tijd bespaard. Neem contact met ons op met andere apps die u mogelijk heeft.

Paul M. Dreskin

DataNumen Zip Repair

"Het werkte."
Mijn slechte opgelost Zip bestand, zoals beloofd.

Andy Duong

DataNumen Zip Repair

Ik geloofde niet dat het zou werken, maar het doet het. Jammer dat het ACE en niet kan repareren RAR bestanden ook.

Jordan Gigov

DataNumen Zip Repair

"Het werkte voor mij!"
Ik heb het geprobeerd met een beschadigd bestand van een floppy en het werkte voor mij. Slechts 5 van de 40 bestanden waren in enige mate beschadigd.

Vicky

DataNumen Zip Repair

Ik heb al mijn beschadigde *.zip bestanden. Het enige probleem was dat het problemen had met *.zip bestanden die zelf waren geweest zipped. Anders 10 op 10!

Peter Brook

DataNumen Access Repair

bedankt. Het product werkte goed.

Anthony Latos
Califonia, VS.

DataNumen Zip Repair

Hartelijk dank voor uw snelle e-mail.
Ik heb dit geprobeerd en alles werkte als een droom!

Hartelijk dank, ik heb meer dan 900 MB kunnen herstellen!

Herbert Hackelsberger

DataNumen Outlook Express Repair

Ik heb zojuist DOER gekocht en gebruikt om een ​​van de .dbx-bestanden van mijn gebruiker van meer dan 2 GB te herstellen. Het werkte prima - bedankt voor een zeer nuttig product.

Steve Forrette MarkeTouch Media
Texas, USA

DataNumen Zip Repair

"Echt gewerkt"
Ik heb een volledig product, het helpt me om een ​​bestand van 300 MB te repareren

Felix A Legere

DataNumen Zip Repair

WAUW! Je hebt me 2 uur tijd bespaard en een reis heen en weer door de stad. Bedankt!
Het is verfrissend om te zien dat er een eenvoudig, nuttig programma is dat echt werkt! Ik probeerde het in een opwelling, niet echt denkend dat het zou werken. DZIPR blies me weg!
Nogmaals bedankt!

Joshua Masson

DataNumen Outlook Express Repair

Hi Guys,

Ik heb de afgelopen week moeite gehad om 4 jaar aan e-mail te herstellen van mijn gecrashte harde schijf.

Gebruikte de demoversie van DOER - het doet de volledige versie geen recht !! De volledige versie heeft 100% van mijn mail teruggevonden - wat een fantastisch stukje software - ook een geweldige prijs.

Nogmaals bedankt,

Adrian Myhill
Blackburn, VK

DataNumen Zip Repair

"YAY IT FIXES CRC ERRORS: D"
Most van de tijd dat je gewoon genaaid bent als je een zip bestand en het bevat een crc-fout, vooral als het zip bestand bevat alleen een ISO-bestand. Dit product heeft de CRC-fout in my zip bestand en stond me toe het ISO-bestand zonder fouten uit te pakken!

Eric Karp

DataNumen Zip Repair

"Heel goed"
Is echt een goed programma, voor die mensen die grote sfx-bestanden downloaden op internet die schade oplopen, raad ik deze software aan! het herstelt zip bestanden en sfx-bestanden is geweldig! maar ik denk dat deze software moet kunnen worden gerepareerd rar bestanden ook 🙁

Gary Shaw

DataNumen Outlook Express Repair

Leuke touch!

Kathy Macchi
Texas, USA

DataNumen Outlook Express Repair

Bedankt, het werkt. Geweldig product - echt een redder in leven!

