DataNumen RAR Repair Babandingan Kalapa

DataNumen RAR Repair 3.2 meunangRAR 5.40 Pamulihan Musieum pikeun RAR 1.4 Perbaikan Remo RAR 2.0 gampil RAR Pamulihan 2.0 SysInfoTools Archive Recovery 1.0 Yodot RAR Ngalereskeun 1.0

Laju Pamulihan

Rata Rata Laju * 91.33% (Pangalusna) 48.23% 86.93% 84.16% 10.32% 71.62% 84.02%
Kasus 1 (5MB) 84.62% 69.23% 84.62% 84.62% 46.15% 69.23% 84.62%
Kasus 2 (50MB) 96.15% 0% 88.46% 84.62% 0% 84.62% 84.62%
Kasus 3 (100MB) 89.09% 81.82% 81.82% 78.18% 5.45% 78.18% 78.18%
Kasus 4 (200MB) 93.69% 90.09% 90.09% 86.49% 0% 77.78% 86.49%
Kasus 5 (500MB) 93.10% 0% 90% 86.90% 0% 48.28% 86.21%

Rojongan OS

Sadaya vérsi Windows 32bit / 64bit nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun

Fitur séjén

Ngarojong file SFX nuhun nuhun nuhun teu teu teu teu
Ékstrak eusi dina RAR file nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun
Dukung maksimum RAR Ukuran file 16, 777, 216 TB 8,589,934,591 GB > = 4GB > = 4GB > = 4 GB > = 1 TB > = 4GB
Dukung énkripsi RAR simpenan sesuratan penting nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun
ngalereskeun RAR sareng file SFX dina média anu rusak, sapertos floppy disk, Zip disk, CDROM, jst. nuhun nuhun nuhun teu nuhun SFX didukung SFX didukung
Ngalereskeun sakumpulan RAR sareng file SFX. nuhun nuhun teu teu teu SFX didukung teu
Pilarian teras pilih RAR sareng file SFX kanggo dilereskeun dina komputer lokal. nuhun nuhun teu teu SFX didukung SFX didukung teu
Integrasi sareng Windows Explorer, janten anjeun tiasa ngalereskeun RAR file kalayan menu kontéks Windows Explorer kalayan gampang nuhun teu teu teu teu teu teu
Dukung operasi sered & serelek nuhun nuhun teu teu teu teu teu
Paréntah parameter paréntah nuhun nuhun teu teu teu teu teu