Gejala:

Nalika nyobian ngalampirkeun database .MDF di SQL Server, anjeun ningali pesen kasalahan ieu:

Gagal nyandak data pikeun pamundut ieu. (Microsoft.SqlServer.Management.Sdk.Sfc)

Pengecualian lumangsung nalika ngajalankeun pernyataan Transact-SQL atanapi angkatan. (Microsoft.SqlServer.ConnectionInfo)

xxx.mdf sanés file basis data anu utami. (Microsoft SQL Server, Kasalahan: 5171)

dimana 'xxx.mdf mangrupikeun nami file MDF anu kedah dipasangkeun.

Screenshot tina pesen kasalahan:

Penjelasan anu Tepat:

Data dina file MDF disimpen salaku halaman, masing-masing halaman 8KB. Halaman kahiji disebat halaman header file, anu ngandung most inpormasi penting ngeunaan sakabeh file, sapertos tanda tangan file, ukuran file, kasaluyuan, sareng sajabana. Halaman-halaman sésana ogé ngandung inpormasi anu penting, kalebet inpormasi alokasi halaman ogé data anu saleresna.

Upami halaman header file MDF, atanapi halaman manajemén penting sanésna rusak atanapi rusak, sareng teu tiasa dikenal ku Microsoft SQL Server, saterusna SQL Server bakal pikir sakabeh file sanés file database primér anu valid sareng ngalaporkeun kasalahan ieu.

Anjeun tiasa nganggo produk kami DataNumen SQL Recovery pikeun meunangkeun deui data tina file MDF anu rusak sareng ngabéréskeun kasalahan ieu.

Sampel Payil:

Sampel file MDF anu rusak anu bakal nyababkeun kasalahan:

SQL Server Vérsi File MDF rusak File MDF dibereskeun ku DataNumen SQL Recovery
SQL Server 2005 Éror1_1.mdf Éror1_1_fixed.mdf
SQL Server 2008 R2 Éror1_2.mdf Éror1_2_fixed.mdf
SQL Server 2012 Éror1_3.mdf Éror1_3_fixed.mdf
SQL Server 2014 Éror1_4.mdf Éror1_4_fixed.mdf