Tietosuojalauseke

(A) Tämä käytäntö


Tämän käytännön antavat jäljempänä osiossa M luetellut yksiköt (yhdessäDataNumen"," Me "," me "tai" meidän "). Tämä käytäntö on osoitettu organisaation ulkopuolella oleville henkilöille, joiden kanssa olemme tekemisissä, mukaan lukien verkkosivustojemme ("verkkosivustomme") kävijät, asiakkaat ja muut Palveluidemme käyttäjät (yhdessä "sinä"). Tässä käytännössä käytetyt määritellyt termit selitetään alla olevassa osiossa (N).

Tätä käytäntöä sovellettaessa DataNumen on henkilötietojesi rekisterinpitäjä. Yhteystiedot ovat sovelluksen alla olevassa kohdassa (M)cable DataNumen entiteetti voi vastata henkilötietojesi käyttöä ja käsittelyä koskeviin kyselyihin.

Tätä käytäntöä voidaan ajoittain muuttaa tai päivittää vastaamaan henkilötietojen käsittelyyn liittyvien käytäntöjemme muutoksia tai sovellusten muutoksiacablain mukaan. Kehotamme sinua lukemaan tämän käytännön huolellisesti ja tarkistamaan tämän sivun säännöllisesti tarkistamaan mahdolliset muutokset tämän käytännön ehtojen mukaisesti.

DataNumen toimii seuraavalla tuotemerkillä: DataNumen.

 

(B) Henkilötietojesi käsittely


Henkilötietojen kerääminen: Voimme kerätä henkilötietoja sinusta:

  • Kun otat meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai muulla tavalla.
  • Tavallisessa suhteessamme sinuun (esim. Henkilötietoja, jotka saamme maksujen hallinnoinnin yhteydessä).
  • Kun tarjoamme Palveluja.
  • Kun saamme henkilötietosi kolmansilta osapuolilta, jotka toimittavat ne meille, kuten luottotietovirastoilta tai lainvalvontaviranomaisilta.
  • Kun vierailet millä tahansa verkkosivustollamme tai käytät mitään ominaisuuksia tai resursseja, jotka ovat käytettävissä verkkosivustoillamme tai niiden kautta. Kun vierailet verkkosivustolla, laitteesi ja selaimesi saattavat automaattisesti paljastaa tiettyjä tietoja (kuten laitetyyppi, käyttöjärjestelmä, selaimen tyyppi, selaimen asetukset, IP-osoite, kieliasetukset, verkkosivustoon yhdistämisen päivämäärät ja kellonajat sekä muut teknisen viestinnän tiedot) , joista osa voi olla Henkilötietoja.
  • Kun lähetät ansioluettelosi / ansioluettelosi meille työnhakua varten.

Henkilötietojen luominen: Palveluidemme tarjoamisen yhteydessä voimme myös luoda sinusta henkilötietoja, kuten tietueet kanssakäymisistämme ja tiedot tilaushistoriastasi.

Asiaankuuluvat henkilötiedot: Henkilötietojen luokat, joita voimme käsitellä, ovat:

  • Henkilökohtaiset tiedot: nimi (nimet); sukupuoli; syntymäaika / ikä; kansalaisuus; ja valokuva.
  • Yhteystiedot: toimitusosoite (esim. alkuperäisten tallennusvälineiden ja / tai tallennuslaitteiden palauttamiseksi); sostal-osoite; puhelinnumero; sähköpostiosoite; ja sosiaalisen median profiilin tiedot.
  • Maksutiedot: postitusosoite; pankkitilin numero tai luottokortin numero; kortinhaltijan tai tilinhaltijan nimi; kortin tai tilin suojaustiedot; kortti 'voimassa alkaen' päivämäärä; ja kortin viimeinen käyttöpäivä.
  • Näkemykset ja mielipiteet: kaikki näkemykset ja mielipiteet, jotka päätät lähettää meille tai julkisesti sost meistä sosiaalisen median alustoilla.
  • Huomaa, että käsittelemämme henkilötietosi voivat sisältää myös arkaluonteisia henkilötietoja, kuten alla on määritelty.

