kunaon DataNumen Data Recovery?


kosong

# 1 Pamulihan
Meunteun

kosong

10+ Juta
pamaké

kosong

20+ taun tina
pangalaman

kosong

100% Kapuasan
garansi

Kasaksian Palanggan Kami

Interface Pohara Sederhana


Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

Fitur Utama di DataNumen Data Recovery v2.4


  • Pangrojong pikeun Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 sareng Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
  • Ngadukung sagala jinis sistem file, kalebet NTFS, FAT, FAT32 sareng Ext2.
  • Dukungan pikeun ngahanca file lost kusabab reformasi drive, korupsi drive atanapi alesan sanés.
  • Dukungan pikeun cageur file anu dihapus.
  • Pangrojong pikeun cageur aliran anu aya hubunganana sareng lost sareng file dihapus.
  • Pangrojong pikeun nyeken data disk atah sacara tuntas sareng milarian lost sareng ngahapus file langkung ti 70 jinis anu dipikaterang, ku ngagunakeun sistem ahli internal anu gaduh pengetahuan anu jembar ngeunaan ciri sareng struktur spésifikasi jinis file.
  • Dukungan pikeun ngahanca file anu dipupus tina tempat sampah.
  • Pangrojong pikeun pulih lost sareng mupus folder sareng sadayana folder hierarchy recursively.
  • Dukung nami file Unicode sareng nami folder.
  • Dukungan pikeun ngaganti nami file sareng folder sacara otomatis saatos aya duplikat.
  • Anggo interface wizard saderhana pikeun nitah anjeun ngalangkungan prosés pamulihan kalayan gampang sareng éfisién.
  • Dukungan pikeun nyaring sareng milah lost sareng ngahapus file sareng folder numutkeun sababaraha kriteria.
  • Tiasa dianggo salaku alat forensik komputer sareng alat éléktronik (atanapi e-Discover, eDiscovery) alat.

Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

maké DataNumen Data Recovery cageur Payil dina Drive Anjeun


Anjeun teu leres formatna drive anjeun, anjeun sacara permanén ngahapus file atanapi folder tina drive anjeun ku teu dihaja, atanapi anjeun ngosongkeun tempat sampah anjeun sateuacan anjeun mendakan aya hal anu penting. Anjeun tiasa naon?

Tong hariwang. DataNumen Data Recovery tiasa ngabantosan anjeun. Anjeun tiasa ngagunakeun alat anu kuat ieu pikeun nyeken drive, milari lost sareng ngahapus file, cageur deui sareng kéngingkeun most data berharga deui ka anjeun.

Start DataNumen Data Recovery:

DataNumen Data Recovery

Anjeun tiasa milih drive atanapi disk pikeun discan, teras pencét tombol "OK" ka start prosés scan.

Catetan: Sateuacan nyeken drive atanapi disk, pastikeun teu aya file atanapi folder dina drive atanapi disk anu kabuka. Sareng teu aya aplikasi sanés anu ngaksés drive atanapi disk.

Alternatipna, Anjeun tiasa milih item ménu ieu:

Gambar Gambar Scan

pikeun nyeken file gambar sanés drive atanapi disk.

Anjeun tiasa ogé milih item ménu ieu:

Atur Pilihan Scan

pikeun muka dialog ieu:

Atur Dialog Pilihan Scan

tur nyetel pilihan scan sateuacan prosés scan.

Saatos starting prosés scan, bilah kamajuan

Bar kamajuan

bakal nunjukkeun kamajuan scan. Salila prosés, anjeun tiasa pencét Eureun Scan tombol pikeun ngeureunkeun prosés scan.

Saatos prosés scan, upami aya lost sareng file atanapi folder anu dihapus tiasa dipulihkeun, anjeun bakal ningali sawangan tina file ieu:

DataNumen Data Recovery

Pariksa file atanapi folder anu anjeun hoyong pulih, teras pencét cageur tombol, anjeun bakal ningali dialog ieu:

Atur Pilihan Pamulihan

Anjeun tiasa nyetél diréktori kaluaran dina dialog teras pencét tombol "OK" ka start pulihkeun barang anu dipariksa.

DataNumen Data Recovery teras bakal cageur sadaya barang anu dipariksa pikeun anjeun. Saatos prosés pamulihan, kotak pesen ieu bakal muncul:

Kotak Pesen Suksés Pamulihan

Teras Anjeun tiasa muka diréktori kaluaran sareng ngaksés sadaya item anu dipulihkeun.

Émbaran leuwih


DataNumen Data Recovery 2.4 dileupaskeun tanggal 9 Nopémber 2020

  • Ningkatkeun tingkat pamulihan.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Data Recovery 2.3 dileupaskeun tanggal 14 April 2020

  • Ningkatkeun pangaruh tampilan.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen Data Recovery 2.2 dileupaskeun dina 28 Pébruari, 2020

  • Pangrojong pikeun mariksa file masing-masing pikeun kapok.
  • Dukungan pikeun ngaluyukeun ukuran tampilan gambar.
  • Ngaronjatkeun performa.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Data Recovery 2.1 dileupaskeun dina Januari 8th, 2020

  • Ningkatkeun akurasi recovery.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen Data Recovery 2.0 dileupaskeun dina Séptémber 19th, 2019

  • Tulis ulang mesin scan sareng pamulihan.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen Data Recovery 1.0 dileupaskeun tanggal 28 Désémber 2010

  • Dukungan pikeun sadaya format drive.
  • Dukungan pikeun ngahanca file lost kusabab reformasi drive, korupsi drive atanapi alesan sanés.
  • Dukungan pikeun cageur file anu dihapus.
  • Pangrojong pikeun cageur aliran anu aya hubunganana sareng lost sareng file dihapus.
  • Pangrojong pikeun nyeken data disk atah sacara tuntas sareng milarian lost sareng ngahapus file langkung ti 70 jinis anu dipikaterang, ku ngagunakeun sistem ahli internal anu gaduh pengetahuan anu jembar ngeunaan ciri sareng struktur spésifikasi jinis file.
  • Dukungan pikeun ngahanca file anu dipupus tina tempat sampah.
  • Pangrojong pikeun pulih lost sareng mupus folder sareng sadayana folder hierarchy recursively.
  • Dukung nami file unicode sareng nami folder.
  • Dukungan pikeun ngaganti nami file sareng folder sacara otomatis saatos aya duplikat.
  • Anggo interface wizard saderhana pikeun nitah anjeun ngalangkungan prosés pamulihan kalayan gampang sareng éfisién.
  • Dukungan pikeun nyaring sareng milah lost sareng ngahapus file sareng folder numutkeun sababaraha kriteria.