DataNumen SQL Recovery Babandingan Kalapa

Catetan: M.ost tina file data pikeun kasus uji tiasa diunduh. Kanggo sababaraha file anu ageung pisan, anjeun tiasa kéngingkeunana kirimkeun pamundut ka kami.
Kami ogé tiasa nyayogikeun sadaya inpormasi téknologi lengkep ngeunaan tés sareng statistik, pikeun mastikeun babandinganana adil.

DataNumen SQL Recovery 5.9 SQL Server
DBCC CHECKDB &
DAPTAR
Pamulihan pikeun SQL Server 4.7 Perbaikan Kernel SQL Database sareng Utiliti Pamulihan 13.5.1 Stellar Phoenix SQL Recovery 5.0 Alat SQL Database Perbaikan 6.0 Pamulihan Musieum pikeun SQL Server 2.1.5 ApexSQL cageur 2014.01.1112 SysTools SQL Pamulihan 6 QuickData MDF Pamulihan 5.5 Pamulihan Gancang pikeun SQL Server Recoveryfix pikeun SQL Database Recovery 12.03

Laju Pamulihan

Rata Rata Laju * 92.60% 1.27% 8.78% 8.88% 8.88% 8.88% 63.24% 8.81% 8.88% 8.88% 3.80% 10.72%
Case 1
(5MB file MDF rusak di SQL Server Format 2005)
88.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 86.20% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 2
(50MB file MDF rusak di SQL Server Format 2005)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 99.98% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 3
(100MB file MDF rusak di SQL Server Format 2008)
100.00% 0.00% 100.00% 100.00% 100.00% 100.00% 99.36% 100.00% 100.00% 100.00% 100.00% 100.00%
Case 4
(500MB file MDF rusak di SQL Server Format 2008)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 66.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 5
(File MDF rusak 1GB di SQL Server Format 2008R2)
100.00% 0.00% 0.18% 0.18% 0.18% 0.20% 53.28% 0.00% 0.20% 0.20% 0.00% 0.20%
Case 6
(File MDF rusak 2GB di SQL Server Format 2008R2)
100.00% 0.00% 49.60% 50.60% 50.60% 50.60% 53.26% 50.10% 50.60% 50.60% 0.00% 69.00%
Case 7
(File MDF rusak 4GB di SQL Server Format 2012)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 8
(File MDF rusak 8GB di SQL Server Format 2012)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 77.80% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 9
(File MDF rusak 10GB di SQL Server Format 2014)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 78.50% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 10
(File MDF rusak 15GB di SQL Server Format 2012)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 80.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%

Rojongan OS

32bit Windows
(Windows XP/Vista/7/8/Server2003/Server 2008/Server2012)
nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun Windows Vista teu didukung Windows XP /
server 2003
teu didukung
nuhun nuhun nuhun nuhun
64bit Windows
(Windows XP/Vista/7/8/Server2003/Server 2008/Server2012)
nuhun nuhun Windows 8 teu didukung nuhun nuhun nuhun Windows Server 2008 / Vista teu didukung Windows
server 2003
teu didukung
nuhun nuhun nuhun nuhun

SQL Server sokongan

32bit SQL Server
(2005/2008/2008R2/2012/2014)
nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun
64bit SQL Server
(2005/2008/2008R2/2012/2014)
nuhun nuhun SQL Server 2014 teu didukung nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun

Dukungan File File Input / Kaluaran

File MDF input didamel ku 32bit SQL Server
(2005/2008/2008R2/2012/2014)
nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun SQL
Server 2008R / 2012 /
2014
teu didukung
nuhun
File MDF input didamel ku 64bit SQL Server
(2005/2008/2008R2/2012/2014)
nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun SQL
Server 2008R / 2012 /
2014 teu didukung
nuhun
File kaluaran dina format MDF sareng format téks polos SQL nuhun SQL polos
téks teu didukung
nuhun nuhun MDF teu didukung nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun MDF teu didukung nuhun

Dukungan File MDF ageung

Cageur file MDF ageung 16 TB nuhun nuhun teu teu teu teu nuhun teu teu teu teu teu

Kamampuh dina Malikeun Objek

Cageur struktur sareng data dina tabél nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun
Ngadukung sadaya jinis data Jenis XML teu didukung nuhun Jenis XML teu didukung Jenis XML teu didukung Jenis XML teu didukung ntext, nvariant,
sql_variant, varbinary
jeung
Jenis XML teu didukung
nuhun nuhun ntext, nchar,
nvarchar,
varbinary,
sql_variant,
jenis xml
teu didukung
ntext, nchar,
nvarchar,
varbinary,
sql_variant,
jenis xml
teu didukung
ntext, nvarchar,
varchar, téks,
duit leutik,
gambar,
jenis xml
teu didukung
tipe xml teu didukung
Ngarojong kolom jarang nuhun nuhun nuhun
(ngan ukur ngadukung SQL Server Format 2008)
teu nuhun teu teu teu teu teu teu nuhun
Cageur deui catetan anu dihapus nuhun teu teu teu teu nuhun teu teu nuhun nuhun teu teu
Cageur sababaraha file, kalebet file MDF sareng file NDF na anu pakait nuhun nuhun teu teu nuhun nuhun teu teu nuhun nuhun teu teu

Fitur séjén

Dukungan pikeun ngalereskeun file MDF dina média anu korup, sapertos disket, Zip disk, CDROM, jst. nuhun nuhun teu nuhun nuhun teu teu teu teu teu teu nuhun
Dukungan pikeun ngalereskeun sakumpulan file MDF. nuhun nuhun nuhun teu teu teu nuhun nuhun teu teu teu teu
Dukungan pikeun milarian sareng milih file MDF anu badé dilereskeun dina komputer lokal, numutkeun sababaraha kriteria milarian. nuhun teu nuhun teu nuhun teu teu teu teu teu teu teu
Dukung integrasi sareng Windows Explorer, janten anjeun tiasa ngalereskeun file MDF kalayan menu kontéks Windows Explorer kalayan gampang. nuhun teu teu teu teu teu teu teu teu teu teu teu
Dukung operasi sered & serelek. nuhun teu teu teu teu teu teu teu teu teu teu teu
Paréntah garis paréntah dukungan (DOS prompt). nuhun nuhun nuhun teu teu teu teu teu teu teu teu teu