Laillinen perusta henkilötietojen käsittelylle: Käsittelemällä henkilötietojasi tässä käytännössä asetettujen tarkoitusten yhteydessä voimme luottaa yhteen tai useampaan seuraavista oikeusperusteista olosuhteista riippuen:

  • olemme saaneet nimenomaisen suostumuksesi käsittelyyn (tätä oikeusperustaa käytetään vain täysin vapaaehtoisen käsittelyn yhteydessätary - sitä ei käytetä prosessointiin, joka on millään tavalla välttämätöntä tai pakollista);
  • käsittely on välttämätöntä kaikkien sopimusten yhteydessä, jotka saatat tehdä kanssamme;
  • käsittely edellyttää sovelluksiacablaki;
  • käsittely on välttämätöntä kaikkien ihmisten elintärkeiden etujen suojaamiseksi; tai
  • meillä on oikeutettu intressi suorittaa käsittely käsittelyn, liiketoiminnan johtamisen tai myynnin edistämisen kannalta, eikä sinun etusi, perusoikeutesi tai -vapautesi syrjäytä oikeutettua etua.

Arkaluonteisten henkilötietojesi käsittely: Emme pyri keräämään tai muuten käsittelemään arkaluonteisia henkilötietojasi, paitsi jos:

käsittely vaaditaan tai sitä sallitaan sovelluksissacablaki (esimerkiksi monimuotoisuusraportointivelvoitteidemme noudattaminen);
käsittely on välttämätöntä rikollisuuden havaitsemiseksi tai ehkäisemiseksi (petosten, rahanpesun ja terrorismin rahoituksen estäminen mukaan lukien);
käsittely on välttämätöntä laillisten oikeuksien perustamiseksi, käyttämiseksi tai puolustamiseksi; tai
meillä on sovellusten mukaisesticablain mukaan hankit nimenomaisen suostumuksesi ennen arkaluonteisten henkilötietojesi käsittelyä (kuten edellä, tätä oikeusperustaa käytetään vain täysin vapaaehtoisen käsittelyn yhteydessätary - sitä ei käytetä millään tavalla välttämättömään tai pakolliseen käsittelyyn).

Jos annat meille arkaluonteisia henkilötietoja (esim. Jos toimitat meille laitteistoja, joista haluat meidän palauttavan tietoja), sinun on varmistettava, että sinun on laillista paljastaa tällaisia ​​tietoja meille, mukaan lukien yhden oikeusperustan varmistaminen. Edellä mainitut tiedot ovat meille arkaluonteisten henkilötietojen käsittelyä varten.

Tarkoitukset, joita varten voimme käsitellä henkilötietojasi: Tarkoitukset, joihin voimme käsitellä henkilötietoja, jollei sovelluksista muuta johducabLakiin sisältyy:

  • Verkkosivustomme: verkkosivustojemme käyttö ja hallinta; sisällön tarjoaminen sinulle; mainonnan ja muun tiedon näyttäminen sinulle, kun vierailet verkkosivustollamme; ja kommunikointi ja vuorovaikutus kanssasi verkkosivustojemme kautta.
  • Palvelujen tarjoaminen: verkkosivustojemme ja muiden palvelujemme tarjoaminen; Palvelujen tarjoaminen vastauksena tilauksiin; näihin palveluihin liittyvä viestintä ja viestintä.
  • Communications: kommunikointi kanssasi millä tahansa tavalla (mukaan lukien sähköposti, puhelin, tekstiviesti, sosiaalinen media, sost tai henkilökohtaisesti) edellyttäen, että tällainen viestintä toimitetaan sinulle sovellusten mukaisesticablain mukaan.
  • Viestintä- ja IT-toiminnot: viestintäjärjestelmiemme hallinta; IT-tietoturvan käyttö; ja tietoturvatarkastukset.
  • Terveys ja turvallisuus: terveys- ja turvallisuusarvioinnit ja kirjanpito; ja siihen liittyvien oikeudellisten velvoitteiden noudattaminen.
  • Varainhoito: myynti; Rahoittaa; yrityksen tarkastus; ja toimittajien hallinta.
  • Surveys: olla tekemisissä kanssasi saadaksesi mielipiteesi Palveluistamme.
  • Palvelujemme parantaminen: tunnistaa olemassa oleviin palveluihin liittyvät ongelmat; suunnitella parannuksia olemassa oleviin palveluihin; ja uusien palveluiden luominen.
  • Henkilöstöhallinto: hakemusten hallinnointi kanssamme.

