kunaon DataNumen Outlook Drive Recovery?


kosong

# 1 Pamulihan
Meunteun

kosong

10+ Juta
pamaké

kosong

20+ taun tina
pangalaman

kosong

100% Kapuasan
garansi

Kasaksian Palanggan Kami

Interface Pohara Sederhana


Solusi pikeun Nuturkeun Kasus Umum:


leyuran
  • Hapus file .pst Outlook teras kosongkeun Recycle Bin ku lepat.
  • Permanén hapus file Outlook .pst ku teu lepat.
  • Teu pormat drive anu ngandung file Outlook .pst ku lepat.
  • Ngahapus partisi anu ngandung file Outlook .pst ku lepat.
  • Partisi ulang disk ku kasalahan sareng lost drive anu ngandung file .pst.
  • Teu tiasa maca drive atanapi disk anu ngandung file .pst kusabab kagagalan hardware.
  • Drive atanapi disk anu ngandung file pst henteu tiasa started atanapi diaku kusabab korupsi dina MBR, tabel partisi atanapi alesan sanés.

Pikeun sadaya kasus di luhur, sareng kasus anu sanés nalika anjeun teu tiasa ngaksés data Outlook anu disimpen dina drive atanapi disk lokal anjeun, anjeun tiasa teras nganggo DataNumen Outlook Drive Recovery.


Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

Fitur Utama di DataNumen Outlook Drive Recovery v8.5


  • Ngarojong 32bit sareng 64bit Outlook 97 ka 2019 sareng Outlook pikeun Office 365.
  • Pangrojong pikeun Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 sareng Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
  • Pangrojong pikeun pulih pesen mail, folder, halosts, janji, rapat rapat, kontak, daptar distribusi, tugas, paménta tugas, jurnal sareng catetan. Sadaya properti, sapertos tunduk, ka, ti, cc, bcc, tanggal, sareng sajabana, dipulihkeun.
  • Pangrojong pikeun cageur pesen surat dina téks biasa, RTF sareng format HTML.
  • Pangrojong pikeun ngahankeun lampiran, kalebet dokumén sareng gambar anu napel kana seratan sareng dilebetkeun kana badan HTML.
  • Dukungan pikeun memulihkan objék anu dibungkus, sapertos Lembar kerja Excel, dokumén Word, jst.
  • Dukungan pikeun ngahanca barang-barang Outlook anu dihapus, kalebet pesen surat, folder, halosts, janji, rapat rapat, kontak, daptar distribusi, tugas, paménta tugas, jurnal sareng catetan.
  • Dukungan pikeun ngahanca data Outlook tina drive atanapi disk anu ageung 16777216 TB (nyaéta 17179869184 GB).
  • Dukungan pikeun ngabagi file PST kaluaran kana sababaraha file alit.
  • Dukungan pikeun ngahanca data Outlook kalayan panangtayungan kecap akses, duanana énkripsi anu tiasa dikompres sareng énkripsi tinggi (atanapi énkripsi anu pangsaéna) didukung. Data Outlook tiasa dipulangkeun sanajan anjeun teu ngagaduhan kecap akses.
  • Dukungan pikeun ngahasilkeun file PST tetep dina format Outlook 97-2002 sareng format Outlook 2003-2016.
  • Dukungan pikeun ngahanca data Outlook tina sagala jinis drive atanapi disk, sapertos hard disk, flash drive, floppy disk, Zip disk, CDROM, jst.
  • Dukungan pikeun ngahanca data Outlook tina sagala jinis sistem file, sapertos FAT, FAT32, NTFS, Linux Ext2, Linux Ext3, jsb.
  • Dukungan pikeun ngahanca data Outlook tina média anu rusak.
  • Dukungan pikeun ngahanca sakumpulan drive sareng disk.
  • Tiasa dianggo salaku alat forensik komputer sareng alat éléktronik (atanapi e-Discover, eDiscovery) alat.

Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

maké DataNumen Outlook Drive Recovery pikeun cageur Data Outlook


Salami anjeun nyimpen data Outlook dina drive atanapi disk anjeun, maka pikeun alesan naon waé anjeun henteu tiasa kéngingkeun atanapi ngaksés data Outlook anjeun, anjeun tiasa teras-terasan nganggo DataNumen Outlook Drive Recovery pikeun cageur email Outlook sareng objék sanés tina drive atanapi disk pikeun anjeun.

