Upami anjeun ngahapus sababaraha rékaman dina méja, atanapi ngahapus sababaraha tabel dina database, ku anjeun tiasa dipulut rékaman atanapi tabel anu dihapus ku DataNumen SQL Recovery, ku nuturkeun ieu pituduh léngkah-léngkah.

Kanggo rékaman anu teu dipupus, catetan éta moal muncul dina urutan anu sami sareng anu sateuacan dipupus, janten saatos pamulihan, anjeun panginten kedah nganggo pernyataan SQL pikeun milarian rékaman anu teu dihapus ieu.

Pikeun tabel anu teu dihapus, upami namina henteu tiasa dipulangkeun, maka éta bakal diganti nami janten "Recovered_Table1", "Recovered_Table2", sareng sajabina…