kunaon DataNumen Database Recovery?


kosong

# 1 Pamulihan
Meunteun

kosong

10+ Juta
pamaké

kosong

20+ taun tina
pangalaman

kosong

100% Kapuasan
garansi

Interface Pohara Sederhana


Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

Fitur Utama di DataNumen Database Recovery v2.7


  • Pangrojong pikeun Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 sareng Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun Microsoft Access 95 dugi ka 2016 sareng Access pikeun Office 365 MDB sareng basis data ACCDB.
  • Dukungan pikeun ngahancurkeun struktur sareng catetan tabél dina basis data Access.
  • Dukungan pikeun ngahanca tabel sareng catetan anu dihapus dina database Access.
  • Ngarojong sadaya vérsi DBF basis data, kalebet dBASE III, dBASE IV, dBASE 5 kanggo dos, dBASE 5 kanggo Windows, FoxBase, FoxPro, Visual FoxPro, jst.
  • Ngarojong pikeun ngalereskeun DBF file kalayan mémo atanapi lapangan data binér disimpen dina file DBT atanapi FPT.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun file dina média anu rusak, sapertos disket, Zip disk, CDROM, jst.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun sakumpulan korupsi.
  • Tiasa dianggo salaku alat forensik komputer sareng alat éléktronik (atanapi e-Discover, eDiscovery) alat.
  • Dukung integrasi sareng Windows Explorer, janten anjeun tiasa ngalereskeun file nganggo menu kontéks Windows Explorer kalayan gampang.
  • Dukung operasi sered & serelek.
  • Paréntah garis paréntah dukungan (DOS prompt).

Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan


Émbaran leuwih


DataNumen Database Recovery 2.7 dileupaskeun tanggal 25 Désémber 2020

  • Pariksa apdet produk otomatis.
  • Otomatis ningkatkeun kana vérsi pangénggalna.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Database Recovery 2.5 dileupaskeun tanggal 7 Nopémber 2020

  • pamutahiran DataNumen Access Repair dugi ka versi 3.1.
  • pamutahiran DataNumen DBF Repair dugi ka versi 2.2.

DataNumen Database Recovery 2.4 dileupaskeun tanggal 7 Désémber 2019

  • pamutahiran DataNumen Access Repair dugi ka versi 2.9.
  • pamutahiran DataNumen DBF Repair dugi ka versi 2.1.

DataNumen Database Recovery 2.1 dileupaskeun dina Méi 31th, 2018

  • pamutahiran DataNumen Access Repair dugi ka versi 2.3.

DataNumen Database Recovery 2.0 dileupaskeun tanggal 3 Désémber 2013

  • pamutahiran DataNumen Access Repair dugi ka versi 2.2.
  • pamutahiran DataNumen DBF Repair dugi ka versi 2.0.

DataNumen Database Recovery 1.0 dileupaskeun tanggal 5 April 2006

  • Suite pangkalan data terpadu. Éta kalebet alat pamulihan pikeun database MS Access anu rusak sareng DBF basis data.