DataNumen Zip Repair Babandingan Kalapa

DataNumen ZIP Repair 3.5 meunangRAR 5.40 ZipPamulihan 1.7 Stellar Phoenix Zip Ngalereskeun 3.0 Pamulihan Musieum pikeun ZIP 1.1.17 SysTools Zip Ngalereskeun 3.0 Pamulihan Gancang pikeun ZIP 2.0 Zip Ngalereskeun Pro 5.1.0 ZipCageur 3.0 Perbaikan Remo Zip File 2.0 Yodot ZIP Ngalereskeun 1.0

Laju Pamulihan

Rata Rata Laju * 84.98% 72.74% 76.56% 8.26% 79.99% 5.39% 8.46% 82.56% 39.12% 61.13% 61.13%
Kasus 1 (5MB) 100% 84.62% 84.62% 61.54% 100% 53.85% 84.62% 100% 0% 84.62% 84.62%
Kasus 2 (50MB) 96% 72% 72% 8% 96% 0% 0% 92% 84% 64% 64%
Kasus 3 (100MB) 94.55% 92.73% 92.73% 3.64% 94.55% 0% 0% 92.73% 0% 89.09% 89.09%
Kasus 4 (200MB) 93.69% 86.49% 86.49% 1.8% 93.69% 0% 0% 91.89% 83.78% 75.68% 75.68%
Kasus 5 (500MB) 88.97% 78.62% 78.62% 1.38% 88.97% 0% 0% 87.59% 78.62% 68.28% 68.28%
Kasus 6 (1GB) 77.45% 74.51% 74.51% 1.96% 77.45% 0% 0% 73.53% 66.67% 62.75% 62.75%
Kasus 7 (2GB) 89.05% 69.34% 69.34% 1.46% 89.05% 0% 0% 87.59% 78.10% 67.15% 67.15%
Kasus 8 (4GB) 79.72% 77.62% 77.62% 1.4% 79.72% 0% 0% 76.22% 0% 67.13% 67.13%
Kasus 9 (8GB) 91.461% 91.4598% 91.4598% 0.012% 42.29% 0% 0% 91.45% 0% 0% 0%
Kasus 10 (10GB) 38.89% 0% 38.19% 1.39% 38.19% 0% 0% 32.64% 0% 32.64% 32.64%

Rojongan OS

Sadaya vérsi Windows 32bit / 64bit nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun Windows Server 2016 Teu dirojong

Fitur séjén

Ngarojong file pamisah nuhun teu teu teu teu teu teu nuhun teu nuhun nuhun
Ngarojong file SFX nuhun nuhun nuhun teu nuhun nuhun teu nuhun nuhun teu teu
Ékstrak eusi dina ZIP file nuhun nuhun teu nuhun nuhun nuhun teu nuhun nuhun nuhun nuhun
Ngarojong pikeun ngalereskeun ZIP sareng file SFX dina média anu rusak, sapertos floppy disk, Zip disk, CDROM, jst. nuhun nuhun teu teu teu teu teu teu nuhun teu nuhun
Dukungan pikeun ngalereskeun sakumpulan ZIP sareng file SFX. nuhun nuhun nuhun teu teu teu nuhun nuhun teu teu teu
Dukungan pikeun milarian sareng pilih ZIP sareng file SFX kanggo dilereskeun dina komputer lokal, numutkeun sababaraha kriteria milarian. nuhun nuhun nuhun SFX didukung teu teu teu teu teu teu teu
Dukung operasi sered & serelek. nuhun nuhun teu teu teu teu teu teu teu teu teu
Paréntah parameter paréntah. nuhun nuhun teu teu teu teu teu teu teu teu teu