Tom Ranseen
NoSpinMarketing

DataNumen Zip Repair

Absoluut! U kunt de sectie gebruiken die op uw website is gespecificeerd of enige promoliteratuur. Doe me een plezier en bewerk de CRC-referentie, aangezien CRC en Cyclic Redundancy in feite dezelfde fout zijn. Als je nog meer lof wilt, ontving ik vandaag een update via e-mail voor een shareware-hulpprogramma dat een CAB bestand in een Ziphet dossier. Nou, winnenzip, PKZip & WinAce meldden allemaal dat het bestand corrupt was en niet kon worden geopend. Ik heb het door D gehaaldZIPR en niet alleen de zipbestand wordt gerepareerd, maar het bijgevoegde CAB bestand was een exacte byte voor byte-overeenkomst met de cabbestand dat ik nodig had voor de update. Het lijkt erop dat deze kleine DZIPR Gem is iets dat Microsoft zou moeten licentiëren. Nogmaals bedankt,

Aron Sebastian
North Carolina, USA

DataNumen Zip Repair

U krijgt mijn stem voor het beste pc-hulpprogramma. Sinds ik DZIPR, ik heb het een aantal keer gebruikt voor bestanden die een slechte CRC lieten zien of die andere problemen hadden die Win veroorzaaktenzip of WinAce om af te sluiten en de verwerking te stoppen. DZIPR heeft alles opgelost wat ik erop heb gegooid. Wat een opmerkelijk en elegant stukje software engineering.

Aron Sebastian
North Carolina, USA

DataNumen Excel Repair

Het is een heel leuk programma. Sorta 'een "no-brainer" die ik leuk vind.

Ik ben een databaseman en gebruik eigenlijk liever Foxpro dan een Excel-spreadsheet.
Maar het leven gaat niet zo als je met andere mensen werkt.
Als je programma niet werkte, zouden mijn vriend en ik onze toevlucht hebben genomen tot een handmatige oplossing met behulp van een hexadecimale of ASCII-bestandsviewer en het binaire bestand met de hand hebben bewerkt om de corruptie te herstellen. Wat een sleur is dat geweest.

Nou dat is niet gebeurd. Dus ik zeg leuk werk en je krijgt mijn stem en toekomstige PR.

Nogmaals bedankt. Het geld meer dan waard.

Rick Fayter Database-adviseur
Ohio, VS.

DataNumen Zip Repair

Ik wil je graag bedanken. ik heb gekocht DataNumen Zip Repair minder dan
twee uur geleden en het werkte perfect !!! Mijn ervaring kan worden samengevat in
vier woorden:

JE HEBT MIJN BAAN GERED!

Nogmaals bedankt,

Ryan Long
Ardor Computerservice

DataNumen Access Repair

In feite heb ik uw oplossing in de eerste 10 minuten gevonden!
Hoe dan ook, ook al dacht ik eerst dat dit veel geld was om aan een klein programma te besteden, DataNumen Access Repair heeft onze database hersteld, dus nu ben ik erg blij 😉

James Murphy
Alles online

DataNumen Access Repair

Wow de software van jullie is geweldig. Ik heb de proefsoftware gedownload en het was in staat om me alle tabellen die ik had exact te laten zien. Deze software rockt en heeft me zoveel geholpen.

Ruff Dog

DataNumen DBF Repair

heeft een goede reparatie

matt desmond

DataNumen Zip Repair

Ik download het volledige programma opnieuw en alle reparatiegegevens stuur ik het naar mijn comp. Op die manier WERKT het programma erg goed en repareert 91% van mijn schijf !!!
Ik heb alm geredost, al mijn belangrijke gegevens !!!
Bedankt voor het programma DZIPR! Werkt heel goed!

Davey Valentine
Orlando, Florida

DataNumen Outlook Express Repair

ik heb gekocht DataNumen Outlook Express Repair en met succes de bestanden in mijn map hersteld die op de een of andere manier uit mijn OE-lijst verdwenen. Uw product werkte goed; dank je.

Nathaniel W. Pierce
Trappe, Maryland

DataNumen Outlook Express Undelete

Even een briefje om u te laten weten dat het bovenstaande programma buitengewoon goed werkte en dat ik met succes almost 3000 e-mails die ik per ongeluk permanent had verwijderd. Ik zal het niet aarzelen om het aan collega's en vrienden aan te bevelen.