Voluntary henkilötietojen toimittaminen ja toimittamatta jättämisen seuraukset: Henkilötietojesi toimittaminen meille on vapaaehtoistatary ja se on yleensä vaatimus, jotta voimme tehdä sopimuksen kanssamme ja jotta voimme täyttää sopimusvelvoitteet sinua kohtaan. Sinulla ei ole lakisääteistä velvollisuutta antaa henkilötietojasi meille; Kuitenkin, jos päätät olla antamatta meille henkilötietojasi, emme pysty luomaan sopimussuhdetta kanssasi ja täyttämään sopimusvelvoitteitamme sinua kohtaan.

 

(C) Henkilötietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille


Voimme luovuttaa henkilötietojasi muille yhteisöille DataNumen, täyttääkseen sopimusvelvoitteensa sinua kohtaan tai laillisiin liiketoimintatarkoituksiin (mukaan lukien Palvelujen tarjoaminen sinulle ja verkkosivustojemme ylläpito) sovellusten mukaisesticablain mukaan. Lisäksi voimme luovuttaa henkilötietojasi seuraaville:

  • laki- ja sääntelyviranomaiset pyynnöstä tai ilmoittaakseen sovellusten todellisista tai epäillyistä rikkomuksistacablaki tai asetus;
  • kirjanpitäjät, tilintarkastajat, lakimiehet ja muut ulkopuoliset ammatilliset neuvonantajat DataNumen, johon sovelletaan sitovia sopimus- tai lakisääteisiä luottamuksellisuusvelvoitteita;
  • kolmannet osapuolet (kuten maksupalvelujen tarjoajat; kuljetus- / kuriiriyhtiöt; teknologiatoimittajat, asiakastyytyväisyystutkimuksen tarjoajat, live-chat-palvelujen tarjoajat ja prosessorit, jotka tarjoavat vaatimustenmukaisuuspalveluja, kuten valtion myöntämien kiellettyjen luetteloiden tarkastus, kuten Yhdysvaltain Foreign Asset Control), joka sijaitsee missä päin maailmaa tahansa, tässä kohdassa (C) mainittujen vaatimusten mukaisesti;
  • mikä tahansa asianomainen osapuoli, lainvalvontavirasto tai tuomioistuin siinä määrin kuin se on tarpeen laillisten oikeuksien asettamiseksi, käyttämiseksi tai puolustamiseksi, tai mikä tahansa asianomainen osapuoli rikosten ehkäisemiseksi, tutkimiseksi, havaitsemiseksi tai syytteeseenpanemiseksi tai rikosoikeudellisten seuraamusten toteuttamiseksi;
  • kaikki asiaankuuluvat kolmannen osapuolen hankkijat, jos myymme tai luovutamme liiketoimintamme tai omaisuutemme kokonaan tai osittain (mukaan lukien uudelleenjärjestelyn, purkamisen tai selvitystilan yhteydessä), mutta vain sovellusten mukaisesticablaki; ja
  • verkkosivustomme voivat käyttää kolmannen osapuolen sisältöä. Jos päätät olla tekemisissä tällaisen sisällön kanssa, henkilötietojasi voidaan jakaa asiaankuuluvan sosiaalisen median alustan kolmannen osapuolen tarjoajan kanssa. Suosittelemme, että luet kolmannen osapuolen tietosuojakäytännön ennen kuin olet tekemisissä sen sisällön kanssa.

