Anjeun tiasa kéngingkeun pamutahiran gratis dina hiji bulan saatos anjeun ngagaleuh produk kami. Saatos éta, pikeun ngapdet salinan anjeun tina DataNumen produk, anjeun kedah boh ngalanggan kami Rencana Dukungan sareng Pangropéa Taunan atanapi mayar biaya pamutahiran alit, biasana mangrupikeun bagian tina harga produk aslina, pikeun ningkatkeun ka vérsi anu anyar.

Punten kirimkeun pamundut paningkatan nganggo ID pesenan anjeun ka [email dijaga] sahingga urang tiasa ngabantosan anjeun ngalengkepan pamutahiran.