Greg Harrison
SA Bias Industries Limited

DataNumen Outlook Express Repair

Uw software heeft me veel geholpen, bedankt bedankt heel erg bedankt !!!!!!!!!!

Agnes Chan

DataNumen DBF Repair

Hallo Chen,

Ik wilde je dat gewoon laten weten DataNumen DBF Repair was in staat om alle gegevens van onze ACT! 2000-database.

Stephen Rice Productiedirecteur
Sacramento Tijdschriften Corp.

DataNumen Outlook Express Undelete

Ik heb drie andere producten geprobeerd voordat ik Advance vond Outlook Express Herstel. Twee van de programma's hebben alle berichten gevonden, maar de berichten bevatten geen gegevens in de lichamen. De derde vond niet eens alle bestaande e-mail. De eerste poging met Advance Outlook Express Herstel toonde alle bestanden in de proef. Ik heb het product gekocht en elk bericht dat ik heb geopend, kon onmiddellijk worden hersteld. Dit is een fantastisch product en is de prijs zeker waard.

Dank je.

Bill Hair My Computer Guy
Rockwall, TX, VS.

DataNumen Zip Repair

Dat werkte prima. Bedankt voor je hulp.

John en Connie

DataNumen Zip Repair

Hoi. Ik heb net je programma gekocht en het heeft een belangrijk opgelost ZIP het dossier. Dank je.

David S.
Toronto, Canada

DataNumen TAR Repair

Ik heb gisteren je software gekocht om 7 GB te herstellen tar bestand dat mijn volledige map "Documenten en instellingen" was van mijn laptop die wordt onderhouden. Sommige documenten waren * extreem * belangrijk, zoals mijn Quicken-gegevens, facturen voor mijn bedrijf en een samenvatting van de belastingaangifte voor mijn accountant.

De freebie-versie toonde aan dat het blijkbaar alles kon repareren wat ik leerdeost, dus ik heb de software gekocht en geregistreerd. Toen ik het uitvoerde, werd Docs_fixed opgeslagen.tar, en ik liep een *tar xvf * erop. Het stierf met fouten en ging over most van de inhoud.

Ik heb het tar commando met bestandsnaamargumenten om alleen degene uit te pakken waarin ik geïnteresseerd was (mijn hele "Financiën"
directory), en bij God, het bracht ze allemaal in perfecte staat.

Ik wil je gewoon bedanken. Dank je. Dank je. Dank je. Dank je. Dank je. Als ik in de toekomst iets voor je kan doen (fruitmand met Kerstmis, auto wassen, was ophalen, seksuele gunsten), ben ik jou, je bedrijf en je software veel verschuldigd.

Jullie zijn geweldig.

Kevin Smith Electronics Designer, boer, elektricien, muzikant
Texas, USA

DataNumen Zip Repair

Bedankt voor je hulp. Ik ben erg blij met DZIPR.

Jim Stacey
Facing Pages Photography

DataNumen Zip Repair

Ik had een 800 MB zipbestand met 97,00 aangemaakt in Solaris dat een foutmelding kreeg in de "centrale map". Toen dit eenmaal gebeurde, had ik niet meer toegang dan de eerste ~ 30,000 en de standaard zipfix hulpprogramma's die als onderdeel van pkzipc en WinZip heeft _niets_ geholpen.

Dit was vooral frustrerend omdat ik m kendeost of alle bestanden zaten er nog in - het was gewoon een fout in de "inhoudsopgave" van het archief.

Ik gebruikte Datanumen's DZIPR om 98% van de bestanden in het archief te herstellen! Ik ben blij dat ik zo'n bedrijf heb gevonden Datanumen met de knowhow om de goede dingen uit een archief te halen, vooral wanneer de centrale map beschadigd is.

Chris Niggeler
Cleanscape Software International Albuquerque, NM, VS.

