kunaon DataNumen Exchange Recovery?


kosong

# 1 Pamulihan
Meunteun

kosong

10+ Juta
pamaké

kosong

20+ taun tina
pangalaman

kosong

100% Kapuasan
garansi

Cageur Langkung Deui tibatan Pesaing Kami


Laju pamulihan nyaéta most kriteria penting an OST recovery na OST kana produk konversi PST. Dumasar kana tés komprehensif kami, DataNumen Exchange Recovery ngagaduhan tingkat pamulihan anu pangsaéna, langkung saé langkung saé tibatan pesaing sanés di pasar!

Rata Laju Pamulihan

ngabandingkeun Bagan

Diajar langkung seueur ngeunaan kumaha DataNumen Exchange Recovery ngaroko pasanggiri

Kasaksian Palanggan Kami

Interface Pohara Sederhana


Solusi pikeun Nuturkeun Kasalahan Umum sareng Masalah dina Bursa OST file


leyuran

TAMBIH DEUI


Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

Fitur Utama di DataNumen Exchange Recovery v8.5


  • Dukungan Exchange 5.0 ka 2019.
  • Dukung Outlook 97 dugi ka 2019 sareng Outlook pikeun Office 365.
  • sokongan OST file anu didamel ku Exchange ActiveSync.
  • Pangrojong pikeun Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 sareng Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019. Duanana sistem operasi 32bit sareng 64bit didukung.
  • Pangrojong pikeun pulih pesen mail, folder, halosts, kalénder, janji, rapat rapat, kontak, daptar distribusi, tugas, paménta tugas, jurnal sareng catetan di OST file. Sadaya properti, sapertos tunduk, ka, ti, cc, bcc, tanggal, sareng sajabana, dipulihkeun.
  • Pangrojong pikeun cageur pesen surat dina téks biasa, RTF sareng format HTML.
  • Pangrojong pikeun ngahankeun lampiran, kalebet dokumén sareng gambar anu napel kana seratan sareng dilebetkeun kana badan HTML.
  • Dukungan pikeun memulihkan objék anu dibungkus, sapertos pesen anu sanés, Lembar kerja Excel, dokumén Word, jst
  • Barang anu disimpen disimpen sareng dirobih kana file folder pribadi (PST) anu tiasa diaksés ku Microsoft Outlook sareng klien surat anu cocog anu sanés.
  • Dukungan pikeun milangkeun deui barang-barang anu dihapus dina kotak surat Exchange, kalebet pesen surat, folder, halosts, kalénder, janji, rapat rapat, kontak, daptar distribusi, tugas, paménta tugas, jurnal sareng catetan.
  • Dukungan pikeun ngarobah OST kana file PST gancang sareng éfisién.
  • Dukungan pikeun cageur 2GB ageung OST payel.
  • Dukungan pikeun pulih OST file sakumaha ageung 16777216 TB (ie 17179869184 GB).
  • Dukungan pikeun ngabagi file PST kaluaran kana sababaraha file alit.
  • Dukungan pikeun cageur sandi dijaga OST file, duanana énkripsi anu tiasa dikompres sareng énkripsi tinggi (atanapi énkripsi anu pangsaéna) didukung. The OST file tiasa dipulangkeun sanajan anjeun teu ngagaduhan kecap akses.
  • Dukungan pikeun ngahasilkeun file PST tetep dina format Outlook 97-2002, format Outlook 2003-2019, sareng format Outlook for Office 365.
  • Dukungan pikeun pulih OST file data tina file VMWare VMDK (Virtual Machine Disk) anu teu ruksak atanapi rusak (*. vmdk), Virtual PC VHD (Virtual Hard Disk) file (*. vhd), file Acronis True Image (*. tib), Norton Ghost file (*. gho, * .v2i), file Windows NTBackup (*.bkf), File gambar ISO (*. Iso), Payil gambar disk (*. Img), file gambar CD / DVD (*. Bin), Alkohol 120% Mirror Disk File (MDF) file (*. Mdf) sareng file gambar Nero (* .nrg).
  • Dukungan pikeun ngalereskeun sareng ngarobih OST file dina média rusak, sapertos disket, Zip disk, CDROM, jst.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun sareng ngarobih sakumpulan OST payel.
  • Dukungan pikeun milarian sareng pilih OST file anu kedah dilereskeun dina komputer klien.
  • Dukungan pikeun nyimpen file PST anu pulih di lokasi dimana waé, kalebet jaringan anu napel na drive anu dikenal ku komputer lokal.
  • Tiasa dianggo salaku alat forensik komputer sareng alat éléktronik (atanapi e-Discover, eDiscovery) alat.
  • Dukung integrasi sareng Windows Explorer, janten anjeun tiasa ngalereskeun OST file kalayan menu kontéks Windows Explorer kalayan gampang.
  • Dukung operasi sered & serelek.
  • Paréntah garis paréntah dukungan (DOS prompt).

Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

maké DataNumen Exchange Recovery pikeun Ngarobih OST kana PST Payil


Nalika aya musibah di server Microsoft Exchange, sapertos server nabrak, korupsi database server, sareng sajabana, folder offline Exchange (.ost) file dina komputer klien masih ngandung pesen mail sareng sadaya item sanés tina akun mail Exchange anjeun. Anjeun tiasa ngagunakeun DataNumen Exchange Recovery ngarobah éta OST file kana file PST sahingga data di jero file tiasa diaksés dina Microsoft Outlook.

Sumawona, nalika anjeun nyanghareupan sagala rupa kasalahan sareng masalah OST file, sapertos korupsi data, kasalahan sinkronisasi, ngahapus email ku kasalahan, 2GB ageung OST masalah file, sareng sajabana, anjeun tiasa sering nganggo DataNumen Exchange Recovery pikeun meunangkeun deui data tina OST file sareng ngarobah kana format PST.

Start DataNumen Exchange Recovery.

DataNumen Exchange Recovery

Catetan: Sateuacan ngarobah éta OST file sareng DataNumen Exchange Recovery, punten tutup aplikasi sanés anu tiasa ngaksés atanapi ngarobih éta OST file. Ogé mangga tutup Microsoft Outlook.

pilih OST file pikeun dirobah:

Pilih Sumber File

Anjeun tiasa masangkeun OST nami file langsung atanapi klik dina Ngotéktak tombol pikeun ngotéktak teras pilih file na. Anjeun tiasa ogé klik dina Manggih tombol pikeun milarian OST file pikeun dirobah dina komputer lokal.

Upami anjeun terang vérsi Outlook tina sumberna OST file kanggo dilereskeun, maka anjeun tiasa nangtoskeun kana kotak combo Pilih Format disisi kotak éditan file sumber, format anu mungkin aya dina Outlook 97-2002, Outlook 2003-2010, sareng Outlook 2013-2019 / Office 365. Upami anjeun ngantepkeun formatna salaku "Auto Determined", maka DataNumen Exchange Recovery bakal nyeken sumberna OST file pikeun nangtoskeun formatna sacara otomatis. Nanging, ieu bakal nyandak waktos tambihan.

DataNumen Exchange Recovery bakal nyimpen data anu dikonvérsi salaku file énggal dina format Outlook PST sahingga anjeun tiasa nganggo Microsoft Outlook pikeun muka sareng ningali obyék anu dirobah. Sareng sacara standar, nami file énggal nyaéta xxxx_recovered.pst, dimana xxxx mangrupikeun nami sumberna OST file. Salaku conto, pikeun sumber OST file Sumber.ost, file anu dirobah standar bakal Source_recovered.pst. Upami anjeun hoyong nganggo nami sanés, punten pilih atanapi setkeun saluyu na:

Pilih File Tujuan

Anjeun tiasa ngalebetkeun nami file anu dirobih langsung atanapi pencét kana Ngotéktak tombol pikeun ngotéktak teras pilih file anu dirobih.

Anjeun tiasa milih format file PST anu dikonversi dina kotak combo Pilih Format disamping kotak éditan file anu dikonversi, format anu tiasa dianggona nyaéta Outlook 97-2002 sareng Outlook 2003-2019 / Office 365. Upami anjeun ngantepkeun formatna salaku "Auto Determined", maka DataNumen Exchange Recovery bakal ngahasilkeun file PST anu dirobah cocog sareng Outlook anu dipasang dina komputer lokal.

Klik Start Pamulihan tombol, jeung DataNumen Exchange Recovery bakal start ngarobah tina sumberna OST file kana file PST. Bar kamajuan

Bar kamajuan

bakal nunjukkeun kamajuan konvérsi.

Saatos prosés konvérsi, upami aya data anu tiasa dirobih suksés, anjeun bakal ningali kotak pesen sapertos kieu:

Kotak Pesen Suksés

Ayeuna anjeun tiasa muka file PST anu dirobih ku Microsoft Outlook sareng ningali obyék anu dirobah. Punten Catet DataNumen Exchange Recovery bakal nyobian nempatkeun objék anu dirobah dina folder aslina. Nanging, pikeun lost & mendakan objék, aranjeunna bakal dipulihkeun teras dilebetkeun kana folder khusus sapertos Recovered_Group1, Recovered_Group2, sareng sajabana.

Émbaran leuwih


DataNumen Exchange Recovery 8.5 dileupaskeun dina Januari 28th, 2021

  • Spanyol, Perancis, Jerman, Italia, Portugis, Rusia, Jepang, Korea sareng Cina saderhana.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Exchange Recovery 7.8 dileupaskeun tanggal 10 Désémber 2020

  • Pariksa apdet produk otomatis.
  • Otomatis ningkatkeun kana vérsi pangénggalna.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Exchange Recovery 7.6 dileupaskeun tanggal 31 Oktober 2020

  • Ningkatkeun tingkat pamulihan.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Exchange Recovery 7.5 dileupaskeun dina 19 Agustus 2020

  • Ngaronjatkeun performa.
  • Ningkatkeun antarbeungeut pangguna.
  • Ngaleungitkeun barang anu teu aya gunana.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen Exchange Recovery 7.2 dileupaskeun tanggal 21 Juni 2020

