kunaon DataNumen Office Repair?


kosong

# 1 Pamulihan
Meunteun

kosong

10+ Juta
pamaké

kosong

20+ taun tina
pangalaman

kosong

100% Kapuasan
garansi

Interface Pohara Sederhana


Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

Fitur Utama di DataNumen Office Repair v5.5


  • Pangrojong pikeun Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 sareng Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun Microsoft Access 95 dugi ka 2019 sareng Access pikeun basis data Office 365.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun file Microsoft Excel xls sareng xlsx dina versi Excel 3.0 dugi ka 2019 sareng Excel pikeun format Office 365.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun Microsoft Outlook 97 dugi ka 2019 sareng Outlook pikeun file data Office 365 PST.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun Microsoft PowerPoint 2007 dugi ka 2019 sareng PowerPoint pikeun file Office 365 pptx.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun Microsoft Word 6.0 dugi ka 2019 sareng Word for Office 365 dokumén.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun file dina média anu rusak, sapertos disket, Zip disk, CDROM, jst.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun sakumpulan korupsi.
  • Dukung integrasi sareng Windows Explorer, janten anjeun tiasa ngalereskeun file nganggo menu kontéks Windows Explorer kalayan gampang.
  • Dukung operasi sered & serelek.
  • Paréntah garis paréntah dukungan (DOS prompt).
  • Tiasa dianggo salaku alat forensik komputer sareng alat éléktronik (atanapi e-Discover, eDiscovery) alat.

Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan


Émbaran leuwih


DataNumen Office Repair 5.5 dileupaskeun tanggal 3 Méi 2021

  • Ngarojong sababaraha basa dina GUI.
  • Dukung Spanyol, Perancis, Jerman, Italia, Portugis, Rusia, Jepang, Korea sareng Cina saderhana.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Office Repair 5.2 dileupaskeun tanggal 25 Désémber 2020

  • Pariksa apdet produk otomatis.
  • Otomatis ningkatkeun kana vérsi pangénggalna.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Office Repair 5.0 dileupaskeun tanggal 3 Nopémber 2020

  • pamutahiran DataNumen Access Repair nepi ka vérsi 3.1
  • pamutahiran DataNumen Excel Repair nepi ka vérsi 2.9
  • pamutahiran DataNumen PowerPoint Recovery nepi ka vérsi 1.2
  • pamutahiran DataNumen Word Repair nepi ka vérsi 3.5
  • pamutahiran DataNumen Outlook Repair nepi ka vérsi 7.6

DataNumen Office Repair 4.9 dileupaskeun dina 20 Agustus 2020

  • pamutahiran DataNumen Outlook Repair dugi ka versi 7.5.

DataNumen Office Repair 4.8 dileupaskeun tanggal 22 Juni 2020

  • pamutahiran DataNumen Access Repair dugi ka versi 3.0.
  • pamutahiran DataNumen Outlook Repair dugi ka versi 7.2.

DataNumen Office Repair 4.6 dileupaskeun dina 8 Pébruari, 2020

  • pamutahiran DataNumen Outlook Repair dugi ka versi 7.1.

DataNumen Office Repair 4.5 dileupaskeun tanggal 25 Nopémber 2019

  • pamutahiran DataNumen Access Repair dugi ka versi 2.9.
  • pamutahiran DataNumen Excel Repair dugi ka versi 2.8.
  • pamutahiran DataNumen PowerPoint Recovery dugi ka versi 1.1.
  • pamutahiran DataNumen Word Repair dugi ka versi 3.4.

DataNumen Office Repair 4.1 dileupaskeun dina 12 Agustus 2019

  • pamutahiran DataNumen Access Repair nepi ka vérsi 2.8

DataNumen Office Repair 4.0 dileupaskeun tanggal 15 Juli 2019

  • pamutahiran DataNumen Outlook Repair nepi ka vérsi 6.8

DataNumen Office Repair 3.9 dileupaskeun tanggal 25 April 2019

  • pamutahiran DataNumen Access Repair dugi ka versi 2.7.

