Hoe om my produk op te gradeer?

Gaan asseblief ons opgraderingsbeleid.

Vir die demo weergawe, kan jy opgradeer deur:

1. Laai die nuutste weergawe van ons webwerf af.
  2. Installeer die nuutste weergawe, wat die ou weergawe sal verwyder en dan outomaties die nuwe weergawe installeer.

Vir die volledige weergawe, asseblief stuur ons jou bestelling ID in jou opgradering versoek.

As jy in aanmerking kom vir 'n gratis opgradering, sal ons vir jou die aflaai-URL van die volledige weergawe stuur, saam met die lisensiesleutel om jou lisensie te aktiveer.

As jy nie in aanmerking kom vir 'n gratis opgradering nie, sal ons vir jou die bestel-URL vir die opgegradeerde weergawe stuur, sodat jy kan voortgaan en vir die opgradering kan betaal.