Pamakéan Bahan dina Halaman Wéb Kami

Inpormasi, karya seni, téks atanapi gambar (sasarengan, "Bahan") anu aya dina halaman wéb ieu dijagaan ku undang-undang hak cipta. Anjeun ngan ukur tiasa aksés sareng nganggo Bahan pikeun kaperluan pribadi atanapi pendidikan. Anjeun moal ngarobih atanapi nganggo Bahan pikeun tujuan sanésna tanpa DataNumen, Inc. idin. Kacuali sakumaha anu disayogikeun di handap, anjeun moal nyebarkeun deui, nyababkeun deui, halost atanapi nyebarkeun Bahan naon waé dina halaman wéb ieu.

Anjeun tiasa nyetak Bahan dina halaman wéb ieu pikeun tujuan pribadi atanapi pendidikan hungkul sareng anjeun kedah ngalebetkeun bewara hak cipta anu aslina kalebet kana Bahan dina sadaya salinan.

Naon waé software komputer anu tiasa diunduh atanapi sanés aya ti halaman wéb ieu dilisensikeun tunduk kana istilah applicable perjanjian lisénsi.

Bahan anu kalebet dina halaman wéb ieu parantos disusun ku DataNumen, Inc. tina rupa-rupa sumber sareng tiasa dirobah tanpa aya bewara.

Situs Anu Dituut Tina Halaman Wéb ieu

Situs-situs anu dikaitkeun tina halaman wéb ieu henteu sahandapeun DataNumen, Inc. ngendalikeun, sareng DataNumen, Inc. henteu ngagaduhan tanggung jawab atanapi tanggel waler pikeun komunikasi atanapi bahan anu aya dina situs anu aya hubunganana. DataNumen, Inc. henteu maksadkeun tautan dina halaman wéb ieu janten rujukan atanapi dukungan ti éntitas anu aya hubunganana sareng ngan ukur disayogikeun.

Watesan Tanggung Jawab Sareng Jaminan

PELANGGAR SUMPUT ANU NGAGUNAKEUN LAYANAN ENTIRELI DINA RISIKO SORANGAN PELAKSANA. DataNumen, Inc. LAYANAN SEDIA "SANGSA," TANPA JAMINAN JEUNG ANJEUN, BISA DITANGKAT ATAWA DILAKSANAKEUN, Kalebet TANPA BATASANAN APA JAMINAN Pikeun INFORMASI, JASA, AKSES INGGRIS OLEH PRODUK NU DIKASUKKEUN KANA DILAKUKAN, DINA NGASINDUNGAN, DataNumen, Inc. SOFTWARE DIKALISKEUN KEPADA PELANGGAN JEUNG HASILNA DIPIKSA LALAKI JASA. KHUSUS, DataNumen, Inc. NGABARAKAKEUN JEUNG JEUNG JAMINAN HARANSI, NGASUSUKAN, TAPI TEU DIBATAS KA:
(1) Naon wae HARANSI Ngeunaan kasadiaan, Akurasi ATAWA Eusi INFORMASI, PRODUK ATAU JASA; JEUNG (2) HARANSI JUDUL ATAWA JAMINAN MERCHANTABILITY OR FITNESS Pikeun tujuan anu khusus.

Ieu panyingkepan tanggung jawab lumaku pikeun karuksakan ATAWA kacilakaan disababkeun ku gagalna prestasi, Kasalahan, OMISSION, ngahapus, cacad, VIRUS KOMPUTER, maling atanapi karusakan ATAWA aksés anu teu disatujuan. PELANGGAN HUSUS NYAKET HENTEU DataNumen, Inc. TEU TANGGUNG JAWAB KANGGO DEFAMATORI, PELAKSANA ATAWA PALAK LAKU ANJEUN PELANGGAN LAIN ATAWA PIHAK KATILU JEUNG RISIKO TUHAN DARI RESEP Sateuacanna ENTIRELI JEUNG CUSTOMER.

PERANAN DataNumen, Inc. ATAWA ANJEUN ANJEUN, AFFILIATE ATAWA PEDOMI EUSI KUDU DITANGTUNGKEUN KANA HENTI, LANGSUNG, INCIDENTAL, HUSUS KHUSUS ATAWA CONSEQUENTIAL ANJEUN KANGGO MENGGUNAKAN LAYANAN ATAWA KAPAMPUNGAN Pikeun NGADAPKEUN AKSES ATAWA NGAGUNAKEUN LAYANAN ATAWA NGALUJAKKEUN JALANAN. . SAHA PALINGKEUN PANANJANG NGAJANGKEUN yén KETENTUAN Bagéan ieu bakal diterapkeun pikeun sakumna kontén dina palayanan.