Kaca di SQL Server MDF sareng basis data NDF

In SQL Server Basis data MDF sareng NDF, sadaya data sareng data meta (nyaéta data anu dianggo pikeun ngatur data sanés) dialokasikan salaku halaman 8KB, sapertos kieu:

Jenis Halaman gambaran
Halaman Data Nyimpen data catetan dina pangkalan data
Halaman Indéks Simpen indéks clustered sareng non-clustered
Halaman GAM Simpen inpormasi peta alokasi global (GAM).
Kaca SGAM Inpormasi simpen dibagikeun info alokasi global (SGAM).
Halaman IAM Inpo alokasi indéks toko (IAM) inpormasi.
Halaman PFS Inpo alokasi PFS toko.