DataNumen Outlook Express Undelete

De producten zijn overigens uitstekend. Ik dank mijn dank aan de jongens die zo handige tools hebben ontwikkeld.

Ze hebben echt mijn ziel opgelost.

Beste wensen

Morganite Brasil Ltda
São Paulo, Brazilië

DataNumen Outlook Express Repair

De producten zijn overigens uitstekend. Ik dank mijn dank aan de jongens die zo handige tools hebben ontwikkeld.

Ze hebben echt mijn ziel opgelost.

Beste wensen

Morganite Brasil Ltda.
São Paulo, Brazilië

DataNumen Excel Repair

DataNumen Excel Repair redde de dag en herstelde de gegevens die ik nodig had uit mijn beschadigde bestand. Het is buitengewoon gemakkelijk te gebruiken, het werkte heel goed voor mijn behoeften, en ik raad het ten zeerste aan!

E. Madsen Hoofdingenieur
PIN Technology, Inc. New York, NY, VS.

DataNumen Access Repair

Bedankt dat je me antwoordt. Ik heb sindsdien de software gekocht en kreeg de link om de software meteen te downloaden. Ik heb het geïnstalleerd en het werkte geweldig!
Many Thanks

Kevin O'Leary FETAC
Dublin, Ierland

DataNumen BKF Repair

Beste Chen,

Ik heb gedaan wat je had voorgesteld en het heeft gewerkt! Bedankt dat je me hebt geholpen om 10 jaar werk terug te krijgen !!

Groet,

Tim
Perth, West-Australië

DataNumen PSD Repair

Geachte DataNumen Personeel

Ik dank u voor het maken van "DataNumen PSD Repair". Ik had er een oud
bestand dat ik sinds 2000 vasthoud. Het is gemaakt in
PhotoDeluxe, in een PDD-versie kon Photoshop niet lezen.

Je hebt geen idee hoe blij ik was om terug te kijken, te downloaden en met succes
voer uw software opnieuw uit op dit enkele bestand.

Hartelijk dank,

Bruce S.
Hillsborough, NJ, VS.

DataNumen BKF Repair

Geachte heer,

Nevernind - snap het nu, de link kwam ook via e-mail en die werkte.

Bedankt

Robert Fletcher
Marietta, GA, VS.

DataNumen Zip Repair

Dit werkte perfect. Dank je!

Tom McLean
Fredericton, New Brunswick Canada

DataNumen Outlook Repair

Bedankt voor de input. Ik bedacht wat ik in de tussentijd moest doen. Herstelde almost al mijn lost e-mail. Bedankt voor een goed product ...

Met vriendelijke groet,

Justin Moss Applicatie-ingenieur
Metton America, Inc. Houston, TX, VS.

DataNumen Zip Repair

Ik heb je tool gevonden tijdens het gebruik van de website http://rmse.awardspace.com en ik zou willen zeggen dat je tool geweldig is met veel functies. Goed werk. Als je een mailinglijst of nieuwsbrief hebt, meld me dan aan. Met vriendelijke groet, JA

Fabio Pinheiro
Madeira, Portugal

DataNumen Access Repair

Mijn spek gered! Bedankt!

Brian
Atlanta, Georgia, VS.

DataNumen Outlook Repair

Hallo,

Ik heb de dvd-rom ontvangen met de zipped pst-bestand. Ik heb het eruit kunnen halen en alles werkt weer goed. Ik wil je bedanken voor de geweldige steun en alle hulp die je me hebt gegeven. Als jij en AOR er niet waren geweest, zou ik de gegevens in het bestand waarschijnlijk niet hebben hersteld.

Robin De Roeck
Woonst BVBA Geraardsbergen, België

DataNumen Zip Repair

Maakt niet uit, het werkte! Ik ben zooo blij! Heel erg bedankt voor al je hulp! Ik ben nu 100% tevreden en zal je niet langer lastig vallen. lol. NOGMAALS BEDANKT!