Jos saamme kolmannen osapuolen prosessorin käsittelemään henkilötietojasi, teemme sovelluksen edellyttämän tietojenkäsittelysopimuksencabLainsäädäntö tällaisen kolmannen osapuolen käsittelijän kanssa siten, että Käsittelijälle asetetaan sitovia sopimusvelvoitteita: (i) käsitellä henkilötietoja vain aikaisempien kirjallisten ohjeidemme mukaisesti; ja (ii) käyttää toimenpiteitä henkilötietojen luottamuksellisuuden ja turvallisuuden suojaamiseksi; yhdessä sovellusten mahdollisten lisävaatimusten kanssacablain mukaan.

Voimme anonymisoida verkkosivustojen käyttöä koskevat henkilötiedot (esim. Tallentamalla tällaiset tiedot kootussa muodossa) ja jakaa tällaisia ​​nimettömiä tietoja liikekumppaneidemme (mukaan lukien kolmansien osapuolten liikekumppanien) kanssa.

 

D) Henkilötietojen kansainvälinen siirto


Liiketoimintamme kansainvälisyyden vuoksi meidän on ehkä siirrettävä henkilötietojasi DataNumen Ryhmälle ja kolmansille osapuolille, kuten kohdassa (C) on mainittu, tämän käytännön mukaisesti. Tästä syystä saatamme siirtää henkilötietojasi muihin maihin, joissa tietosuojavaatimukset saattavat olla EU: ta alhaisemmat, koska erilaiset lait ja tietosuojavaatimukset koskevat sijaintimaassasi sovellettavia vaatimuksia.

Kun siirrämme henkilötietojasi muihin maihin, teemme niin tarvittaessa (lukuun ottamatta siirtoja ETA: sta tai Sveitsistä Yhdysvaltoihin) vakiosopimuslausekkeiden perusteella. Voit pyytää kopion vakiosopimuslausekkeistamme käyttämällä alla olevassa kohdassa (M) annettuja yhteystietoja.

 

(E) Tietoturva


Olemme toteuttaneet asianmukaiset tekniset ja organisatoriset turvatoimenpiteet, jotka on suunniteltu suojaamaan henkilötietojasi vahingossa tapahtuvalta tai laittomalta tuhoamiselta, häviämiseltä, muuttamiselta, luvattomalta paljastamiselta, luvattomalta käytöltä ja muilta laittomilta tai luvattomilta käsittelymuodoilta sovellusten mukaisesti.cablain mukaan.

Olet vastuussa siitä, että meille lähettämäsi henkilötiedot lähetetään turvallisesti.

 

(F) Tietojen tarkkuus


Teemme jokaisen kohtuullisen askeleen varmistaaksemme, että:

  • käsittelemämme henkilötietosi ovat tarkkoja ja tarvittaessa päivitettyjä; ja
  • kaikki käsittelemämmesi henkilötietosi, jotka ovat virheellisiä (ottaen huomioon tarkoitukset, joita varten ne käsitellään), poistetaan tai oikaistaan ​​viipymättä.

Aika ajoin voimme pyytää sinua vahvistamaan henkilötietojesi oikeellisuuden.

 

(G) Tietojen minimointi


Teemme kaikki kohtuulliset toimenpiteet varmistaaksemme, että käsittelemämme henkilötietosi rajoittuvat henkilötietoihin, joita kohtuudella vaaditaan tässä käytännössä määriteltyjen tarkoitusten yhteydessä (mukaan lukien Palvelujen tarjoaminen sinulle).

 

(H) tietojen säilyttäminen


Teemme kaikki kohtuulliset toimenpiteet varmistaaksemme, että henkilötietojasi käsitellään vain vähimmäisaika, joka tarvitaan tässä käytännössä määriteltyihin tarkoituksiin. Säilytämme kopiot henkilötiedoistasi muodossa, joka sallii tunnistamisen vain niin kauan kuin:

  • ylläpidämme jatkuvaa suhdetta sinuun (esim. jos olet palveluidemme käyttäjä tai jos olet laillisesti sisällytetty postituslistallemme etkä ole peruuttanut tilaustasi); tai
  • henkilötietosi ovat välttämättömiä tässä käytännössä määriteltyjen laillisten tarkoitusten yhteydessä, joille meillä on pätevä oikeusperusta (esim. jos henkilötietosi sisältyvät työnantajan tekemään tilaukseen ja meillä on perusteltu etu käsittelyyn nämä tiedot liiketoimintamme harjoittamiseksi ja sopimuksen mukaisten velvoitteidemme täyttämiseksi).

