cageur SQL Server Data tina tempdb.mdf

Iraha SQL Server ngajalankeun, éta bakal nyimpen sadaya témporary data, kalebet sadaya temporartabel y sareng prosedur toko, janten témporary database disebut tempdb.mdf. Nalika bencana data kajantenan, upami anjeun teu tiasa milarian deui data anu dipikahoyong tina file mdf anu aya sareng file ndf anu aya, anjeun masih tiasa ngémutan data anjeun tina tempdb.mdf, ku ngagunakeun DataNumen SQL Recovery, sukamaha kieu:

  1. Eureun SQL Server Jasa Mesin Data.
  2. Ngagunakeun fungsi milarian Windows pikeun milarian file tempdb.mdf dina komputer dimana éta SQL Server conto dipasang.
  3. Saatos mendakan tempdb.mdf, anjeun tiasa milih salaku file sumber anu kedah dipéréskeun, sareng dianggo DataNumen SQL Recovery pikeun ngalereskeunana.