Birçok iPhone kullanıcısı, iPhone'larının fotoğrafları silmeye ve geri yüklemeye devam etmesinden rahatsız. Bu nedenle, bu makalede, bununla başa çıkmanın 6 etkili yolunu ortaya çıkarmak için bu soruna bakacağız.
iPhone'unuzda “Fotoğraflar” sekmesine tıkladığınızda tüm fotoğrafların eksik olduğunu ve iPhone'un “Geri Yükleme” işleminde takılıp kaldığını görürseniz kesinlikle paniğe kapılırsınız. Fotoğraflarınızın size sonsuza dek veda öpücüğü verebileceğinden endişe edeceksiniz. Ancak, aslında veri kaybını tam olarak göstermez. Aşağıdakiler gibi bazı etkili sorun giderme yöntemleriyle yine de ondan kurtulabilirsiniz.

1. Ağ Ayarları Sıfırlama
Suçlunun ağ oluşturma şansı var. Açık olmak gerekirse, iPhone'unuz fotoğrafları bulutla senkronize ediyor. Yine de, ağ iyi değil. Böylece sürekli fotoğrafları silip geri yüklediğini görüyorsunuz. Bu durumda, ağ ayarlarını sıfırlamanız gerekir. "Ayarlar" > "Genel" > "Sıfırla" > "Ağ Ayarlarını Sıfırla"ya gitmeniz yeterlidir. Ardından, şifrenizi girin ve “Ağ Ayarlarını Sıfırla” onaylayın.
2. Hücresel Verileri kapatın
Ayrıca, bu sorun kararsız veya hatalı çalışan Hücresel Verilerden kaynaklanabilir. Bu nedenle, hücresel verileri kapatarak düzeltmeyi deneyebilirsiniz. Sadece “Ayarlar” uygulamasını başlatın. Ardından, yeni ekranda “Hücresel” seçeneğine dokunabilirsiniz. Sonraki “Hücresel” ekranda, “Hücresel Veri” yanındaki yeşil anahtara dokunmanız gerekir.
3. Uçak Modunu Açın
Dosyaları içe aktarmaya çalıştığınızda bu sorunla karşılaşırsanız, “Uçak Modu”nu açarak çözebilirsiniz. Aynı şekilde, iPhone'unuzdaki “Ayarlar” uygulamasına erişin. Ardından, ilk "Uçak Modu" seçeneğini bulun ve yanındaki anahtara dokunun.
4. iCloud Ayarlarını Değiştirin
Dahası, suçlunun yanlış iCloud ayarları olma olasılığı da vardır. Mac'inizde "Sistem Tercihleri" > "iCloud"a girin ve "Fotoğraflar"ın işaretini kaldırın. Ardından, "Sistem Tercihleri"nde, "iCloud" > "Fotoğraflar" > "Seçenekler"e gidin ve ardından "Fotoğraf Yayınım" ve "Fotoğraf Paylaşımı"nın işaretini kaldırın. Bundan sonra, iPhone'unuzda iCloud hesabını silmelisiniz. Bundan sonra, iOS cihazını iTunes ile yeniden senkronize edin. Son olarak, iPhone'unuzda iCloud hesabını tekrar kurun.
5. iOS Sistemini Güncelleyin
Ayrıca, bu sorun iOS sistem hatalarından da kaynaklanabilir. Hepimizin bildiği gibi, eski iOS her zaman bazı hatalar içerecektir. Bu nedenle, iPhone sisteminizin sürümünü kontrol etmelisiniz. En son sürüm değilse, güncellemeniz gerekir. “Ayarlar” > “Genel” > “Yazılım Güncelleme” seçeneğine gidebilirsiniz.
6. Tüm Ayarları Sıfırla
Yukarıdaki tüm çözümlerin size yardımcı olamayacağını varsayarsak, “Tüm Ayarları Sıfırla” seçeneğini deneyebilirsiniz. Bu, birden çok sistem sorununu ortadan kaldırabilir. Ancak, tüm iPhone verilerinizi sileceği için son çare olmalıdır. Bu nedenle, “Tüm Ayarları Sıfırla” işleminden önce iPhone'unuzu yedeklemeniz daha iyi olur. Sizi zor veri kurtarma işlemlerinden kurtarabilir, buna benzer Outlook kurtarma PC'de. Yedeklemeden sonra, "Ayarlar" > "Genel" > "Sıfırla" > "Tüm İçeriği ve Ayarları Sil"e gitmeniz yeterlidir.
Yazar Tanıtımı:
Shirley Zhang, bir veri kurtarma uzmanıdır. DataNumendahil olmak üzere veri kurtarma teknolojilerinde dünya lideri olan , Inc. sql onarımı ve görünüm onarım yazılım ürünleri. Daha fazla bilgi için ziyaret edin www.datanumen.com