Hoe kan ek my produk opgradeer?

Gaan asseblief ons opgraderingsbeleid.

Vir die demo-weergawe kan u opgradeer deur:

1. Laai die nuutste weergawe van ons webwerf af.
  2. Installeer die nuutste weergawe, wat die ou weergawe sal verwyder en dan die nuwe weergawe outomaties installeer.

Vir die volledige weergawe, asseblief stuur ons u bestellings-ID in u opgraderingsversoek.

As u in aanmerking kom vir 'n gratis opgradering, stuur ons u die aflaai-URL van die volledige weergawe saam met die lisensiesleutel om u lisensie te aktiveer.

As u nie in aanmerking kom vir 'n gratis opgradering nie, sal ons die bestellings-URL vir die opgegradeerde weergawe aan u stuur, sodat u kan voortgaan om die opgradering te betaal.