Nogmaals bedankt voor alle hulp die u heeft geboden, en ik zal dit product aanbevelen aan iedereen met een soortgelijk probleem!

Glenn Peterson
Andover, MN, VS.

DataNumen Outlook Express Repair

Dank u voor uw reacties.
Je hebt een uitstekend product, het heeft veel bestanden voor me hersteld.

Arthur J Wehlow Manager Express Accounting Solutions
Port Macquarie NSW 2444, VS.

DataNumen Zip Repair

Dhr. Chen,

Dank je wel.
Ik heb met succes gegevens geëxtraheerd.
Ik dacht dat ik alle gegevens zou moeten opgeven ...
Ik waardeer je hulp enorm, nogmaals bedankt.

Met vriendelijke groet,

Kayo Nagashima
Funabashi-shi, Chiba, Japan

DataNumen Outlook Repair

Heel erg bedankt voor je hulp - ik waardeer het enorm.

Een medewerker bij Procter & Gamble
Verenigde Staten

DataNumen Outlook Repair

Hallo, bedankt voor je reactie. Ik ben erin geslaagd om het zelf uit te zoeken sinds de eerste e-mail, het spijt me dat ik u heb gestoord. Trouwens, hou van het product.

Murrat
Australië

DataNumen Outlook Repair

Hallo,

Is het mogelijk om de locatie en naam van elk bestand op het tabblad Batchreparatie op te geven? Dit is al mogelijk op het tabblad Reparatie, wanneer slechts één bestand wordt verwerkt, maar het zou erg handig zijn als het mogelijk zou zijn om de details van het uitvoerbestand te bewerken in batchreparatie.

Geweldig product trouwens! AOR heeft most van de items uit een zeer belangrijk PST-bestand van 6 GB. Mijn eerdere pogingen met SCANPST hadden slechts 500 MB hersteld!

Vriendelijke groeten,

Mark Humphrey Netwerkbeheerder
CB Richard Ellis Ltd Toronto, Canada

DataNumen Outlook Express Repair

Geachte heren,

Ik heb vandaag jouw Advanced Outlook Express Repair - Gefeliciteerd, het werkte fantastisch!

Anders dan enkele kleine dingen, zoals het shimerring-logboek tijdens de hersteltaak, of de opsplitsing van de inhoud van het inbox dbx-bestand in 2 bestanden met dezelfde tijdsduur e-mails. Ja, ik heb de software gevraagd om nog een bestand te maken met herstelde e-mails nadat ik 2000 e-mails had hersteld, maar ik verwachtte 2 opeenvolgende bestanden te krijgen met betrekking tot de e-maildatums, en niet het bizarre fenomeen van 2 mappen met dezelfde periode van tijd e-mails!

Maar zoals ik al eerder zei, dit zijn kleine dingen, en bovenal ben ik trots op de taak die uw software heeft uitgevoerd, en ik zal het zeker aanbevelen aan vrienden.

Ik wens je veel succes bij het ontwikkelen en creëren van dergelijke programma's!

Heel erg bedankt, met vriendelijke groet,

Yigal spirituele gids
Israël

DataNumen Zip Repair

Beste Chen,

Bedankt voor je snelle en grondige antwoord. Uw oplossing heeft gewerkt! De Large File Splitter-software werkte, en toen Advanced Zip Repair herstelde elk bestand!

Ik ben nu een zeer tevreden klant en ga het product graag verder gebruiken. Nogmaals bedankt, en een perfecte dag gewenst.

Met vriendelijke groet,

Charles Thompson
Lakeland, FL, VS.

DataNumen Outlook Express Undelete

Ik had een probleem met het outlool-bestand van 1.5 GB, ik was erg gespannen, maar AODR loste mijn probleem op en hielp me om al mijn gegevens te herstellen, heel erg bedankt Datanumen.com-team dat me heeft geholpen bij het selecteren van de juiste tool voor mijn probleem.

