Produk urang

MS KantorSoftware Pamulihan File MS Office

DataNumen Access Repair Boxshot

DataNumen Access Repair

Ngalereskeun sareng mulihkeun basis data Microsoft Access anu rusak (.mdb sareng .accdb file).

rincian
DataNumen Excel Repair Boxshot

DataNumen Excel Repair

Perbaikan sareng pulih file Microsoft Excel xls, xlw sareng xlsx rusak atanapi rusak.

rincian
DataNumen Word Repair Boxshot

DataNumen Word Repair

Perbaikan sareng pulih dokumén Microsoft Word anu korup (.doc sareng file .docx).

rincian
DataNumen PowerPoint Recovery Boxshot

DataNumen PowerPoint Recovery

Ngalereskeun sareng pulih Microsoft anu rusak PowerPoint file .pptx.

rincian

surélékParangkat Lunak Pamulihan Email

DataNumen Outlook Repair Boxshot

DataNumen Outlook Repair

Perbaikan sareng pulih file data Microsoft Outlook anu rusak (.pst).

rincian
DataNumen Outlook Express Repair Boxshot

DataNumen Outlook Express Repair

Cageur email tina koruptor Outlook Express file dbx sareng mbx.

rincian
DataNumen Outlook Express Undelete Boxshot

DataNumen Outlook Express Undelete

Cageur email Hapus ti Outlook Express file dbx.

rincian
DataNumen Outlook Express Drive Recovery

DataNumen Outlook Express Drive Recovery

Cageur lost Outlook Express email tina disk atah atanapi drive

rincian
DataNumen Exchange Recovery Boxshot

DataNumen Exchange Recovery

Cageur pesen sareng item sanésna tina file panyimpen offline Microsoft Exchange yatim atanapi ruksak (.ost)

rincian
DataNumen Outlook Drive Recovery Boxshot

DataNumen Outlook Drive Recovery

Cageur lost Data Outlook, kalebet email sareng objék sanés tina disk atah atanapi drive

rincian
DataNumen Outlook Password Recovery Boxshot

DataNumen Outlook Password Recovery

Cageur deui kecap akses tina file Outlook PST énkripsi.

rincian

Arsip / CadanganSoftware Arsip sareng Cadangan Pamulihan

DataNumen BKF Repair Boxshot

DataNumen BKF Repair

Ngalereskeun sareng cageur cadangan Microsoft anu rusak (BKF) file.

rincian
DataNumen Zip Repair Boxshot

DataNumen Zip Repair

Ngalereskeun sareng pulih korup Zip sareng file ékstrak mandiri (SFX).

rincian
DataNumen TAR Repair Boxshot

DataNumen TAR Repair

Ngalereskeun sareng pulih Unix rusak TAR arsip.

rincian
DataNumen CAB Repair Boxshot

DataNumen CAB Repair

Ngalereskeun sareng pulih korup CAB arsip.

rincian
DataNumen RAR Repair Boxshot

DataNumen RAR Repair

Ngalereskeun sareng pulih korup RAR sareng file ékstrak mandiri (SFX).

rincian

databaseSoftware Pamulihan databés

DataNumen SQL Recovery Boxshot

DataNumen SQL Recovery

Ngalereskeun Microsoft rusak SQL Server Basis data MDF.

rincian
DataNumen DBF Repair Boxshot

DataNumen DBF Repair

Ngalereskeun korupsi dBase, FoxBase, FoxPro sareng Visual FoxPro DBF payel.

rincian
DataNumen Oracle Recovery Boxshot

DataNumen Oracle Recovery

Cageur korupsi Oracle DBF file database.

rincian

Gambar / DokuménParangkat Lunak Pamulihan Gambar sareng Dokumén

DataNumen PDF Repair Boxshot

DataNumen PDF Repair

Ngalereskeun sareng pulih Acrobat rusak PDF payel.

rincian
DataNumen DWG Recovery Boxshot

DataNumen DWG Recovery

Ngalereskeun sareng cageur AutoCAD anu rusak DWG payil

rincian
DataNumen PSD Repair Boxshot

DataNumen PSD Repair

Ngalereskeun sareng pulih gambar Photoshop anu rusak (PSD, PDD) file.

rincian

Pamulihan Data sareng Payil UndeletePamulihan Data sareng File Undelete Software

DataNumen Data Recovery Boxshot

DataNumen Data Recovery

Cageur lost sareng ngahapus file dina drive atanapi disk anjeun.

rincian
DataNumen NTFS Undelete Boxshot

DataNumen NTFS Undelete

Cageur file dihapus dina NTFS drive.

rincian

Suite Pamulihan DataSuite Pamulihan Data Terpadu

DataNumen Office Repair Boxshot

DataNumen Office Repair

Suite pamulihan data kanggo aplikasi Microsoft Office, kalebet Microsoft Access, Excel, Word, Outlook sareng PowerPoint.

rincian
DataNumen Database Recovery Boxshot

DataNumen Database Recovery

Suite pangkalan data, kalebet pakakas pamulihan kanggo database Microsoft Access anu rusak sareng DBF basis data.

rincian
DataNumen Archive Repair Boxshot

DataNumen Archive Repair

Suite pamulihan data arsip, kalebet alat pamulihan pikeun anu korup Zip sareng arsip SFX, RAR arsip, Unix TAR arsip, sareng Microsoft CAB arsip.

rincian

Cadangan sareng MiscSoftware Cadangan sareng Misc

DataNumen Disk Image Boxshot

DataNumen Disk Image

DataNumen Disk Image mangrupikeun alat anu kuat pikeun mengkloning sareng mulangkeun disk atanapi drive.

rincian
DataNumen Backup Boxshot

DataNumen Backup

DataNumen Backup mangrupikeun alat anu pangsaéna pikeun nyadangkeun sareng mulangkeun data sareng file anu penting.

rincian
DataNumen File Splitter

DataNumen File Splitter

Beulah sareng gabung kana file ageung anjeun.

rincian