kosongKami yakin pisan sareng kualitas produk sareng jasa kami anu kami nawiskeun tilu jaminan ieu ka anjeun dina waktos 30 dinten saatos anjeun ngagaleuh, pikeun mastikeun yén anjeun 100% wareg.

Jaminan Pamulihan Pangsaéna®


Urang nawarkeun pangalusna produk sareng jasa pamulihan data di dunya. Kusabab kitu urang nyiptakeun urang Jaminan Pamulihan Pangalusna ™ - Kami ngajamin produk sareng jasa kami bakal nampi data maksimum tina file, sistem atanapi hardware anjeun anu rusak. Upami anjeun kedah mendakan alat anu tiasa ngala deui langkung seueur data tibatan milik kami, kami bakal ngabalikeun duit pesen anjeun sapinuhna!

Jaminan ieu negeskeun kalungguhan kapamimpinan sareng komitmen urang ka konsumén. Kami mangrupikeun perusahaan pamulihan data anu munggaran sareng ngan ukur nawiskeun jaminan artos deui artos, nunjukkeun kapercayaan anu luar biasa kana produk urang.

Kanggo inpormasi lengkep, mangga pencét Ieuh.

Coba Sateuacan Dijamin Jaminan


Sadaya produk kami dijual dina modeu coba-sateuacan-mésér. Nyaéta, anjeun tiasa ngaunduh sareng nganggo vérsi démo pikeun pulih file korupsi anjeun, gratis. Upami file na tiasa dipulut deui, versi démo bakal nunjukkeun sawangan tina eusi anu dipulihkeun, atanapi ngahasilkeun file démo, atanapi duanana. Dumasar kana hasil vérsi démo, anjeun tiasa terang naha data anu dipikahoyong tiasa dipulih atanapi henteu.

Teras, saatos anjeun mésér vérsi lengkep, upami file anu dilereskeun ku versi lengkep henteu cocog sareng hasil vérsi démo, kami bakal ngabalikeun duit pesen anjeun.

Jaminan 100% Kepuasan


Sanaos dua jaminan di luhur bakal mastikeun yén anjeun kéngingkeun anu pangsaéna sareng most hasil pamulihan anu nyugemakeun, urang ngaléngkah deui, kalayan nyayogikeun jaminan kepuasan 100%. Upami ku alesan naon waé, anjeun henteu wareg sareng produk atanapi jasa anu anjeun mésér, maka anjeun tiasa kéngingkeun artos lengkep.

Catetan: Anjeun kedah nyayogikeun alesan pengembalian dana dina detil. Upami diperlukeun, file rusak aslina ogé diperyogikeun pikeun tujuan verifikasi hungkul. File sareng data anjeun bakal dijaga rahasia 100%. Tingali ka urang kabijakan privasi kanggo langkung jelasna. Upami diperlukeun, kami bakal asup NDA sareng anjeun pikeun ngajamin ieu.