kunaon DataNumen PDF Repair?


kosong

# 1 Pamulihan
Meunteun

kosong

10+ Juta
pamaké

kosong

20+ taun tina
pangalaman

kosong

100% Kapuasan
garansi

Interface Pohara Sederhana


Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

Fitur Utama di DataNumen PDF Repair v2.6


  • Pangrojong pikeun Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 sareng Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
  • Ngarojong pikeun ngomean sadaya versi Acrobat PDF payel.
  • Dukungan pikeun ngahanca halaman ogé gambar dina PDF dokumén.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun anu bénten PDF kasalahan format file.
  • Ngarojong pikeun ngalereskeun PDF file anu henteu saluyu sareng PDF spésifikasi
  • Ngarojong pikeun ngalereskeun PDF file dina média rusak, sapertos disket, Zip disk, CDROM, jst.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun sakumpulan PDF payel.
  • Dukungan pikeun milarian sareng pilih PDF file anu kedah dilereskeun dina komputer lokal.
  • Dukung integrasi sareng Windows Explorer, janten anjeun tiasa ngalereskeun Acrobat PDF file kalayan menu kontéks Windows Explorer kalayan gampang.
  • Dukung operasi sered & serelek.
  • Paréntah garis paréntah dukungan (DOS prompt).
  • Tiasa dianggo salaku alat forensik komputer sareng alat éléktronik (atanapi e-Discover, eDiscovery) alat.

Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

maké DataNumen PDF Repair pikeun cageur Rusak atanapi Korupsi PDF payil


Nalika Acrobat anjeun PDF file rusak atanapi rusak sareng anjeun teu tiasa muka sacara normal, anjeun tiasa anggo DataNumen PDF Repair pikeun nyeken dina PDF file sareng pulih data tina file saloba mungkin.

Start DataNumen PDF Repair.

DataNumen PDF Repair

Catetan: Sateuacan cageur sagala ruksak atanapi rusak PDF file sareng DataNumen PDF Repair, punten tutup Acrobat Reader sareng aplikasi sanés anu tiasa aksés kana PDF file.

Pilih anu rusak atanapi rusak PDF file pikeun ngalereskeun:

Pilih Sumber File

Anjeun tiasa masangkeun PDF nami file langsung atanapi klik dina Ngotéktak tombol pikeun ngotéktak teras pilih file na. Anjeun tiasa ogé klik dina Manggih tombol pikeun milarian PDF file kanggo dilereskeun dina komputer lokal.

Sacara standar, DataNumen PDF Repair bakal nyalametkeun anu dibereskeun PDF file kana file énggal namina xxxx_fixed.pdf, dimana xxxx mangrupikeun nami sumberna PDF file. Salaku conto, pikeun sumber PDF file Rusak.pdf, nami standar pikeun file anu tetep bakal Damaged_fixed.pdf. Upami anjeun hoyong nganggo nami sanés, punten pilih atanapi setkeun saluyu na:

Pilih File Tujuan

Anjeun tiasa ngalebetkeun nami file anu langsung atanapi klik dina Ngotéktak tombol pikeun ngotéktak teras pilih file anu tetep.

Klik Start Perbaikan tombol, jeung DataNumen PDF Repair bakal start scanning sareng ngalereskeun sumberna PDF file. Bar kamajuan

Bar kamajuan

bakal nunjukkeun kamajuan perbaikan.

Saatos prosés perbaikan, upami sumberna PDF file tiasa hasil ngalereskeun, anjeun bakal ningali kotak pesen sapertos kieu:

Kotak Pesen Suksés

Ayeuna anjeun tiasa muka anu dibereskeun PDF file sareng Acrobat Reader atanapi anu sanés PDF aplikasi cocog.

Émbaran leuwih


DataNumen PDF Repair 2.6 dileupaskeun tanggal 21 Désémber 2020

  • Pariksa apdet produk otomatis.
  • Otomatis ningkatkeun kana vérsi pangénggalna.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen PDF Repair 2.4 dileupaskeun tanggal 6 Nopémber 2020

  • Ningkatkeun tingkat pamulihan.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen PDF Repair 2.3 dileupaskeun tanggal 11 Nopémber 2019

  • Desain ulang mesin perbaikan angkatan.
  • Dukungan pikeun nyimpen log perbaikan batch.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen PDF Repair 2.1 dileupaskeun dina 31 Agustus 2013

  • Dukung Windows 7 sareng 8.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen PDF Repair 2.0 dileupaskeun tanggal 16 Maret 2009

  • Tulis ulang mesin perbaikan.
  • Ngadesain deui GUI.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen PDF Repair 1.0 dileupaskeun dina 4 Agustus 2005

  • Alat anu kuat pikeun ngomean Acrobat anu rusak PDF payel.