Gejala:

Nalika muka dokumén Word anu rusak sareng Microsoft Word, dialog "Konversi File" bakal muncul sareng nyungkeun anjeun milih énkoding anu ngajantenkeun dokumén anjeun tiasa kabaca:

Dialog Konversi File

Nanging, naon waé encoding anu anjeun pilih, eusi aslina tina dokumén moal kapendak deui.

Penjelasan anu Tepat:

Nalika inpormasi encoding dina dokumén Word rusak atanapi lost, Kecap moal tiasa ngadékode eusi dina dokumén. Janten éta bakal muncul dialog konvérsi file sareng nyungkeun énkode anu leres. Sareng kusabab korupsi struktur file sareng eusi sanésna, sanaos anjeun milih énkode anu leres, Word tetep moal tiasa mecahkeun kode anu leres, anu janten dokumén anu teu kabaca sareng henteu kapake. Bisi sapertos kitu, anjeun tiasa nganggo produk kami DataNumen Word Repair pikeun ngalereskeun dokumén Word sareng méréskeun kasalahan ieu.

Sampel File:

Sampel file dokumen Word rusak anu bakal nyababkeun kasalahan. Éror7_1.doc

File anu dilereskeun ku DataNumen Word Repair: Éror7_1_fixed.doc