CATETAN: SAJEUNG BENCANA DATA LALAKI DATA OUTLOOK anjeun aya di drive sumber ATAWA disk, Punten henteu nyerat atanapi ngarobih data naon waé dina drive atanapi disk anu langkung seueur. DODR HANYA BISA maca data tina drive éta ATAWA disk ogé moal pernah nyerat atanapi ngarobih data naon dina éta!

Start DataNumen Outlook Drive Recovery

DataNumen Outlook Drive Recovery

Catetan: Sateuacan cageur, punten tutup Microsoft Outlook sareng aplikasi sanés.

Upami drive logis dimana file Outlook pst anjeun disimpen aslina masih aya sareng ukuranana atanapi lokasina teu acan dirobih, maka mangga pilih drive éta pikeun dipindai:

Pilih Sumber Drive

Upami teu kitu, upami drive logis teu aya deui, kusabab partisi ulang disk, lost tina MBR atanapi inpormasi partisi, atanapi alesan sanésna, atanapi drive logis dirobih atanapi dipindahkeun ku alat partisi sapertos Partition Magic, maka anjeun kedah nyetél hard disk sadayana nyimpen file pst salaku disk sumber anu bakal dipindai:

Pilih Sumber Disk

Upami anjeun nyolok atanapi ngaleupaskeun disk anu tiasa dicabut kana komputer saatos DataNumen Outlook Drive Recovery dibuka, maka anjeun tiasa pencét éta nyegerkeun tombol pikeun nyegerkeun daptar drive sareng disk dina kotak combo.

Upami anjeun terang vérsi sumber data Outlook anu bakal dipulihkeun, maka anjeun tiasa netepkeunana dina kotak combo Pilih Format Sumber di sagigir disk atanapi drive combo box. Upami anjeun ngantepkeun formatna salaku "Otomatis Nangtukeun", teras DataNumen Outlook Drive Recovery bakal nyeken sumber data Outlook pikeun nangtoskeun formatna sacara otomatis. Nanging, ieu bakal nyandak waktos tambihan.

Punten tangtukeun nami file anu dikaluarkeun. Salami prosés pamulihan, DataNumen Outlook Drive Recovery bakal pulih sadaya data Outlook tina disk atanapi drive anu anjeun pilih, teras simpen data anu kapok kana file énggal kalayan nami ieu.

Pilih File Tujuan

Anjeun tiasa ngalebetkeun nami file anu dibereskeun kaluaran langsung atanapi pencét kana Ngotéktak tombol pikeun ngotéktak teras pilih file na.

CATETAN: Pikeun nyegah ngorbankeun data OUTLOOK anjeun dina drive sumber ATAWA disk, Punten tong milih nami file anu parantos dipasangkeun dina drive sumber atanapi disk.

Anjeun ogé tiasa netepkeun format file kaluaran dina kotak combo Pilih format file tetep. Upami anjeun ngantepkeun formatna salaku "Otomatis Nangtukeun", teras DataNumen Outlook Drive Recovery bakal ngaluarkeun file anu tetep numutkeun versi Outlook anu dipasang dina komputer anjeun.

Klik Start Pamulihan tombol, jeung DataNumen Outlook Drive Recovery bakal start scanning drive atanapi disk anu dipilih, sareng ngémutan deui email sareng objék sanésna. Bar kamajuan
Bar kamajuan
bakal nunjukkeun kamajuan pamulihan.

Saatos prosés pamulihan, upami aya data anu parantos dipulangkeun tina drive atanapi disk anu berhasil, anjeun bakal ningali kotak pesen sapertos kieu:

Kotak Pesen Suksés

Ayeuna anjeun tiasa muka file PST tetep nganggo Microsoft Outlook. Hie folder sadayanararchy bakal direkonstruksi dina file PST anu tetep sareng obyék anu pulih teras disimpen kana folder aslina. Pikeun lost & mendakan objék, éta bakal dilebetkeun kana folder sapertos Recovered_Group1, Recovered_Group2, jsb.

