Gejala:

Nalika nganggo DBCC CheckDB atanapi CheckTable pikeun ngalereskeun database .MDF anu rusak, anjeun ningali pesen kasalahan ieu:
Gagal: (- ####) Ngaeksekusi pamundut "DBCC CHECKDB (xxxx) DENGAN NO_INFOMSGS" gagal ku kasalahan ieu: "xxxx".

or

I / O error (bad page ID) kauninga nalika dibaca di offset 0x ###### dina file 'xxxx.mdf'.

dimana 'xxxx.mdf' mangrupikeun nami file MDF anu diaksés.

Penjelasan anu Tepat:

CheckDB sareng CheckTable ngan ukur tiasa ngalereskeun database MDF kalayan korupsi minor. Pikeun korupsi parah, anjeun kedah nganggo produk kami DataNumen SQL Recovery pikeun meunangkeun deui data.

Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

Rujukan: