kunaon DataNumen SQL Recovery?


kosong

# 1 Pamulihan
Meunteun

kosong

10+ Juta
pamaké

kosong

20+ taun tina
pangalaman

kosong

100% Kapuasan
garansi

Cageur Langkung Deui tibatan Pesaing Kami


Laju pamulihan nyaéta most kriteria penting pikeun produk pamulihan SQL. Dumasar kana tés komprehensif kami, DataNumen SQL Recovery ngagaduhan tingkat pamulihan anu pangsaéna, langkung saé langkung saé tibatan pesaing sanés di pasar!

Rata Laju Pamulihan

ngabandingkeun Bagan

Diajar langkung seueur ngeunaan kumaha DataNumen SQL Recovery ngaroko pasanggiri

Kasaksian Palanggan Kami

Interface Pohara Sederhana


Solusi pikeun Nuturkeun Kasalahan Umum sareng Masalah dina SQL Server File MDF


leyuran

TAMBIH DEUI


Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

Fitur Utama di DataNumen SQL Recovery v5.9



Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

maké DataNumen SQL Recovery pikeun Pulih Korup SQL Server basis data


Nalika anjeun SQL Server File MDF rusak atanapi rusak sareng anjeun teu tiasa muka sacara normal, anjeun tiasa anggo DataNumen SQL Recovery pikeun nyeken file MDF sareng ngomean saloba data ti aranjeunna sabisa-bisa.

Start DataNumen SQL Recovery.

DataNumen SQL Recovery

Catetan: Sateuacan cageur file MDF anu rusak atanapi rusak DataNumen SQL Recovery, punten tutup aplikasi sanés anu tiasa ngarobih file MDF.

Pilih file MDF anu rusak atanapi rusak anu badé dibereskeun.

Pilih Sumber File

Anjeun tiasa ngalebetkeun nami file MDF langsung atanapi klik Ngotéktak tombol pikeun ngotéktak teras pilih file na. Anjeun tiasa ogé klik dina Manggih tombol pikeun milarian file MDF anu badé dirobih dina komputer lokal.

Upami aya hiji atanapi sababaraha file NDF anu aya hubunganana sareng file MDF anu rusak, maka anjeun tiasa nambihan ogé:

Pilih Sumber File NDF

Upami anjeun terang format file MDF anu rusak, maka anjeun tiasa netepkeunana:
Pilih Format Sumber

Upami anjeun henteu netepkeun formatna, maka sacara standar, DataNumen SQL Recovery bakal nyobian analisa sumber MDF file sareng nangtoskeun pormatna sacara otomatis.

Sacara standar, DataNumen SQL Recovery bakal nyimpen file MDF tetep kana file énggal namina xxxx_fixed.mdf, dimana xxxx mangrupikeun nami file MDF sumber. Salaku conto, pikeun sumber MDF file Damaged.mdf, nami standar pikeun file tetep bakal Damaged_fixed.mdf. Upami anjeun hoyong nganggo nami sanés, punten pilih atanapi setkeun saluyu na:

Pilih File Tujuan

Anjeun tiasa ngalebetkeun nami file anu langsung atanapi klik dina Ngotéktak tombol pikeun ngotéktak teras pilih file anu tetep.

Saatos prosés pamulihan, anjeun tiasa start SQL Server Manajemén Studio sareng ngaksés databés anu kapok deui.

Klik Start Pamulihan kancing DataNumen SQL Recovery bakal ajakan "Sambungkeun ka SQL Server"kotak dialog, sapertos dihandap:

Sambung ka SQL Server Kotak Dialog

Anjeun kedah nyetél server Ngaran jeung auténtikasi pikeun SQL Server conto dina komputer lokal atanapi jauh, teras pencét tombol "OK". Satuluyna DataNumen SQL Recovery bakal start scanning sareng ngalereskeun file MDF sumber. Bar kamajuan

Bar kamajuan

bakal nunjukkeun kamajuan pamulihan.

Saatos prosés pamulihan, upami file MDF sumber tiasa hasil deui, anjeun bakal ningali kotak pesen sapertos kieu:

Kotak Pesen Suksés

Ayeuna anjeun start SQL Server Management Studio sareng aksés kana data dina database MDF anu kapok.

