Gejala:

Nalika muka dokumén Word rusak nganggo Microsoft Word 2007 atanapi vérsi anu langkung luhur, anjeun ningali pesen kasalahan ieu:

File xxx.docx henteu tiasa dibuka sabab aya masalah dina konténna.

(Detil: file na rusak sareng teu tiasa dibuka.)

dimana 'xxx.docx' mangrupikeun file dokumen Word anu rusak.

Ieu di handap aya conto conto layar pesen kasalahan:

File xxxx.docx Teu Tiasa Dibuka Kusabab Aya Masalah Dina Eusi na.

Pencét tombol "OK", anjeun bakal ningali pesen kasalahan anu kadua:

Kecap mendakan eusi anu teu kabaca dina xxx.docx. Naha anjeun hoyong dipulut deui eusi dokumén ieu? Upami anjeun percanten sumber tina dokumén ieu, klik Sumuhun.

dimana 'xxx.docx' mangrupikeun file dokumen Word anu rusak.

Ieu di handap aya conto conto layar pesen kasalahan:

Kecap mendakan eusi anu teu kabaca dina xxx.docx.

Pencét tombol "Sumuhun" kanggo ngantepkeun Word pulih dokumén.

Upami Word gagal ngalereskeun dokumén anu rusak, anjeun bakal ningali pesen kasalahan anu katilu. Alesan anu lengkep bakal béda-béda gumantung kana kaayaan anu béda-béda dina korupsi, contona:

File xxx.docx henteu tiasa dibuka sabab aya masalah dina konténna.

(Detil: Microsoft Office henteu tiasa muka file ieu kusabab sababaraha bagian leungit atanapi henteu valid.)

or

(Detil: file na rusak sareng teu tiasa dibuka.)

Ieu di handap aya conto conto layar pesen kasalahan:

Microsoft Office teu tiasa muka file ieu kusabab sababaraha bagian leungit atanapi teu valid.

or

File na rusak sareng teu tiasa dibuka

Pencét tombol "OK" pikeun nutup kotak pesen.

Penjelasan anu Tepat:

Nalika sababaraha bagéan dokumén Word rusak, anjeun bakal kéngingkeun seratan kasalahan anu disebatkeun di luhur. Sareng upami korupsi parna sareng Word moal tiasa pulih deui, anjeun tiasa nganggo produk kami DataNumen Word Repair pikeun ngalereskeun dokumén Word sareng méréskeun kasalahan ieu.

Kadang-kadang Word bakal tiasa ngala deui eusi téks tina dokumén anu rusak, tapi sababaraha gambar moal tiasa dipulangkeun. Bisi sapertos kitu, anjeun ogé tiasa nganggo DataNumen Word Repair pikeun meunangkeun deui gambar-gambarna.

Sampel File:

Sampel file dokumen Word rusak File pulih ku DataNumen Word Repair