kunaon DataNumen Zip Repair?


kosong

# 1 Pamulihan
Meunteun

kosong

10+ Juta
pamaké

kosong

20+ taun tina
pangalaman

kosong

100% Kapuasan
garansi

Cageur Langkung Deui tibatan Pesaing Kami


Laju pamulihan nyaéta most kriteria penting a zip produk recovery. Dumasar kana tés komprehensif kami, DataNumen Zip Repair ngagaduhan tingkat pamulihan anu pangsaéna, langkung saé pisan tibatan pesaing sanésna, kalebet WinRAR jeung nu séjénna zip alat perbaikan, di pasar!

Rata Laju Pamulihan

ngabandingkeun Bagan

Diajar langkung seueur ngeunaan kumaha DataNumen Zip Repair ngaroko pasanggiri

Kasaksian Palanggan Kami

Interface Pohara Sederhana


Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

Fitur Utama di DataNumen Zip Repair v3.2


  • Pangrojong pikeun Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 sareng Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
  • Tiasa ngalereskeun sadaya sub-jenis Zip file sareng sagala rupi file éksékrési diri.
  • Pariksa integritas data sareng ngalereskeun nilai CRC lepat dina arsip.
  • Ngarojong pikeun ngalereskeun Zip file sareng Zip file barang langkung ageung tibatan 4GB.
  • Pangrojong pikeun ngalereskeun waktosna Zip file, beulah Zip file sareng énkripsi Zip payel.
  • Ngarojong pikeun ngalereskeun Zip file dina média rusak, sapertos disket, Zip disk, CDROM, jst.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun sakumpulan file.
  • Dukungan pikeun milarian sareng pilih Zip file anu kedah dilereskeun dina komputer klien.
  • Dukungan pikeun nimba barang anu pulih dina bérés Zip atanapi arsip SFX.
  • Terpadu sareng batok Windows, janten anjeun tiasa ngalereskeun file kalayan kontéks (klik katuhu) menu Windows Explorer kalayan gampang.
  • Dukung operasi sered & serelek.
  • Paréntah garis paréntah dukungan (DOS prompt).
  • Tiasa dianggo salaku alat forensik komputer sareng alat éléktronik (atanapi e-Discover, eDiscovery) alat.

Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

maké DataNumen Zip Repair pikeun cageur Rusak Zip simpenan sesuratan penting


Nalika anjeun zip file rusak atanapi rusak sareng anjeun teu tiasa muka sacara normal, anjeun tiasa anggo DataNumen Zip Repair pikeun nyeken dina zip file sareng pulih saloba data ti aranjeunna sabisa.

Start DataNumen Zip Repair.

DataNumen Zip Repair

Catetan: Sateuacan cageur sagala ruksak atanapi rusak zip file sareng DataNumen Zip Repair, punten tutup aplikasi sanés anu tiasa ngarobih zip payel.

Pilih anu rusak atanapi rusak zip file pikeun ngalereskeun:

Pilih Sumber File

Anjeun tiasa masangkeun zip nami file langsung atanapi klik dina Ngotéktak tombol pikeun ngotéktak teras pilih file na. Anjeun tiasa ogé klik dina Manggih tombol pikeun milarian zip file kanggo dilereskeun dina komputer lokal.

Sacara standar, DataNumen Zip Repair bakal ngalereskeun nu zip file sareng ekstrak sadaya item di jerona kana diréktori anu disebat xxxx_recovered, dimana xxxx mangrupikeun nami sumberna zip file. Salaku conto, pikeun sumber zip file Rusak.zip, diréktori kaluaran standar bakal Damaged_recovered. Upami anjeun hoyong nganggo nami sanés, punten pilih atanapi setkeun saluyu na:

Pilih Diréktori Kaluaran

Anjeun tiasa ngalebetkeun nami diréktori kaluaran langsung atanapi pencét kana Ngotéktak tombol pikeun ngotéktak teras pilih diréktori kaluaran.

Klik Start Perbaikan tombol, jeung DataNumen Zip Repair bakal start scanning sareng ngalereskeun sumberna zip file. Bar kamajuan

Bar kamajuan

bakal nunjukkeun kamajuan perbaikan.

Saatos prosés perbaikan, upami sumberna zip file tiasa hasil ngalereskeun, anjeun bakal ningali kotak pesen sapertos kieu:

Kotak Pesen Suksés

Ayeuna anjeun tiasa muka diréktori kaluaran sareng ngaksés barang dina Zip file.

Émbaran leuwih


DataNumen Zip Repair 3.2 dileupaskeun tanggal 19 Désémber 2020

  • Pariksa apdet produk otomatis.
  • Otomatis ningkatkeun kana vérsi pangénggalna.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Zip Repair 3.0 dileupaskeun tanggal 30 Oktober 2020

  • Ningkatkeun tingkat pamulihan.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Zip Repair 2.9 dileupaskeun dina Méi 5th, 2020

  • Pangrojong pikeun mintonkeun log dina tingkat anu béda.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Zip Repair 2.8 dileupaskeun tanggal 22 April 2020

  • Ningkatkeun tingkat pamulihan barang anu énkripsi.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen Zip Repair 2.7 dileupaskeun tanggal 21 Oktober 2019

  • Ningkatkeun tingkat pamulihan kanggo barang anu sawaréh rusak.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Zip Repair 2.6 dileupaskeun dina 20 Agustus 2019

  • Desain ulang mesin perbaikan angkatan.
  • Dukungan pikeun nyimpen log perbaikan batch.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen Zip Repair 2.5 dileupaskeun tanggal 7 Nopémber 2018

  • Ningkatkeun antarbeungeut pangguna.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen Zip Repair 2.3 dileupaskeun tanggal 10 April 2018

  • Otomatis ekstrak barang anu tos dipulut dina Zip arsip.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen Zip Repair 2.2 dileupaskeun dina 21 Séptémber 2013

  • Ningkatkeun akurasi recovery.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Zip Repair 2.1 dileupaskeun tanggal 21 Juli 2013

  • Ningkatkeun dukungan kana file ageung.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Zip Repair 2.0 dileupaskeun tanggal 23 Nopémber 2012

  • Tulis ulang mesin recovery sadayana.
  • sokongan Zip file na Zip barang langkung ageung tibatan 4GB.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Zip Repair 1.8 dileupaskeun dina 25 Oktober 2006

  • Ningkatkeun pangrojong kana spaced / split zip payel.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.