Gejala:

Nalika ngalampirkeun database .MDF di SQL Server, anjeun ningali pesen kasalahan ieu:

SQL Server kauninga kasalahan I / O dumasar kana konsistensi: salah checkum (diperkirakeun: 0x2abc3894; aktual: 0x2ebe208e). Éta kajantenan nalika maca halaman (1: 1) dina ID database 12 diimbangi 0x00000000002000 dina file 'xxx.mdf'. Pesen tambahan dina SQL Server log kasalahan atanapi log acara sistem tiasa nyayogikeun langkung jéntré. Ieu mangrupikeun kaayaan kasalahan anu parah anu ngancam integritas basis data sareng kedah dilereskeun langsung. Lengkepan cek konsistensi database lengkep (DBCC CHECKDB). Éror ieu tiasa disababkeun ku seueur faktor; kanggo inpormasi lengkep, tingali SQL Server Buku Online. (Microsoft SQL Server, Kasalahan: 824)

dimana 'xxx.mdf' mangrupikeun nami file MDF anu diaksés.

Kadang-kadang anjeun databés .MDF bisa napel suksés. Nanging, nalika anjeun nyobian ngajalankeun pernyataan SQL, sapertos

PILIH * TI [TestDB]. [Dbo]. [Test_table_1]

anjeun ogé bakal kéngingkeun pesen kasalahan di luhur.

Screenshot tina pesen kasalahan:

Penjelasan anu Tepat:

Data dina file MDF disimpen salaku halaman, masing-masing halaman 8KB. Unggal halaman ngagaduhan lapangan checkum opsional.

If SQL Server mendakan nilai-nilai cek dina sababaraha halaman data henteu valid, maka éta bakal ngalaporkeun kasalahan ieu.

Anjeun tiasa nganggo produk kami DataNumen SQL Recovery pikeun meunangkeun deui data tina file MDF anu rusak sareng ngabéréskeun kasalahan ieu.

Sampel Payil:

Sampel file MDF anu rusak anu bakal nyababkeun kasalahan:

SQL Server Vérsi File MDF rusak File MDF dibereskeun ku DataNumen SQL Recovery
SQL Server 2005 Éror4_1.mdf Éror4_1_fixed.mdf
SQL Server 2008 R2 Éror4_2.mdf Éror4_2_fixed.mdf
SQL Server 2012 Éror4_3.mdf Éror4_3_fixed.mdf
SQL Server 2014 Éror4_4.mdf Éror4_4_fixed.mdf