Säilytämme henkilötietoja lisäksi:

  • kaikki sovelluksetcabsovellettavan vanhentumisajancablaki (eli mikä tahansa ajanjakso, jonka aikana kukaan henkilö voi nostaa meitä vastaan ​​oikeudellisen vaatimuksen henkilötietojesi yhteydessä tai johon henkilötietosi voivat olla merkityksellisiä); ja
  • kahden (2) kuukauden lisäjakso hakemusten päättymisen jälkeencabvanhentumisaika (niin että jos henkilö nostaa vaatimuksen vanhentumisajan päättyessä, meillä on silti kohtuullinen aika tunnistaa kaikki tämän vaatimuksen kannalta merkitykselliset henkilötiedot),

Jos asiaankuuluvia oikeudellisia vaatimuksia nostetaan, voimme jatkaa henkilötietojesi käsittelyä niin kauan kuin se on tarpeen kyseisen vaatimuksen yhteydessä.

Edellä mainittuina ajankohtina oikeudellisten vaatimusten osalta rajoitamme henkilötietojesi käsittelyn henkilötietojen tallentamiseen ja turvallisuuden ylläpitämiseen, paitsi siltä osin kuin henkilötietoja on tarkasteltava minkä tahansa oikeusvaate tai mikä tahansa sovellusten mukainen velvoitecablain mukaan.

Kun yllä olevat jaksot, kukin soveltuvin osincabOlemme päättäneet, että poistamme tai tuhoamme olennaiset henkilötiedot pysyvästi.

 

(I) Lailliset oikeutesi


SovelletaancabLain mukaan sinulla voi olla useita oikeuksia henkilötietojesi käsittelyyn, mukaan lukien:

  • oikeus pyytää pääsyä käsittelemiimme tai hallitsemiemme henkilötietojen tietoihin tai kopioita niihin sekä tietoja näiden henkilötietojen luonteesta, käsittelystä ja luovuttamisesta;
  • oikeus pyytää käsittelemiemme tai hallitsemiemme henkilötietojesi epätarkkuuksien korjaamista;
  • oikeus perustelluista syistä pyytää:
    • käsittelemiemme tai hallitsemiemme henkilötietojen poistaminen;
    • tai käsittelemiemme tai hallitsemiemme henkilötietojesi käsittelyn rajoittaminen;
  • oikeus vastustaa perustelluista syistä henkilötietojesi käsittelyä, jota me tai meidän puolestamme käsittelemme;
  • oikeus saada käsittelemämme tai hallinnoimamme henkilötietosi toiselle rekisterinpitäjälle soveltuvassa laajuudessacable;
  • oikeus peruuttaa suostumuksesi käsittelyyn, jos käsittelyn laillisuus perustuu suostumukseen; ja
  • oikeus tehdä valituksia tietosuojaviranomaiselle koskien henkilötietojesi käsittelyä meiltä tai puolestamme.

Tämä ei vaikuta lakisääteisiin oikeuksiisi.

Jos haluat käyttää yhtä tai useampaa näistä oikeuksista tai esittää kysymyksiä näistä oikeuksista tai muista tämän käytännön säännöksistä tai henkilötietojesi käsittelystä, käytä alla olevassa kohdassa (M) annettuja yhteystietoja.

Jos tarjoamme sinulle Palveluja tilausten perusteella, tällaista Palvelujen tarjoamista säännellään sinulle toimitetuilla sopimusehdoilla. Jos tällaisten ehtojen ja tämän käytännön välillä on ristiriitoja, tätä käytäntöä täydennetääntary.

 

(J) Evästeet


Eväste on pieni tiedosto, joka sijoitetaan laitteeseesi, kun vierailet verkkosivustolla (mukaan lukien verkkosivustomme). Se tallentaa tietoja laitteestasi, selaimestasi ja joissakin tapauksissa mieltymyksistäsi ja selaamistottumuksistasi. Voimme käsitellä henkilötietojasi evästeteknologian avulla Evästekäytäntö.