Maqbool Ahmed Rashid Ali KHAN
Est. Jeddah, Saoedi-Arabië

DataNumen Outlook Express Repair

Bedankt voor je reactie - waardeer je hulp.

Eigenlijk heb ik gisteren AOER gekocht, en alle lost e-mails zijn hersteld !!

AOER lijkt geweldig te werken en zou al mijn OE-problemen moeten oplossen!

Dank je.

Met vriendelijke groet,

Frances L.
Albuquerque, NM, VS.

DataNumen Outlook Express Repair

Ik had lost belangrijke e-mails tijdens het comprimeringsproces en wist niet hoe ze ze konden vinden of opnieuw konden openen. Uw product heeft het probleem (uiteindelijk) opgelost.
Je moet ludites zoals ik echter uitleggen dat alle BAK-fliles kunnen worden hernoemd naar DBX. Henost Het belangrijkste bestand dat ik zocht heette BAK (wat ik begrijp dat het mogelijk is gebeurd tijdens het vergelijkingsproces) en het kostte me een dag van onderzoek om erachter te komen dat ik de bestandsnaam kon wijzigen en vervolgens uw product kon toepassen om de rest te doen. Toen ik dat eenmaal had uitgewerkt, werkte het als een traktatie!

michael mitchener mmcreativebusiness
Melbourne, Australië

DataNumen Zip Repair

We hadden een 60 Gigabyte zip bestand dat niet kan worden geopend. Advanced Zip Repair kon het niet repareren omdat het te groot was. Echter, DataNumen voorzag me van nog een geweldig stuk software dat het bestand opsplitste in beter beheersbare bestanden van 1 Gigabyte, en dan Advanced Zip Repair met succes gerepareerd elk. We hadden verschillende andere reparatieproducten zonder succes geprobeerd, dus ik kom er zeker op terug DataNumen als we in de toekomst andere gegevensproblemen hebben. Onschatbare producten en geweldige ondersteuning!

Chris Barton
Vancouver, Canada

DataNumen Access Repair

DataNumen Access Repair herstelt meer gegevens dan enig ander product dat ik heb gebruikt. Het heeft me geholpen veel databases te redden die beschadigd zijn. Ik ben erg blij dat ik dit product heb gevonden.

Margaret Messick C.ostume Inventarisbronnen
Davis, CA, VS 16 juni 2015

DataNumen Exchange Recovery

Na meer dan 10 uur actieve tijd verspild om MS te onderwijzen over wat het probleem is toen ik mijn Outlook 2010 naar 2013 en de autogeneratie van meervoudig upgrade.ost bestanden die ik eindelijk opgaf. toen ze me vertelden dat ze het origineel niet kunnen openen.ost het dossier. Ik kreeg toen het slimme idee om snel verder te zoeken.ost naar .pst-conversie en boom - 3.8 GB aan gegevens die voor mij erg waardevol waren, was weer in mijn handen - dit alles nadat MS-topondersteuning voor Outlook zei dat ze niets konden doen. Ik ben verre van een computernerd, maar als je meer weet dan de technische ondersteuningsmedewerker, zou je snel moeten begrijpen dat je in de problemen zit. Het werkt...

RJ Collins Oprichter V360
San Diego, CA, VS 15 mei 2015

DataNumen RAR Repair

Ik heb geen problemen gehad met dit uitstekende programma. Een woord voor die mensen die misschien wat problemen hebben gehad. Als het bestand 'DataNemen Rar Repair'-programma slaagt er niet in om een ​​bestand te repareren, probeer het in sommige gevallen te repareren in een andere map _ een map op een externe flash of harde schijf heeft voor mij de beste resultaten opgeleverd. Het komt echter maar af en toe voor dat ik dit moet doen, most van de tijd werkt het perfect.

