kunaon DataNumen PowerPoint Recovery?


# 1 Pamulihan
Meunteun

10+ Juta
pamaké

20+ taun tina
pangalaman

100% Kapuasan
Jaminan

Interface Pohara Sederhana


Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

Fitur Utama di DataNumen PowerPoint Recovery v1.9


  • Ngadukung Microsoft PowerPoint 2007, 2010, 2013, 2016, 2019 jeung PowerPoint pikeun file Office 365 pptx.
  • Ngarojong pikeun ngageser master slide, layout, slide, note masters, note, handout masters sareng téma.
  • Dukungan pikeun pulih sagala jinis média, kalebet gambar, modél 3D, video sareng audios.
  • Ngarojong pikeun ngalereskeun PowerPoint file dina média rusak, sapertos disket, Zip disk, CDROM, jst.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun sakumpulan PowerPoint payel.
  • Dukungan pikeun milarian sareng pilih PowerPoint file anu kedah dilereskeun dina komputer lokal.
  • Dukung integrasi sareng Windows Explorer, janten anjeun tiasa ngalereskeun a PowerPoint file kalayan menu kontéks Windows Explorer kalayan gampang.
  • Dukung operasi sered & serelek.
  • Paréntah parameter paréntah.
 
Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

maké DataNumen PowerPoint Recovery pikeun cageur Payil PPTX Korupsi


Tingali Tutorial Video (Vérsi lengkep)

Nalika anjeun PowerPoint File PPTX rusak atanapi rusak sareng anjeun teu tiasa muka sacara normal, anjeun tiasa anggo DataNumen PowerPoint Recovery pikeun nyeken file PPTX sareng ngarangkep saloba data ti aranjeunna sabisa-bisa.

Start DataNumen PowerPoint Recovery.

DataNumen PowerPoint Recovery

Catetan: Sateuacan cageur file PPTX anu rusak atanapi rusak DataNumen PowerPoint Recovery, punten tutup aplikasi sanés anu tiasa ngarobih file PPTX.

Pilih file PPTX anu rusak atanapi rusak pikeun dipulihkeun:

Pilih Sumber File

Anjeun tiasa ngalebetkeun nami nami PPTX langsung atanapi pencét kana Milarian sareng Pilih PowerPoint file tombol pikeun ngotéktak teras pilih file na. Anjeun tiasa ogé klik dina Manggih tombol pikeun milarian file PPTX kanggo dipulihkeun dina komputer lokal.

Sacara standar, DataNumen PowerPoint Recovery bakal nyimpen file PPTX anu pulih kana file énggal anu namina xxxx_fixed.PPTX, dimana xxxx mangrupikeun nami file PPTX sumber. Salaku conto, pikeun file PPTX sumber Rusak.PPTX, nami standar pikeun file anu dipulihkeun janten Damaged_fixed.PPTX. Upami anjeun hoyong nganggo nami sanés, punten pilih atanapi setkeun saluyu na:
Pilih Ngaran Payil Maneuh
Pilih File Tujuan

Anjeun tiasa ngalebetkeun nami file anu dipulihkeun langsung atanapi pencét kana Milarian sareng Pilih Tujuan PowerPoint file tombol pikeun ngotéktak teras pilih file anu kapok.

Klik Start Pamulihan tombol, jeung DataNumen PowerPoint Recovery bakal start nyeken sareng ngarobih file PPTX sumber.
Bar kamajuan

bakal nunjukkeun kamajuan pamulihan.

Saatos prosés pamulihan, upami file PPTX sumber tiasa hasil deui, anjeun bakal ningali kotak pesen sapertos kieu:

Kotak Pesen Suksés

Ayeuna anjeun tiasa muka file PPTX anu pulih sareng Microsoft PowerPoint.

Émbaran leuwih


DataNumen PowerPoint Recovery 1.9 dileupaskeun dina 12 Maret 2021

  • Ngarojong sababaraha basa dina GUI.
  • Dukung Spanyol, Perancis, Jerman, Italia, Portugis, Rusia, Jepang, Korea sareng Cina saderhana.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen PowerPoint Recovery 1.4 dileupaskeun tanggal 14 Désémber 2020

  • Pariksa apdet produk otomatis.
  • Otomatis ningkatkeun kana vérsi pangénggalna.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen PowerPoint Recovery 1.2 dileupaskeun tanggal 3 Nopémber 2020

  • Ningkatkeun tingkat pamulihan.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen PowerPoint Recovery 1.1 dileupaskeun tanggal 29 Oktober 2019

  • Ngadesain deui mesin pamulihan angkatan.
  • Dukungan pikeun nyimpen log recovery batch.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen PowerPoint Recovery 1.0 dileupaskeun dina Januari 18th, 2019

  • Ngadukung Microsoft PowerPoint 2007 dugi ka 2019 sareng PowerPoint pikeun file Office 365 pptx.
  • Ngarojong pikeun ngageser master slide, layout, slide, note masters, note, handout masters sareng téma.
  • Dukungan pikeun pulih sagala jinis média, kalebet gambar, modél 3D, video sareng audios.
  • Ngarojong pikeun ngalereskeun PowerPoint file dina média rusak, sapertos disket, Zip disk, CDROM, jst.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun sakumpulan PowerPoint payel.
  • Dukungan pikeun milarian sareng pilih PowerPoint file anu kedah dilereskeun dina komputer lokal.
  • Dukung integrasi sareng Windows Explorer, janten anjeun tiasa ngalereskeun a PowerPoint file kalayan menu kontéks Windows Explorer kalayan gampang.
  • Dukung operasi sered & serelek.
  • Paréntah parameter paréntah.