urang ngagunakeun MyCommerce.com jeung FastS Spring.com server aman pikeun ngatur transaksi online kami. Kami nampi sadaya kartu kiridit utama, Maestro (UK), giropay (Jérman), iDEAL (Walanda), transfer Bank / Kawat, WebMoney, Pesanan pameseran, PayPal, Cék sareng Debit Langsung. Mangga pilih metodeu pembayaran anu saluyu dina bentuk urutan.

Jaminan Pamulihan Pangsaéna®
Upami alat sanés tiasa pulih Tambih deui data ti urang, urang bakal ngabalikeun duit pesenan anjeun!

Versi lengkep dikirimkeun langsung saatos pesen kartu kiridit online anjeun

PESEN AYEUNA!

Husus dijalankeun dugi ka akhir minggu ieu!

Lisensi pangguna Harga (US $) Urutan online aman
1 59.95 49.95 unggal Mésér Ayeuna di MyCommerce.com

or

Mésér Ayeuna di FastSpring.com

2 - 9 49.95 39.95 unggal
10 - 24 39.95 29.95 unggal
25 - 49 29.95 24.95 unggal
50 - 99 24.95 16.95 unggal kosong

100% Kapuasan
garansi

100 - 199 16.95 11.95 unggal
200 - 499 11.95 9.95 unggal
500 + 9.95 6.95 unggal

Pesenan ngalangkungan Telepon

Reseller MyCommerce urang, sakumpulan perusahaan Digital Walungan, ogé nampi Pesenan Telepon, sayogi 24x7. Punten nunjukkeun nami produk DataNumen RAR Repair sareng ID produk 300031774 nalika nelepon aranjeunna.

Puseur Palanggan Nomer Bebas Tol Basa Anu Dukung
AS + 1-800-406-4966 Inggris
Eropa + 49 221 31088-30 Jérman, Inggris, Perancis, Italia, Spanyol, Belanda, Portugis

Hubungi langsung Jualan Penjualan Kami

Pikeun naon waé pamundut orderan, pesenan ageung, meser mésér atanapi pamundut pesanan khusus sanés, anjeun tiasa nyerat DataNumen departemen penjualan di sales@datanumen.com.

Pesenan ti a DataNumen reseller atanapi distributor caket anjeun

Punten parios daptar reseller / distributor kami upami anjeun hoyong mesen ti a DataNumen reseller atanapi distributor caket anjeun.