Chris
Liverpool. VK 6 september 2014

DataNumen Outlook Repair

Tijd geleden koop ik Datanumen Outlook Repair en ik ben er blij mee, ik gebruik het van tijd tot tijd. Nu moet ik verwijderde e-mails herstellen uit een heleboel NSF Lotus Notes-bestanden. Ik dacht dat je misschien een goed product had, maar helaas heb je niets voor Lotus Notes. Nou, aangezien je de dingen goed doet, waarom niet een Datanumen NSF reparatie? Met vriendelijke groet, Roberto

Roberto Petitpas
rpetitpas@gmail.com

DataNumen RAR Repair

Ik zou graag feedback geven over mijn positieve betrokkenheid bij uw product _ ook wat advies over het zeer incidentele falen van de 'DataNewmen Rar Repair'-programma om een rar het dossier. Ik merk dat wanneer dit gebeurt, succes bij het repareren van het bestand in kwestie altijd is bereikt door het naar een andere map te verplaatsen en de functie daar te herhalen _ meestal naar een externe flash of harde schijf.

Als u mijn beoordeling van het product moet bevestigen met een van mijn persoonlijke gegevens, kunt u deze dan beperken tot de regio _ 'Verenigd Koninkrijk'. Bedankt

C Dolan
Verenigd Koninkrijk 6 september 2014

DataNumen Word Repair

Oh mijn god, BEDANKT! Ik kan niet geloven dat je het hebt kunnen repareren! Ik heb letterlijk al het andere geprobeerd - dit is geweldig, en ik ben zo dankbaar.

Nogmaals bedankt voor je hulp! Ik ben blij om een ​​getuigenis te schrijven als je er een nodig hebt - niemand anders heeft dit kunnen repareren !!

Mandy Clark
Verenigde Staten 16 september 2015

DataNumen Outlook Repair

Bedankt Alan, Reparatie werkte almost perfect ... ik had dat niet goed verwacht. Heel erg bedankt. Helmut

Helmut Demmelhuber Demmelhuber Consulting
Tübingen, Duitsland, 13 september 2018

DataNumen Outlook Repair

Heel erg bedankt voor je steun --- het werkte door gewoon een nieuw profiel aan te maken.

Nogmaals bedankt,

Eigenaar van CARisma
Houston, TX, VS 23 mei 2018

DataNumen Outlook Repair

Ik wilde je gewoon bedanken voor de software.
Mijn Outlook-gegevensbestand lijkt m te zijnostly opgelost.
Ik moest een heleboel inzendingen inspecteren en verwijderen, maar ik denk dat ik most van mijn gegevens.
Ik zal nooit weten wat ik hebost permanent!

Ahmed Qadeer
Naperville, IL, VS, 4 december 2018

DataNumen Access Repair

jouw tool is de beste die ik heb kunnen maken om een ​​toegangsbestand voor de universiteit te repareren voor persoonlijk gebruik en ik ben dankbaar

Richard Netwerkbeheerder Fixsa
Santo Domingo, Dominicaanse Republiek, 30 december 2018

DataNumen CAB Repair

Je programma leek perfect te werken omdat ik toegang had tot de bestanden
in windows verkenner of een archiefprogramma.

Nogmaals bedankt voor je hulp bij het programma en dat zal ik doen
aarzel niet om het aan te bevelen.

Marcel Harrip
Australië 17 januari 2019

DataNumen Word Repair

Heel erg bedankt voor je hulp en interesse. Je hebt op geen enkele manier problemen gehad.

Ik ben erg tevreden. Ik raad je iedereen aan. Ik wens je veel succes.

goed werk.

isil yaman baydar
Ankara, Turkije 29 januari 2019

DataNumen Excel Repair

Het werkte prachtig! Al mijn termen en mijn (waarschijnlijk te gecompliceerde) kruisverwijzingsgegevens zijn nu terug! DANK JE!! Tijdens de zomer had ik vrije tijd om aan dingen te werken, maar wijtarIk ben binnenkort weer naar school en ik ben meer verwikkeld in fysiek werk dan computerwerk, en ik had NIET de tijd (of het hart) om weer te gaan zitten en opnieuw ZEVENHONDERDENNEGENTIG twee biologietermen, definities en referenties! Ik was letterlijk misselijk bij het vooruitzicht.