 

(K) Käyttöehdot


Verkkosivustojemme kaikki käyttö edellyttää Käyttöehdot.

 

(L) Suoramarkkinointi


Sovelletaancablain mukaan, jos olet antanut nimenomaisen suostumuksen sovelluksen mukaisesticabLain mukaan tai kun lähetämme sinulle vastaaviin tuotteisiimme ja palveluihimme liittyvää mainonta- ja markkinointiviestintää, voimme käsitellä henkilötietojasi ottaaksemme sinuun yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse, suoramainonnalla tai muulla viestintämuodolla tarjotaksemme sinulle tietoja tai palveluita, jotka saattavat olla kiinnostaa sinua. Jos tarjoamme sinulle palveluja, voimme lähettää sinulle tietoja palveluistamme, tulevista tarjouksista ja muusta sinulle mahdollisesti kiinnostavasta tiedosta käyttämällä meille antamiasi yhteystietoja ja aina sovellusten mukaisesti.cablain mukaan.

Voit milloin tahansa peruuttaa tarjoussähköpostiluettelomme tai uutiskirjeemme napsauttamalla jokaisessa lähettämässämme sähköpostiviestissä tai uutiskirjeessä olevaa tilauksen peruutuslinkkiä. Kun olet peruuttanut tilauksen, emme lähetä sinulle uusia sähköposteja, mutta voimme edelleen ottaa sinuun yhteyttä siinä määrin kuin se on tarpeen pyytämiesi Palvelujen tarkoituksiin.

 

(M) Yhteystiedot


Jos sinulla on kommentteja, kysymyksiä tai huolenaiheita mistä tahansa tämän käytännön tiedoista tai muista kysymyksistä, jotka liittyvät henkilötietojen käsittelyyn DataNumen, Ota ottaa meihin yhteyttä.

 

(N) Määritelmät


  • 'Ohjain' tarkoittaa yhteisöä, joka päättää, miten ja miksi henkilötietoja käsitellään. Monilla lainkäyttöalueilla rekisterinpitäjällä on ensisijainen vastuu sovellusten noudattamisestacabtietosuojalait.
  • 'Tietosuojaviranomainen' tarkoittaa riippumatonta julkista viranomaista, jonka tehtävänä on laillisesti valvoa sovellusten noudattamistacabtietosuojalait.
  • 'ETA' tarkoittaa Euroopan talousaluetta.
  • 'Henkilökohtaiset tiedot' tarkoittaa tietoa, joka koskee henkilöä tai josta henkilö voidaan tunnistaa. Esimerkkejä henkilötietoista, joita voimme käsitellä, on esitetty yllä kohdassa (B).
  • "Prosessi", "Käsittely" tai "Käsitelty" tarkoittaa mitä tahansa henkilötietojen kanssa tapahtuvaa, joko automatisoitua tai ei, kuten keräämistä, tallentamista, organisointia, jäsentämistä, tallentamista, mukauttamista tai muuttamista, hakua, kuulemista, käyttöä, luovuttamista, levittämistä tai muuten saataville asettamista, kohdistamista tai yhdistelmä, rajoittaminen, poistaminen tai tuhoaminen.
  • 'Suoritin' tarkoittaa henkilöä tai yhteisöä, joka käsittelee henkilötietoja rekisterinpitäjän puolesta (muut kuin rekisterinpitäjän työntekijät).
  • 'Palvelut' tarkoittaa mitä tahansa palveluja, joita tarjoaa DataNumen.
  • Arkaluonteiset henkilötiedot tarkoittaa henkilötietoja rodusta tai etnisestä alkuperästä, poliittisista mielipiteistä, uskonnollisista tai filosofisista vakaumuksista, ammattiyhdistysjäsenyydestä, fyysisestä tai henkisestä terveydestä, seksuaalielämästä, todellisista tai väitetyistä rikoksista tai rangaistuksista, kansallisesta henkilötunnuksesta tai muusta tiedosta, jonka voidaan katsoa olevan olla herkkä sovellusten allacablain mukaan.