Suite Pamulihan Data Suite Pamulihan Data Terpadu

DataNumen Office Repair Boxshot

DataNumen Office Repair

Suite pamulihan data kanggo aplikasi Microsoft Office, kalebet Microsoft Access, Excel, Word, Outlook sareng PowerPoint.

rincian
DataNumen Archive Repair Boxshot

DataNumen Archive Repair

Suite pamulihan data arsip, kalebet alat pamulihan pikeun anu korup Zip sareng arsip SFX, RAR arsip, Unix TAR arsip, sareng Microsoft CAB arsip.

rincian
DataNumen Database Recovery Boxshot

DataNumen Database Recovery

Suite pangkalan data, kalebet pakakas pamulihan kanggo database Microsoft Access anu rusak sareng DBF basis data.

rincian