Émbaran leuwih


DataNumen SQL Recovery 5.9 dileupaskeun tanggal 3 Méi 2021

  • Ngarojong sababaraha basa dina GUI.
  • Dukung Spanyol, Perancis, Jerman, Italia, Portugis, Rusia, Jepang, Korea sareng Cina saderhana.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen SQL Recovery 5.4 dileupaskeun tanggal 15 Désémber 2020

  • Pariksa apdet produk otomatis.
  • Otomatis ningkatkeun kana vérsi pangénggalna.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen SQL Recovery 5.2 dileupaskeun dina 2 Nopémber 2020

  • Ningkatkeun tingkat pamulihan.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen SQL Recovery 5.1 dileupaskeun tanggal 11 Juli 2020

  • sokongan SQL Server 2019.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen SQL Recovery 5.0 dileupaskeun tanggal 5 Juni 2020

  • Ningkatkeun kagancangan pamulihan.
  • Ningkatkeun tingkat pamulihan.
  • Ngaleungitkeun objék anu henteu kapake.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen SQL Recovery 4.5 dileupaskeun tanggal 25 April 2020

  • Ningkatkeun tingkat pamulihan.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen SQL Recovery 4.4 dileupaskeun dina 9 Maret 2020

  • Dukungan pikeun ngahanca data XML.
  • Ningkatkeun kagancangan pamulihan.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen SQL Recovery 4.3 dileupaskeun tanggal 31 Désémber 2019

  • Ningkatkeun tingkat pamulihan.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen SQL Recovery 4.2 dileupaskeun dina Séptémber 8th, 2019

  • Ningkatkeun kagancangan pamulihan.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen SQL Recovery 4.1 dileupaskeun tanggal 11 April 2019

  • Ngadesain deui mesin pamulihan angkatan.
  • Dukungan pikeun nyimpen log recovery batch.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen SQL Recovery 4.0 dileupaskeun tanggal 8 Désémber 2018

  • Dukungan pikeun cageur panémbong, pemicu, aturan sareng standar.
  • Dukungan pikeun cageur prosedur disimpen, fungsi skalar, fungsi inline tabel-nilai sareng fungsi-nilai méja multistatement.
  • Ngarojong pikeun ngomean sareng ngadekrip obyék énkripsi.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen SQL Recovery 3.2 dileupaskeun tanggal 10 Oktober 2018

  • Dukungan pikeun ngahanca indéks.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen SQL Recovery 3.0 dileupaskeun dina 15 Agustus 2018

  • Ningkatkeun kinerja dina ngolah data ageung.
  • Ngurangan konsumsi memori dina ngolah data ageung.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen SQL Recovery 2.8 dileupaskeun dina 6 Maret 2018

  • sokongan SQL Server 2017
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen SQL Recovery 2.7 dileupaskeun dina 26 Maret 2017

  • sokongan SQL Server 2016.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen SQL Recovery 2.6 dileupaskeun dina 3 Pébruari 2017

  • Dukungan pikeun ngalereskeun langkung seueur kasalahan database.
  • Ngaronjatkeun performa.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen SQL Recovery 2.5 dileupaskeun dina 12 Pébruari, 2016

  • Ningkatkeun kagancangan pamulihan.
  • Ngurangan konsumsi mémori.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen SQL Recovery 2.4 dileupaskeun dina 1 Oktober 2014

  • Ningkatkeun kagancangan pamulihan.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen SQL Recovery 2.3 dileupaskeun dina 12 Méi 2014

  • Dukungan pikeun ngahanca data MDF / NDF tina file VMWare VMDK (Virtual Machine Disk) anu henteu ruksak atanapi rusak (* .vmdk), file Virtual PC VHD (Virtual Hard Disk) (* .vhd), file Acronis True Image (* .tib), Norton Ghost file (* .gho, * .v2i), file Windows NTBackup (*.bkf), File gambar ISO (* .iso) sareng file gambar Nero (* .nrg).
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen SQL Recovery 2.2 dileupaskeun tanggal 18 Maret 2014

  • Ningkatkeun akurasi recovery.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen SQL Recovery 2.1 dileupaskeun dina 9 Januari 2014

  • sokongan SQL Server 2014.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen SQL Recovery 2.0 dileupaskeun tanggal 7 Désémber 2013

  • Ningkatkeun kagancangan pamulihan.
  • Ngurangan konsumsi mémori nalika prosés pamulihan.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen SQL Recovery 1.1 dileupaskeun dina 3 Agustus 2013

  • Pangrojong pikeun kaluaran file dina format MDF.
  • Ningkatkeun kagancangan pamulihan.
  • Ngurangan konsumsi mémori nalika prosés pamulihan.

DataNumen SQL Recovery 1.0 dileupaskeun dina 11 Méi 2013

  • sokongan SQL Server 2005, 2008, 2008 R2, 2012.
  • Dukungan pikeun ngahancurkeun struktur sareng data dina tabél.
  • Pangrojong pikeun pulih sadaya jinis data, kecuali jinis XML.
  • Dukungan pikeun cageur kolom jarang.
  • Dukungan pikeun ngahanca rékaman dihapus.
  • Dukungan pikeun cageur sababaraha file, kalebet file MDF sareng file NDF na anu pakait.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun file MDF dina média anu korup, sapertos disket, Zip disk, CDROM, jst.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun sakumpulan file MDF.
  • Terpadu sareng batok Windows, janten anjeun tiasa ngalereskeun file MDF kalayan kontéks (klik katuhu) menu Windows Explorer kalayan gampang.
  • Dukung operasi sered & serelek.
  • Paréntah garis paréntah dukungan (DOS prompt).