  • Ningkatkeun kasaluyuan vérsi 64bit.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen Exchange Recovery 7.1 dileupaskeun dina 8 Pébruari, 2020

  • Ningkatkeun kinerja pamulihan.
  • Ningkatkeun tingkat pamulihan.
  • Ngurangan mémori anu dianggo dina prosés pamulihan.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Exchange Recovery 6.9 dileupaskeun tanggal 3 Oktober 2019

  • Ningkatkeun pungsi teangan.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Exchange Recovery 6.8 dileupaskeun tanggal 8 Juli 2019

  • Ngaleungitkeun sauyunan dina file PST tetep.
  • Ngadesain deui mesin pamulihan angkatan.
  • Dukungan pikeun nyimpen log recovery batch.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen Exchange Recovery 6.5 dileupaskeun dina Januari 24th, 2019

  • Ngarojong Exchange Server 2019 sareng Outlook 2019.
  • Otomatis miceun barang anu teu aya gunana.
  • Ningkatkeun akurasi recovery.
  • Ningkatkeun kagancangan pamulihan.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen Exchange Recovery 6.0 dileupaskeun tanggal 12 Nopémber 2018

  • Ningkatkeun pamulihan file anu ageung.
  • Nyayogikeun langkung seueur kontrol dina log pamulihan.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen Exchange Recovery 5.6 dileupaskeun dina Séptémber 21th, 2018

  • Ningkatkeun antarbeungeut pangguna.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen Exchange Recovery 5.5 dileupaskeun tanggal 28 April 2018

  • Ngarojong Exchange Server 2016, Outlook 2016 sareng Office 365.
  • Ningkatkeun kinerja vérsi 64bit.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen Exchange Recovery 5.0 dileupaskeun tanggal 29 Juli 2015

  • Ngarojong 64bit Outlook.
  • Pangrojong pikeun meunangkeun deui potongan data anu teu valid.
  • Dukungan pikeun ngendalikeun naha cageur dihapus, disumputkeun atanapi lost sareng barang anu dipendakan.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun kasalahan "Henteu tiasa mindahkeun barang" dina OST payel.

DataNumen Exchange Recovery 4.5 dileupaskeun tanggal 12 Juni 2014

  • Dukungan pikeun cageur Outlook 2013 OST payel.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen Exchange Recovery 4.0 dileupaskeun dina 29 April 2014

  • Dukungan pikeun pulih OST file data tina file VMWare VMDK (Virtual Machine Disk) anu teu ruksak atanapi rusak (* .vmdk), file Virtual PC VHD (Virtual Hard Disk) (* .vhd), file Acronis True Image (* .tib), Norton Ghost file (* .gho, * .v2i), file Windows NTBackup (*.bkf), File gambar ISO (* .iso), file gambar Disk (* .img), file gambar CD / DVD (* .bin), file Alkohol 120% Mirror Disk File (MDF) file (* .mdf) sareng file gambar Nero (* .nrg).
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen Exchange Recovery 3.5 dileupaskeun dina 20 Januari 2014

  • Ningkatkeun kagancangan pamulihan.
  • Ngurangan konsumsi mémori nalika prosés pamulihan.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen Exchange Recovery 3.0 dileupaskeun dina 12 Agustus 2010

  • Ningkatkeun kinerja mesin recovery.
  • Ningkatkeun deteksi kasalahan sareng mékanisme pamrosésan.
  • Ningkatkeun palang kamajuan pikeun ngagambarkeun kamajuan pamulihan sacara akurat.
  • Dukung Microsoft Exchange 2010 sareng Outlook 2010.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Exchange Recovery 2.5 dileupaskeun tanggal 24 Maret 2010

  • Ningkatkeun speed scan sareng recovery.
  • Ngurangan konsumsi mémori nalika prosés pamulihan.
  • Cegah cageur eusi duplikat dina prosés pamulihan.
  • Pangrojong pikeun pulih sababaraha sipat obyék dina kumpulan.
  • Ngarojong pikeun ngarobih sareng ngarobih sipat anu seueur nilai.
  • Ningkatkeun kasaluyuan dina sistem Windows 9x.
  • Ningkatkeun kasaluyuan GUI.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Exchange Recovery 2.0 dileupaskeun tanggal 29 Désémber 2008

  • Tulis deui sadaya aplikasi.
  • Ngadukung Microsoft Windows Vista.
  • Ngadukung Microsoft Outlook 2007 sareng Exchange 2007.
  • Ngalereskeun bug dina ngolah pesen ageung.

DataNumen Exchange Recovery 1.1 dileupaskeun tanggal 10 Nov 2006

  • Ningkatkeun akurasi recovery.
  • Ngarojong sababaraha metode pamulihan anu canggih.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Exchange Recovery 1.0 dileupaskeun tanggal 1 Januari 2006

  • Alat anu kuat pikeun ngomean deui gudang Microsoft Exchange yatim atanapi korup (.ost) file