Gejala:

Nalika nyobian ngalampirkeun database .MDF di SQL Server, anjeun ningali pesen kasalahan ieu:

Pasangkeun database gagal pikeun Server 'xxx'. (Microsoft.SqlServer.Smo)

Pengecualian lumangsung nalika ngajalankeun pernyataan Transact-SQL atanapi angkatan. (Microsoft.SqlServer.ConnectionInfo)

Lulugu pikeun file 'xxx.mdf' sanés lulugu file database anu valid. Harta SIZE FILE henteu leres. (Micosoft SQL Server, Kasalahan: 5172)

dimana 'xxx.mdf' mangrupikeun nami file MDF anu kedah dipasangkeun.

Screenshot tina pesen kasalahan:

Penjelasan anu Tepat:

Data dina file MDF disimpen salaku halaman, masing-masing halaman 8KB. Halaman kahiji disebat halaman header file, anu ngandung most inpormasi penting ngeunaan file sadayana, sapertos tanda tangan file, ukuran file, kasaluyuan, sareng sajabana.

Upami halaman header file MDF rusak atanapi rusak, sareng teu tiasa dikenal ku Microsoft SQL Server, saterusna SQL Server bakal nyangka lulugu henteu valid sareng ngalaporkeun kasalahan ieu.

Anjeun tiasa nganggo produk kami DataNumen SQL Recovery pikeun meunangkeun deui data tina file MDF anu rusak sareng ngabéréskeun kasalahan ieu.

Sampel Payil:

Sampel file MDF anu rusak anu bakal nyababkeun kasalahan:

SQL Server Vérsi File MDF rusak File MDF dibereskeun ku DataNumen SQL Recovery
SQL Server 2005 Éror2_1.mdf Éror2_1_fixed.mdf
SQL Server 2008 R2 Éror2_2.mdf Éror2_2_fixed.mdf
SQL Server 2012 Éror2_3.mdf Éror2_3_fixed.mdf
SQL Server 2014 Éror2_4.mdf Éror2_4_fixed.mdf