Gejala:

Nalika muka dokumén Word rusak ku Microsoft Word 2003, anjeun ningali pesen kasalahan ieu:

Word ngalaman kasalahan nalika nyobian muka file ieu.

Coba saran ieu.
* Pariksa idin file pikeun dokumén atanapi drive.
* Pastikeun aya mémori gratis sareng ruang disk.
* Buka file nganggo konverter Téks Pamulihan.

Ieu di handap aya conto conto layar pesen kasalahan:

Word ngalaman kasalahan nalika nyobian muka file ieu.

Pencét tombol "OK" pikeun nutup kotak pesen.

Penjelasan anu Tepat:

Nalika sababaraha bagéan dokumén Word rusak, anjeun bakal kéngingkeun seratan kasalahan anu disebatkeun di luhur. Sareng upami korupsi parna sareng Word moal tiasa pulih deui, anjeun tiasa nganggo produk kami DataNumen Word Repair pikeun ngalereskeun dokumén Word sareng méréskeun kasalahan ieu.

Kadang-kadang Word bakal tiasa ngarobih sabagian eusi tina dokumén anu rusak, tapi bagian-bagian sésana henteu tiasa dipulangkeun. Bisi sapertos kitu, anjeun ogé tiasa nganggo DataNumen Word Repair pikeun cageur bagian ieu.

Sampel File:

Sampel file dokumen Word rusak anu bakal nyababkeun kasalahan. Éror6_1.doc

File anu dilereskeun ku DataNumen Word Repair: Éror6_1_fixed.doc