wartos

DataNumen Access Repair 1.0 dileupaskeun tanggal 18 Juni 2004

  • Dukungan pikeun ngalereskeun basis data Microsoft Access 95, 97, 2000, XP sareng 2003.
  • Dukungan pikeun ngahancurkeun struktur sareng catetan tabél dina basis data Access.
  • Dukungan pikeun ngahancurkeun médan MEMO sareng OLE.
  • Dukungan pikeun ngahanca tabel sareng catetan anu dihapus dina database Access.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun file Access mdb dina média anu rusak, sapertos diskét, Zip disk, CDROM, jst.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun sakumpulan file Access mdb.
  • Dukung integrasi sareng Windows Explorer, janten anjeun tiasa ngalereskeun file mdb kalayan menu kontéks Windows Explorer kalayan gampang.
  • Dukung operasi sered & serelek.
  • Paréntah garis paréntah dukungan (DOS prompt).

DataNumen Excel Repair 1.0 dileupaskeun dina 5 Agustus 2003

  • Dukungan pikeun ngalereskeun file xls sareng xlw dina format Excel versi 3, 4, 5, 95, 97, 2000, XP, 2003.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun file Excel dina média anu korup, sapertos disket, Zip disk, CDROM, jst.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun sakumpulan file Excel.
  • Dukung integrasi sareng Windows Explorer, janten anjeun tiasa ngalereskeun file xls kalayan menu kontéks Windows Explorer kalayan gampang.
  • Dukung operasi sered & serelek.
  • Paréntah garis paréntah dukungan (DOS prompt).