Gejala:

Nalika muka dokumén Word rusak ku Microsoft Word, anjeun TEU bakal ningali pesen kasalahan, tapi sababaraha gambar dina dokumén teu tiasa ditampilkeun.
Penjelasan anu Tepat:

Nalika korupsi dokumén henteu parna, maka Word bakal tetep tiasa mukakeunana. Nanging, upami gambar-gambar anu disimpen dina dokumén Word rusak, éta moal ditampilkeun dina dokumen anu dibuka. Bisi sapertos kitu, anjeun tiasa nganggo produk kami DataNumen Word Repair pikeun ngalereskeun dokumén Word sareng ngahanca gambar anu teu aya.

Sampel File:

Sampel file dokumen Word rusak anu bakal nyababkeun kasalahan. Éror3_1.docx

File anu dilereskeun ku DataNumen Word Repair: Éror3_1_fixed.doc