DataNumen Office Repair 3.8 dileupaskeun tanggal 2 April 2019

  • pamutahiran DataNumen Outlook Repair dugi ka versi 6.6.
  • pamutahiran DataNumen Word Repair dugi ka versi 3.2.

DataNumen Office Repair 3.6 dileupaskeun dina Januari 21th, 2019

  • pamutahiran DataNumen Access Repair nepi ka vérsi 2.6
  • pamutahiran DataNumen Excel Repair nepi ka vérsi 2.4
  • pamutahiran DataNumen Outlook Repair nepi ka vérsi 6.5
  • ngagentos DataNumen Outlook Express Repair jeung DataNumen PowerPoint Recovery
  • pamutahiran DataNumen Word Repair nepi ka vérsi 3.1

DataNumen Office Repair 3.3 dileupaskeun tanggal 22 Nopémber 2018

  • pamutahiran DataNumen Outlook Repair dugi ka versi 6.0.
  • pamutahiran DataNumen Word Repair dugi ka versi 3.0.

DataNumen Office Repair 3.2 dileupaskeun dina Séptémber 9th, 2018

  • pamutahiran DataNumen Excel Repair nepi ka vérsi 2.3
  • pamutahiran DataNumen Word Repair nepi ka vérsi 2.9

DataNumen Office Repair 3.0 dileupaskeun tanggal 23 Juli 2018

  • pamutahiran DataNumen Word Repair nepi ka vérsi 2.8
  • pamutahiran DataNumen Outlook Repair nepi ka vérsi 5.6

DataNumen Office Repair 2.8 dileupaskeun dina Méi 11th, 2018

  • pamutahiran DataNumen Access Repair nepi ka vérsi 2.3
  • pamutahiran DataNumen Word Repair nepi ka vérsi 2.7
  • pamutahiran DataNumen Outlook Repair nepi ka vérsi 5.5

DataNumen Office Repair 2.6 dileupaskeun dina Méi 29th, 2016

  • pamutahiran DataNumen Excel Repair nepi ka vérsi 2.2
  • pamutahiran DataNumen Outlook Repair nepi ka vérsi 5.4

DataNumen Office Repair 2.5 dileupaskeun tanggal 21 Agustus 2015

  • pamutahiran DataNumen Word Repair nepi ka vérsi 2.5
  • pamutahiran DataNumen Outlook Repair nepi ka vérsi 5.3

DataNumen Office Repair 2.1 dileupaskeun dina 5 Oktober 2013

  • pamutahiran DataNumen Access Repair dugi ka versi 2.2.
  • pamutahiran DataNumen Excel Repair dugi ka versi 2.1.
  • pamutahiran DataNumen Word Repair dugi ka versi 2.1.
  • pamutahiran DataNumen Outlook Express Repair dugi ka versi 2.2.

DataNumen Office Repair 2.0 dileupaskeun tanggal 2 Juli 2013

  • pamutahiran Advanced Word Repair dugi ka versi 2.0.
  • pamutahiran Advanced Excel Repair dugi ka versi 2.0.

DataNumen Office Repair 1.6 dileupaskeun dina 1 April 2010

  • pamutahiran DataNumen Outlook Repair nepi ka vérsi 3.0
  • pamutahiran DataNumen Outlook Express Repair nepi ka vérsi 2.1

DataNumen Office Repair 1.5 dileupaskeun tanggal 2 Juli 2009

  • Tulis deui sadaya aplikasi.
  • Fix sababaraha kutu.
  • pamutahiran DataNumen Access Repair nepi ka vérsi 2.1
  • pamutahiran DataNumen Outlook Repair nepi ka vérsi 2.1
  • pamutahiran DataNumen Outlook Express Repair nepi ka vérsi 2.0

DataNumen Office Repair 1.0 dileupaskeun dina 19 Pébruari, 2006

  • Suite pamulihan data Microsoft Office terpadu. Éta kalebet alat pamulihan pikeun basis data MS Access anu rusak atanapi rusak, lembar kerja MS Excel, dokumén MS Word, file data MS Outlook, sareng MS Outlook Express file dbx sareng mbx.