kunaon DataNumen RAR Repair?


kosong

# 1 Pamulihan
Meunteun

kosong

10+ Juta
pamaké

kosong

20+ taun tina
pangalaman

kosong

100% Kapuasan
garansi

Cageur Langkung Deui tibatan Pesaing Kami


Laju pamulihan nyaéta most kriteria penting a RAR produk recovery. Dumasar kana tés komprehensif kami, DataNumen RAR Repair ngagaduhan tingkat pamulihan anu pangsaéna, langkung saé pisan tibatan pesaing sanésna, kalebet WinRAR jeung nu séjénna RAR alat perbaikan, di pasar!

Rata Laju Pamulihan

ngabandingkeun Bagan

Diajar langkung seueur ngeunaan kumaha DataNumen RAR Repair ngaroko pasanggiri

Kasaksian Palanggan Kami

Interface Pohara Sederhana


Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

Fitur Utama di DataNumen RAR Repair v3.2


  • Pangrojong pikeun Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 sareng Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun sadaya vérsi RAR sareng file SFX.
  • Pangrojong pikeun pulih arsip multi-jilid sareng padet.
  • Pangrojong pikeun pulih arsip énkripsi ku kecap akses.
  • Dukungan pikeun milarian sareng pilih RAR sareng arsip SFX kanggo dilereskeun dina komputer lokal.
  • Ngarojong pikeun ngalereskeun RAR file dina média rusak, sapertos disket, Zip disk, CDROM, jst.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun sakumpulan RAR sareng file SFX.
  • Ngarojong pikeun ngalereskeun RAR arsip sagedé 8, 388, 608 TB (nyaéta 8, 589, 934, 592 GB).
  • Dukung integrasi sareng Windows Explorer, janten anjeun tiasa ngalereskeun a RAR arsip kalayan menu kontéks Windows Explorer kalayan gampang.
  • Dukung operasi sered & serelek.
  • Paréntah garis paréntah dukungan (DOS prompt).
  • Tiasa dianggo salaku alat forensik komputer sareng alat éléktronik (atanapi e-Discover, eDiscovery) alat.

Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

maké DataNumen RAR Repair pikeun cageur Rusak RAR arsip


Nalika anjeun RAR arsip rusak atanapi rusak kusabab sababaraha alesan sareng anjeun teu tiasa muka normalna, anjeun tiasa anggo DataNumen RAR Repair pikeun nyeken dina RAR arsipkeun sareng pulih file-file dina saloba-gancangna.

Start DataNumen RAR Repair.

DataNumen RAR Repair

Catetan: Sateuacan cageur sagala ruksak atanapi rusak RAR arsip jeung DataNumen RAR Repair, mangga tutup WinRAR sareng aplikasi sanés anu tiasa aksés kana RAR arsip.

Pilih anu rusak atanapi rusak RAR arsip pikeun didaptarkeun:

Pilih Sumber File

Anjeun tiasa masangkeun RAR nami arsip langsung atanapi klik dina Ngotéktak tombol pikeun ngotéktak teras pilih arsip. Anjeun tiasa ogé klik dina Manggih tombol pikeun milarian RAR arsip kanggo didereskeun dina komputer lokal.

Sacara standar, DataNumen RAR Repair bakal cageur sareng nimba file dina RAR arsip kana diréktori anu disebat xxxx_recovered, dimana xxxx mangrupikeun nami sumberna RAR arsip. Salaku conto, pikeun sumber RAR arsip Ruksak.rar, diréktori kaluaran standar bakal Damaged_recovered. Upami anjeun hoyong nganggo nami sanés, punten pilih atanapi setkeun saluyu na:

Pilih Diréktori Kaluaran

Anjeun tiasa ngalebetkeun nami diréktori kaluaran langsung atanapi pencét kana Ngotéktak tombol pikeun ngotéktak teras pilih diréktori.

Klik Start Perbaikan tombol, jeung DataNumen RAR Repair bakal start scanning sareng ngalereskeun sumberna RAR file. Bar kamajuan

Bar kamajuan

bakal nunjukkeun kamajuan perbaikan.

Saatos prosés perbaikan, upami sumberna RAR file tiasa hasil ngalereskeun, anjeun bakal ningali kotak pesen sapertos kieu:

Kotak Pesen Suksés

Ayeuna anjeun tiasa muka diréktori kaluaran anu ditangtoskeun dina léngkah 3 sareng mariksa file anu kapok di dinya.

Émbaran leuwih


DataNumen RAR Repair 3.2 dileupaskeun tanggal 18 Désémber 2020

  • Pariksa apdet produk otomatis.
  • Otomatis ningkatkeun kana vérsi pangénggalna.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen RAR Repair 3.0 dileupaskeun tanggal 4 Nopémber 2020

  • Ningkatkeun tingkat pamulihan.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen RAR Repair 2.9 dileupaskeun dina Séptémber 9th, 2020

  • Ningkatkeun pamrosésan témporary file.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen RAR Repair 2.8 dileupaskeun tanggal 19 April 2020

  • Ngaronjatkeun performa.
  • Ningkatkeun akurasi recovery sareng tingkat pamulihan.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen RAR Repair 2.7 dileupaskeun tanggal 18 Nopémber 2019

  • Ningkatkeun tingkat pamulihan.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen RAR Repair 2.6 dileupaskeun tanggal 24 Juli 2019

  • Desain ulang mesin perbaikan angkatan.
  • Dukungan pikeun nyimpen log perbaikan batch.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen RAR Repair 2.5 dileupaskeun tanggal 28 Juni 2018

  • Ningkatkeun akurasi recovery.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen RAR Repair 2.3 dileupaskeun tanggal 20 April 2018

  • Ningkatkeun pamulihan pikeun énkripsi RAR arsip.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen RAR Repair 2.2 dileupaskeun tanggal 19 Sep 2016

  • Ngaronjatkeun performa.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen RAR Repair 2.1 dileupaskeun dina 14 Séptémber 2013

  • Ningkatkeun akurasi recovery.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen RAR Repair 2.0 dileupaskeun tanggal 6 Juli 2013

  • Ngarojong WinRAR v5.x.
  • Tulis ulang antarbeungeut pangguna.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen RAR Repair 1.2 dileupaskeun tanggal 27 Sep 2006

  • Pangrojong pikeun unggah korup RAR atanapi arsip SFX ka server ftp kami.
  • Pangrojong pikeun cageur diréktori di RAR arsip.
  • Ningkatkeun mékanisme recovery error.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.