kunaon DataNumen PSD Repair?


kosong

# 1 Pamulihan
Meunteun

kosong

10+ Juta
pamaké

kosong

20+ taun tina
pangalaman

kosong

100% Kapuasan
garansi

Kasaksian Palanggan Kami

Interface Pohara Sederhana


Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

Fitur Utama di DataNumen PSD Repair v2.4


  • Pangrojong pikeun Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 sareng Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
  • Dukungan pikeun pulih PSD sareng file PDD anu dihasilkeun ku sadaya vérsi Adobe Photoshop.
  • Dukungan pikeun ngahanca gambar ogé lapisan anu misah.
  • Pangrojong pikeun pulih piksel, diménsi, jero warna sareng palét gambar sareng lapisan.
  • Pangrojong pikeun cageur gambar anu henteu dikomprés sareng RLE.
  • Dukungan pikeun pulih PSD gambar kalayan jero 1, 8, 16, 32 bit per kanal.
  • Dukungan pikeun pulih PSD gambar kalayan modeu warna bitmap, grayscale, indexed, RGB, CMYK, mutlichannel, duotone, lab.
  • Ngarojong pikeun ngalereskeun PSD sareng file PDD dina média rusak, sapertos disket, Zip disk, CDROM, jst.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun sakumpulan file gambar Photoshop.
  • Dukung integrasi sareng Windows Explorer, janten anjeun tiasa ngalereskeun file gambar Photoshop kalayan menu kontéks Windows Explorer kalayan gampang.
  • Dukungan pikeun milarian sareng pilih PSD sareng file PDD kanggo dilereskeun dina komputer klien.
  • Dukung operasi sered & serelek.
  • Paréntah garis paréntah dukungan (DOS prompt).
  • Tiasa dianggo salaku alat forensik komputer sareng alat éléktronik (atanapi e-Discover, eDiscovery) alat.

Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

maké DataNumen PSD Repair pikeun cageur Gambar Photoshop Rusak


Nalika Photoshop anjeun PSD file gambar rusak atanapi rusak kusabab sababaraha alesan sareng anjeun moal tiasa muka normalna sareng Adobe Photoshop, anjeun tiasa anggo DataNumen PSD Repair pikeun nyeken dina PSD file sareng pulih data tina file saloba mungkin.

Start DataNumen PSD Repair.

DataNumen PSD Repair

Catetan: Sateuacan cageur sagala ruksak atanapi rusak PSD file sareng DataNumen PSD Repair, punten tutup Photoshop sareng aplikasi sanés anu tiasa ngaksés file ieu.

Pilih anu rusak atanapi rusak PSD file pikeun ngalereskeun:

Pilih Sumber File

Anjeun tiasa masangkeun PSD nami file langsung atanapi klik dina Ngotéktak tombol pikeun ngotéktak teras pilih file na. Anjeun tiasa ogé klik dina Manggih tombol pikeun milarian PSD file kanggo dilereskeun dina komputer lokal.

Sacara standar, DataNumen PSD Repair bakal nyeken sumberna PSD file, pulih gambar sareng lapisan anu dihijikeun, sareng simpen salaku file gambar anu misah. File gambar anu dipulut dialihkeun kana diréktori anu namina xxxx_recovered, dimana xxxx mangrupikeun nami sumberna PSD file. Salaku conto, pikeun sumber PSD file Rusak.psd, diréktori kaluaran standar pikeun file gambar anu kapok bakal Rusak_recovered. Upami anjeun hoyong nganggo nami sanés, punten pilih atanapi setkeun saluyu na:

Pilih Diréktori Kaluaran

Anjeun tiasa input nami diréktori langsung atanapi klik Ngotéktak tombol pikeun ngotéktak teras pilih diréktori.

Klik Start Perbaikan tombol, jeung DataNumen PSD Repair bakal start scanning sareng ngalereskeun sumberna PSD file. Bar kamajuan

Bar kamajuan

bakal nunjukkeun kamajuan perbaikan.

Saatos prosés perbaikan, upami sumberna PSD file tiasa hasil ngalereskeun, gambar anu ngagabung sareng lapisan dina PSD file bakal disimpen dina diréktori kaluaran anu ditangtukeun dina léngkah 3. Sareng anjeun bakal ningali kotak pesen sapertos kieu:

Kotak Pesen Suksés

Ayeuna anjeun tiasa muka file gambar anu kapok dina diréktori kaluaran kalayan aplikasi anu saluyu.

Émbaran leuwih


DataNumen PSD Repair 2.4 dileupaskeun tanggal 23 Désémber 2020

  • Pariksa apdet produk otomatis.
  • Otomatis ningkatkeun kana vérsi pangénggalna.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen PSD Repair 2.2 dileupaskeun tanggal 6 Nopémber 2020

  • Ningkatkeun tingkat pamulihan.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen PSD Repair 2.1 dileupaskeun tanggal 11 Juni 2020

  • Desain ulang mesin perbaikan angkatan.
  • Dukungan pikeun nyimpen log perbaikan batch.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen PSD Repair 2.0 dileupaskeun tanggal 8 Désémber 2013

  • Dukung Windows 7 sareng 8.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen PSD Repair 1.4 dileupaskeun tanggal 24 April 2008

  • Dukungan pinuh pikeun Windows Vista.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

Advanced Photoshop ngalereskeun 1.1 dileupaskeun dina 22 Nopémber 2005

  • Ningkatkeun akurasi recovery.

Advanced Photoshop Repair 1.0 dileupaskeun dina 12 Juli 2005

  • Alat anu kuat pikeun cageur gambar Photoshop anu rusak (PSD, PDD) file