cageur SQL Server Data tina Payil Piringan Mesin Virtual, Payil Cadangan sareng Payil Gambar Disk

lamun Anjeun SQL Server File MDF / NDF disimpen dina file ieu:

  • File VMWare VMDK (Virtual Machine Disk) (*. Vmdk). Salaku conto, anjeun nyimpen SQL Server File MDF / NDF dina disk virtual di VMWare.
  • File PC Virtual VHD (Virtual Hard Disk) (*. Vhd). Salaku conto, anjeun nyimpen SQL Server File MDF / NDF dina disk virtual dina Virtual PC. Atanapi anjeun ngadamel cadangan SQL Server File MDF / NDF ngalangkungan Windows Cadangan sareng fungsi Mulangkeun.
  • File Acronis True Image (*. Tib)
  • Norton Ghost file (*. gho, * .v2i)
  • File Windows NTBackup (*.bkf)
  • File gambar ISO (*. Iso)
  • File gambar Nero (*. Nrg)

sareng anjeun moal tiasa ngaksés data dina file MDF / NDF pikeun sababaraha alesan, contona:

  • Anjeun mupus Anjeun SQL Server File MDF / NDF tina disk virtual di VMWare atanapi Virtual PC.
  • Anjeun pormat disk virtual dina VMWare atanapi Virtual PC ku teu lepat.
  • Disk virtual dina VMWare atanapi Virtual PC henteu tiasa dipasang atanapi diluncurkeun leres.
  • Disk virtual dina VMWare atanapi Virtual PC rusak atanapi rusak.
  • File cadangan dina média cadangan rusak atanapi rusak sareng anjeun moal tiasa mulangkeun file MDF / NDF anjeun tina éta.
  • File gambar disk rusak atanapi rusak sareng anjeun moal tiasa kéngingkeun file MDF / NDF anjeun tina file disk.
  • Sareng seueur deui ...

Teras anjeun masih tiasa ngagaleuh data dina file MDF / NDF ku cara nyeken sareng milarian file disk mesin virtual saluyu, file cadangan atanapi file gambar disk sareng DataNumen SQL Recovery. Cukup pilih file disk mesin virtual, file cadangan atanapi file gambar disk salaku file sumber anu kedah dirobih, DataNumen SQL Recovery bakal nyeken file sumber, nganalisis éta, cageur deui SQL Server data anu disimpen dina file, sareng kaluarkeun kana file MDF tetep anyar atanapi file pernyataan SQL téks biasa anu tiasa dianggo pikeun ngarekonstruksikeun basis data.

Upami file MDF / NDF anjeun disimpen dina hard disk atanapi drive, sareng anjeun henteu tiasa ngakses file MDF / NDF ku sababaraha alesan, contona:

  • Anjeun mupus Anjeun SQL Server File MDF / NDF tina hard disk atanapi drive.
  • Anjeun pormat hard disk atanapi drive sacara teu dihaja.
  • Hard disk atanapi drive anjeun gagal sareng anjeun henteu tiasa ngakses file deui.
  • Sareng seueur deui ...

Teras anjeun tiasa nganggo DataNumen Disk Image pikeun nyiptakeun gambar tina hard disk atanapi drive, teras cageur data MDF / NDF tina file gambar nganggo DataNumen SQL Recovery.