Ik hoop dat je een heerlijke rust van de week hebt en een rustgevend en plezierig weekend!

Kristi Rankin Leraar
Brownwood, Texas, VS 13 augustus 2014

DataNumen Outlook Repair

Duur, maar het deed alles wat beloofd was, inclusief de bijlagen
Dus hoeveel is dat waard? Sterk aanbevolen!

Brock Croome Architect
North Vancouver, BC, Canada 1 november 2015

DataNumen Outlook Repair

Advanced Outlook Repair volledig gerepareerd een 19GB Outlook 2007 .pst met meerdere mappen van meer dan 15 jaar. Het raakte beschadigd na een harde afsluiting en ging niet open, zelfs niet in de veilige modus. Ik hoorde over uw tool van "chcw" op ExpertsExchange.com en van de vergelijkingstabel voor reparatiepercentages tussen tools op de Datanumen.site. Ik had een kopie van de .pst gemaakt en probeerde het zonder succes met Microsoft scanpst.exe. Tools van derden hadden jaren geleden geholpen met Outlook Express conversie, dus ik keek online. Advanced Outlook Repair was de enige die bevestigend positieve recensies kreeg voor gecompliceerde gevallen, en ze lieten voorbeelden hiervan zien, dus ik vond een kortingsbon en kocht deze. De eerste keer zei dat het originele bestand open werd gehouden door een andere bron (ook al was het opnieuw opgestart). Ik probeerde het vervolgens tegen de kopie en binnen enkele minuten (ongeveer 20%) klapte mijn Outlook open - met complete bijgewerkte mappen en e-mails. Het maakte me bang omdat ik dacht dat ik iets had aangeraakt en het had gesloten. Een paar minuten later

Joanne Ashland
Houston, TX, VS 1 november 2015

DataNumen Excel Repair

De Excel-reparatietool was in staat om alle tekstgegevens te extraheren uit 2 beschadigde Excel-bestanden die open waren en werden opgeslagen toen ik een pc-crash had. De tool kon echter niet alles ophalen met alle opmaak (vetgedrukt, kleuren enz.) Lost samen met ongeveer de helft van de formules (voornamelijk de gecompliceerde formules die bladen aan elkaar koppelden). Waar er mogelijke problemen waren, knipte de tool een bestaand werkblad in extra bladen, zodat je wist waar je op verliezen moest controleren - een geweldig idee. Al met al een geweldig resultaat, aangezien de gegevens het moeilijkst te herstellen waren vanuit de oorspronkelijke bron. Een van de bestanden was zo erg verminkt dat het met geen enkel MS-programma kon worden gekopieerd, geopend (of zelfs verwijderd!)! Over het algemeen heeft de tool me ongeveer een week werk bespaard. Het kostte minder dan een dag om de bestanden weer normaal te maken door de opmaak van een veel oudere bestandsversie te herhalen en de gegevens ter plaatse te controleren. Opmerking voor gebruikers: als de tool lijkt te zijn gestopt, wees dan geduldig, het duurde bijna een uur om het moeilijkere bestand op te lossen voordat hettarTed doet iets

John Chapman
Melbourne, Australië 1 januari 2017

DataNumen Disk Image

Disk Image presteerde beter dan drie andere professionele programma's die geen ISO-systeemimage konden maken - deze werkte perfect. Hoewel het niet kan worden gestart vanaf een USB en moet worden uitgevoerd vanaf een draaiend besturingssysteem, was het snel, 1 TB in iets meer dan 2 uur om te klonen, en het herstelde probleemloos. Vanwege de prestaties, slankheid en ook de goede ondersteuning die ze hebben geboden, zou ik hun software aanbevelen aan iedereen die het nodig had.

Wayne Rice ging met pensioen
Boston, MA, VS 25 januari 2017