kira-kira DataNumen

Diadegkeun dina 2001, DataNumen, Inc. diaku salaku pamimpin dunya téknologi recovery data. Kami parantos ngical parangkat lunak pamulihan data anu meunang-unggul di langkung ti 130 nagara sareng ka seueur usaha ageung di dunya, kalebet AT&T Global Network Services, General Electric Co., IBM, HP, Dell Inc., Motorola Inc., The Procter & Gamble Co., FedEx Corp., Xerox Corp., Toyota Motor Corp sareng loba deui.

Kami ogé nyayogikeun pakakas pangembangan parangkat lunak (SDK) pikeun pamekar ambéh aranjeunna tiasa ngahijikeun téknologi recovery data anu teu aya tandingna kana parangkat lunak aranjeunna kalayan lancar.

Misi dasar tina DataNumen, Inc. nyaéta mulangkeun saloba data tina bencana data anu teu dihaja sabisa-bisa. Kalayan téknologi canggih kami, kami narékahan pikeun milarian solusi anu pangsaéna pikeun klien kami sareng ngirangan leungitna korupsi data kusabab sababaraha alesan, sapertos kagagalan hardware, salah operasi manusa, virus atanapi serangan hacker.

DataNumen, Inc. diwangun ku tim ahli pamulihan data anu pohara terampil kalayan kakhususan anu rupa-rupa. Kami tim ngora kalayan ideu inovatif didédikasikeun pikeun ngahasilkeun perangkat lunak pamulihan data anu pangsaéna di dunya.

Kantor kami:

daerah alamat
Asia Pasipik DataNumen, Inc.
26 / F., Menara Grup Éndah
Suite 791, 77 Jalan Connaught
pusat
Hong Kong
Asia Pasipik DataNumen, Inc.
20 Martin Place, Suite 532
Sydney, NSW 2000
Australia
Eropa DataNumen, Inc.
1 Trafalgar Square, Suite 290
London, WC2N 5BW
karajaan Inggris
Eropa DataNumen, Inc.
Bahnhofstraße 38, Suite 153
Erfurt, 99084
Jérman
Amérika Kalér DataNumen, Inc.
3422 Old Capitol Trail, Suite 1304
Wilmington, DE, 19808-6192, AS