Émbaran leuwih


DataNumen Outlook Drive Recovery 8.5 dileupaskeun dina 18 Pébruari, 2021

  • Spanyol, Perancis, Jerman, Italia, Portugis, Rusia, Jepang, Korea sareng Cina saderhana.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Outlook Drive Recovery 7.8 dileupaskeun tanggal 24 Désémber 2020

  • Pariksa apdet produk otomatis.
  • Otomatis ningkatkeun kana vérsi pangénggalna.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Outlook Drive Recovery 7.6 dileupaskeun tanggal 7 Nopémber 2020

  • Ningkatkeun tingkat pamulihan.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Outlook Drive Recovery 2.0 dileupaskeun dina 5 Pébruari 2014

  • Ningkatkeun kagancangan pamulihan.
  • Ngurangan konsumsi mémori nalika prosés pamulihan.
  • Ngarojong Outlook 2013.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen Outlook Drive Recovery 1.5 dileupaskeun tanggal 15 Désémber 2010

  • Ningkatkeun speed scan sareng recovery.
  • Ngurangan konsumsi mémori nalika prosés pamulihan.
  • Cegah cageur eusi duplikat dina prosés pamulihan.
  • Pangrojong pikeun pulih sababaraha sipat obyék dina kumpulan.
  • Ngarojong pikeun ngarobih sareng ngarobih sipat anu seueur nilai.
  • Ningkatkeun deteksi kasalahan, pamrosésan sareng mékanisme laporan.
  • Ngadukung Microsoft Outlook 2010.
  • Ningkatkeun kasaluyuan dina sistem Windows 9x.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

Advanced Outlook Data Recovery 1.0 dileupaskeun dina 21 Oktober 2009

  • Ngarojong Outlook 97, 98, 2000, 2002, 2003 sareng 2007.
  • Dukung Windows 95, 98, ME, NT, 2000, XP, 2003, Vista sareng Windows 7.
  • Pangrojong pikeun pulih pesen mail, folder, halosts, janji, rapat rapat, kontak, daptar distribusi, tugas, paménta tugas, jurnal sareng catetan. Sadaya properti, sapertos tunduk, ka, ti, cc, bcc, tanggal, sareng sajabana, dipulihkeun.
  • Pangrojong pikeun cageur pesen surat dina téks biasa, RTF sareng format HTML.
  • Pangrojong pikeun ngahankeun lampiran, kalebet dokumén sareng gambar anu napel kana seratan sareng dilebetkeun kana badan HTML.
  • Dukungan pikeun memulihkan objék anu dibungkus, sapertos Lembar kerja Excel, dokumén Word, jst.
  • Dukungan pikeun ngahanca barang-barang Outlook anu dihapus, kalebet pesen surat, folder, halosts, janji, rapat rapat, kontak, daptar distribusi, tugas, paménta tugas, jurnal sareng catetan.
  • Dukungan pikeun ngahanca data Outlook tina drive atanapi disk anu ageung 16777216 TB (nyaéta 17179869184 GB).
  • Dukungan pikeun ngabagi file PST kaluaran kana sababaraha file alit.
  • Dukungan pikeun ngahanca data Outlook kalayan panangtayungan kecap akses, duanana énkripsi anu tiasa dikompres sareng énkripsi tinggi (atanapi énkripsi anu pangsaéna) didukung. Data Outlook tiasa dipulut sanajan anjeun teu ngagaduhan kecap akses.
  • Dukungan pikeun ngahasilkeun file PST tetep dina format Outlook 97-2002 sareng format Outlook 2003/2007.
  • Dukungan pikeun ngahanca data Outlook tina sagala jinis drive atanapi disk, sapertos hard disk, flash drive, floppy disk, Zip disk, CDROM, jst.
  • Dukungan pikeun ngahanca data Outlook tina sagala jinis sistem file, sapertos FAT, FAT32, NTFS, Linux Ext2, Linux Ext3, jsb.
  • Dukungan pikeun ngahanca data Outlook tina média anu rusak.
  • Dukungan pikeun ngahanca sakumpulan drive sareng disk.