Nalika dokumén Kecap anjeun (*. DOC atanapi *. File DOCX) rusak atanapi rusak kusabab sababaraha alesan sareng anjeun moal tiasa milarian data anu dipikahoyong tina éta. Maka kumargi Microsoft Word bakal nyiptakeun témporary file nalika ngolah dokumén, masih tiasa dipulut deui data tina témpo Wordrary file, sareng DataNumen Word Repair.

Microsoft Knowledgebase ngajelaskeun inpormasi lengkep ngeunaan témporarfile y éta bakal didamel nalika ngolah dokumén. Janten nalika bencana data kajantenan, anjeun tiasa nuturkeun inpormasi pikeun mendakan témpo narary file anu tiasa ngandung data anu manpaat, teras anggo DataNumen Word Repair pikeun nyeken sareng cageur data tina file ieu.

ayeuna DataNumen Word Repair ngadukung pikeun pulih tina .wbk temporary file sareng .asd AutoRec Recovery nyimpen file.

Pikeun .wbk temporary file, inpormasi lengkep tiasa dipendakan di Ieuh. Biasana éta bakal disimpen dina diréktori ieu:

C: Dokumén sareng Setélan Aplikasi DataMicrosoftWord (Kanggo Windows XP)

C: Pamaké AppDataRoamingMicrosoftWord (Kanggo Windows 7)

Pikeun .asd temporary file, inpormasi lengkep tiasa dipendakan di Ieuh. Biasana éta bakal disimpen dina diréktori ieu:

C: Dokumén sareng Setélan Aplikasi DataMicrosoftWord (Kanggo Windows XP)

C: Pamaké AppDataRoamingMicrosoftWord (Kanggo Windows 7)

Pikeun ngalaksanakeun pamulihan, punten léngkah ieu di handap:

Start DataNumen Word Repair.

Catetan: Sateuacan cageur témporary file Kecap sareng DataNumen Word Repair, punten tutup Microsoft Word sareng aplikasi sanés anu tiasa ngaksés témpo narary file.

Pilih témpo anu rusak atanapi rusakrary Word .tmp atanapi .asd file kanggo dilereskeun.

Anjeun tiasa masangkeun témpo narary Kecap .wbk atanapi .asd ngaran file langsung atanapi klik Milarian sareng Pilih File Tombol na pilih Sadaya Payil (*.) salaku jinis file pikeun ngotéktak teras milih file ieu.

Sacara standar, DataNumen Word Repair bakal nyimpen file Word tetep salaku xxxx_fixed.doc, dimana xxxx mangrupikeun nami sumber Word .doc file. Salaku conto, pikeun tempo temporary file Word nyaéta ~ wrf0000.wbk, maka nami standar pikeun file tetep nyaéta ~ wrf0000_fixed.doc. Upami anjeun hoyong nganggo nami sanés, punten pilih atanapi setkeun saluyu na:

Anjeun tiasa ngalebetkeun nami file anu langsung atanapi klik dina Milarian sareng Pilih File tombol pikeun ngotéktak teras pilih file anu tetep.

Klik Start Perbaikan tombol, jeung DataNumen Word Repair bakal start scanning sareng ngalereskeun témpo sumbernarary file Kecap. Bar kamajuan

DataNumen Access Repair Bar kamajuan

bakal nunjukkeun kamajuan perbaikan.

Saatos prosés perbaikan, upami témpé sumbernarary file Kecap tiasa hasil ngalereskeun, anjeun bakal ningali kotak pesen sapertos kieu:

Kotak Pesen Suksés

Ayeuna anjeun tiasa muka file Word tetep sareng Microsoft Word atanapi aplikasi anu cocog.

Catetan: Versi demo bakal nembongkeun kotak pesen ieu pikeun nunjukkeun kasuksésan pamulihan:

kosong

sareng anjeun tiasa muka file anu tetep kanggo ningali dokumén anu kapok. Numutkeun kana dokumén anu kapok, anjeun tiasa terang naha DataNumen Word Repair tiasa pulih témpo anjeunrary file Word suksés sareng kéngingkeun naon anu anjeun pikahoyong. Nanging, vérsi démo moal ngahemat file Word anu tetep. Punten mesen vérsi lengkep pikeun kéngingkeun file na.